Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Defy+ telóra szeretnék a Rootolt 2.3.7 gyári rom helyett egy stabil és sallangmentes 4.2 vagy 4.3-as Romot. Mit tudnátok ajánlani ha van most egyáltalán ilyen? Quarx rom már volt a telón és tetszett..
-
kisbarack
aktív tag
válasz warezxts #8795 üzenetére
Újabb verziót próbáltál már? Én most ms2ginger 5.0a-t tettem fel a defy+omra a defym meg pihenget kicsit. Elég sok frissítés jön rá. Nézzd meg! Hátha!
Szerintem azért nem reagálnak rá mert nem nagyon használják.Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
w.miki
veterán
Maniac ROMot használok, nagyon tetszik a CM7 egyszerűsége, és testre szabhatósága... de...
mostanában MINDIG előjön a RIL bug, ha olyan számot hívok, ami foglalt.Többen írtátok, hogy nem CM7 romoknál nem jön elő RIL bug.
Van olyan ROM, ami gyors, nem CM7-es, DE a beállítása, és a testre szabhatósága (pl. powercontrol widget beállításai) olyan, mintha az lenne?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
R19
senior tag
Szintén a Maniac romot használtam eddig, most áttértem a SlimBean 4.2.2 -re.
Sok próbálkozás után úgy néz ki, hogy végre megtaláltam azt a JB romot, ami nagyon jól fut a Defyn.
A háttérfolyamatok futását 4-re korlátoztam, Greenifyvel hibernáltam a memória zabáló, háttérben futkosó appokat, így alig marad el sebességben a Maniac romtól. A testre szabhatósága is nagyon jó.
Semmilyen probléma nem jött elő eddig, remélem így is marad.
A Froyoról indultam a telepítéssel, ment is minden frankón.
A kisebb gapps-ot tettem fel.
Van 4.3 verzió is a romból, de nincs időm tesztelgetni ezért raktam fel a 4.2.2-t. -
R19
senior tag
Az Apex és a Nova launcherrel nincs szinte semmi tapasztalatom. Szerintetek melyik jobb és miért?
-
R19
senior tag
Az is testre szabható, RIL bug sem jelentkezett.
Egészen pontosan 15 appot hibernáltam, de a Greenifynek hála ezeket bármikor el is tudom indítani és a kijelző kikapcsolása után újra "alszanak". A Mini info-val nézve 150-160 MB. szabad memóriám van, ez meg is látszik a rendszer sebességén, olajozottan, szépen fut minden.Nagyon kellemes meglepetés számomra ez a rom, már elkönyveltem, hogy a Defyn a GB-től magasabb verzió nem fog jól működni.
-
kopepe
aktív tag
Help plíííz !
Vettem még 1 döfit,a másik mellé,ami MB526 piros lencsés.Defy+
Bebútolt az OP felállt a rendszer,de kb öt perc után power off
Indikátorok hófehérek,aksi feltöltve,RSD látja.
Tudna valaki linkelni 1 ROM-ot,amivel visszahozhatom az élők sorába?
Segítsetek -
pete_21
addikt
Én is a Slimbean-t ajánlom. Kicsi, gyors, megbízható.
Én a 4.3-at használom, teljesen jól működik, ajánlom, RIL hibával nem rémlik, hogy találkoztam volna (Budapesten legalábbis. Gyanítom, hogy a lakóhelytől erősen függ).(#8805) R19: Én a 4.3-at használom, meg vagyok vele elégedve. Előtte a 4.2-t használtam. Igazából nagyon sok különbséget nem látok, talán a 4.3 kicsit gyorsabb, és nincs olyan szintű memory leak, mint a 4.2-ben. De csak kicsivel lehet jobb, nem egetrengetően.
Apex vs. Nova: Én kb. 1 éve Apex-et használtam. Később Nova-t használtam, mert az gyorsabb volt. Utána egyik romtelepítésnél a Nova galibát okozott, az energiagazdálkodás widget-et valamiért eltüntette (magából a listából, mintha nem is lenne a rendszerben.) Ezek után szépen áttértem Apexre, és azóta ezt használom. Semmi gond nincs vele, most már legalább olyan gyors ez is, mint a Nova. Inkább maradok most már az Apexnél, a Nova cserben hagyott, és ez nem tetszett.
Egyébként ha a Nova is megbízhatóan működik, akkor nincs sok különbség köztük.(#8807) w.miki: Én hibernálni a Fb klienst hibernáltam Greenify-al, illetve a TV24-et (állítólag sokszor ébreszti a telefont, ezért hibernáltam). Jegelni pedig a Slim-es IRC klienst, DSP Managert, Nova Launchert (ez elő van telepítve a Slim-mel), élő hátteret, és Picasa Uploadert. Még esetleg lehet 1-2 dolgot, de a Slim tényleg elég jól ki van gyomlálva szerencsére.
(#8809) (jan): Vibert jelenleg én sem használok, így nem tudok segíteni. Szerintem nincs vele probléma, mert a topikjában nem emlékszem ilyen jellegű panaszra.
-
warezxts
senior tag
Ez SlimBean idáig egész gyors, iszonyat sok beállítási lehetőséggel, és tényleg hozza a GB sebességet. Egyenlőre még csak lekopogom, mert most tettem fel. Én is visszaraktam 4-re a futó alkalmazások limitét, ahogy fent írtátok, illetve a minimal gapps-ot tettem fel (köszönöm a linkeket) TB-al az irc folyamatot fagyasztottam egyedül. 4.3-as ha nem lett volna régebbi dátum mint a 4.2 kiadása kipróbáltam volna, de így maradt 4.2-es 10.hó (latest).
-
kopepe
aktív tag
Elindult a defy+,de nem megy fel semelyik custom rom.Miért?
Recovery fenn van,2ndit,root megvan.
Recovery verziószáma fontos? -
w.miki
veterán
válasz pete_21 #8813 üzenetére
4.3-hoz a sokból melyik gapps-ot kell feltenni?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
kopepe
aktív tag
Siker !!!
Slim 4.2.2 felment a döfy+-ra.
Meg kell tanulnom testre szabni,mert a CM7.2 kicsit más volt[ Szerkesztve ]
-
01_Petya
csendes tag
helo, az ázott defy-nek a fő alkatrésze tökre ment (gondolom ez a alaplap) a szevizbe mondták és pofátlanul drágán cserélnék ki, valaki tudja hol tudnék venni? mert én csak érintőképernyőt és lcd-t találtam.üdv.
-
R19
senior tag
A SlimBean 4.3 nálam nagyon falja az akksit. Az Android OS akksi használata 50% !!.
Ez rettenetesen sok, a Maniac romnál ez az érték max 4%.Az akksi merülése nyugalmi állapotban is közel 3%/óra.
Van ötletetek hogyan lehetne ezt csökkenteni?
Minden más téren egyébként tetszik a rom, a memória kezelése is nagyon jó.
-
R19
senior tag
A 4.2.2 elég rövid idő (1 nap) alatt belassult nálam, így már nem volt az igazi.
Ezért raktam fel a 4.3-at.
Ennek nagyon jó a memória kezelése, gyors is maradt végig, viszont az akksit nagyon merítette.
Szimpatikus számomra ez a SlimBean rom, de egyenlőre várok egy kiforrottabb verzióra.Addig is visszatettem a WR 2.1.1 mentésemet, nekem ez a rom fut legjobban a Defyn. Stabil, gyors, "akkubarát".
-
StefanBraun
aktív tag
Hello all !
Először is az ICS romról .
Továbbá egy saját vélemény tapasztalat.Kipróbáltam én is kiváncsiságképpen a Slimbean romot.Nálam sajna nagyon nem működött jól.Mikor kerestek állandóan foglaltat jelzett, a képernyőzárral is voltak gondok.....stb.Lehet csak egyedi gond volt ez és másnál meg jól működik minden.
[ Szerkesztve ]
-
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
WhiteRabbitNextGen-2.1.1 alatt nálatok működik rendesen a gombok háttérvilágítása?
Ha a megjelenítési beállításoknál a kijelző fényerőn változtatok (automatikus ki-be kapcs.) felélednek, a kijelző lezárásakor kikapcsolnak, de feloldás után nem kapcsolnak vissza
SlimBean alatt működött rendesen, de nálam az a ROM felejtős.[ Szerkesztve ]
-
Pokca92
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani Defyre egy atom stabil CM9 romot? Jelenleg CM10-et használok (10-20130709-NIGHTLY-mb526) de tele van hibával sajnos. Felőlem lehet CM10-is, de egy másik, mert ez már nem a legjobb. Tesztelgetni nem szeretnék, mert nincsen rá időm, ezért gondoltam majd Ti tudtok nekem ajánlani valami tényleg jót. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Pokca92
csendes tag
válasz 105kacsa #8834 üzenetére
Akkor bocsi a h*lye kérdésért. Szóval akkor ezt érdemes felrakni: http://logout.hu/bejegyzes/105kacsa/msb_4_2_2_20130422_revised.html
Miui-t nem szeretnék még egyenlőre, mert a CM-hez szoktam.
Én magam még nem cseréltem ROM-ot, mert eddig az unokabátyám csinálta, szóval most majd meg akarom próbálni, mert muszáj. -
DGery
aktív tag
válasz Pokca92 #8835 üzenetére
Nem egy nagy dolog a ROM csere, ehhez találsz egy jó és részletes leírást ide kattintva az előkészületekről, és egyet ide kattintva a tényleges CM telepítésről (2. ponttól kezdődik az érdemi rész)
Ha új fajta rendszert raksz fel, érdemes szűz gépről kezdeni, azért így linkeltem
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Pokca92
csendes tag
Köszönöm. Jelenleg CM10 van a telefonomon,de mint már írtam nem a legjobb, ezért amit kaptam linket kacsától, ezt szeretném felrakni http://logout.hu/bejegyzes/105kacsa/msb_4_2_2_20130422_revised.html gondolom ez is egy CM10-es, mert 4.2.2-es. Bár amit linkeltél az CM7ről szól, de akkor gondolom ugyanúgy kell csinálni mint ezt.
-
szalaib
csendes tag
Hello.Van egy kis problémám a defy + ommal.
Ma felraktam a 10.2 cm et és a play mindig leállt ezért újra raktam a legújabb gapps al. Mindent úgy csináltam mint eddig majd reboot. Most a piros Motorola logonál beragad. Hiába próbálom boot menüt behozni semmi, gép nem ismeri fel, nem tudom tölteni. Akksi ki akksi be bekapcsol->motorola (piros)logo és ott áll. Se kék led semmi. Valaki tudna segíteni ? -
DGery
aktív tag
válasz szalaib #8839 üzenetére
Ismert probléma, Bootloop lépettfel, vagyis nem képes a rendszer felállni.
Erről találsz leírást ITT, Az esetleges rendszerindulási problémák megoldása (friss tapasztalatok alapján) rész alatt.
Igaz, itt sima defy-ről van szó, de + esetén ugyanez a teendő, csak 2.3.5-öt vagy 2.36-ot kell feltolni.
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Halo
senior tag
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Mit lehetne kezdeni hogy a youtube minden egyes elindításakor ne kérdezze meg hogy melyik fiókot akarom használni? egy gmail-es emailcímem van, mégis kínlódik mindigTisztelet a Gépésznek!
-
StefanBraun
aktív tag
válasz Pokca92 #8831 üzenetére
Hello !
Saját vélemény : ha stabil CM9 romot akarsz akkor hamarosan feltöltöm...ICS...ha gondolod nézz majd rá itt leírtam a véleményem is róla.
Ha igazán gyors és stabil romot szeretnél akkor én a CM7 vonalat ajánlom ( szerintem a mai napig ezek a legjobbak )
A CM10 es romokról a véleményem az hogy igaz hogy manapság már elég jók de egyik sem az igazi több okból kifolyólag is.Ennek ellenére ezt a vonalat is kipróbálhatod.[ Szerkesztve ]
-
Pokca92
csendes tag
válasz StefanBraun #8845 üzenetére
Szia!
Megmondom őszintén a CM7 rom-ot próbáltam kb. 10 percig, de nem jött be. Nem volt teljesen Magyar nyelvre optimalizálva. A Google kereső hang alapján nem tudott Magyar nyelven keresni stb. A CM7 nekem nem jött be. CM9-CM10 a legjobb ROM, innen nekem tökmindegy lenne, hogy melyiket használom, csak a legjobb legyen, ne legyen benne annyi bug. Ez a CM10t amit most használok tele van buggal. Ha felveszek videót hosszút, és le akarom játszani, akkor újraindul, de néha Youtube-os videóknál is, meg ilyen kis hibák vannak benne, bár az elején nem volt ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Defy CM 7.2 Stable-re tudna valaki DLNA-t linkelni?
Köszi Szépen!
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne Motorola Defy-al kapcsolatban, h. 1 Ghz-ig huzott processzor mennyiben befolyásolja a telo élettartalmat? Aksinak gondolom nem tesz tul jot; viszont nem tudom, h. a processzor ill grafikus chip hosszabb távon sérülhet-e ettöl. Meg akarom még tartani ezt a mobilt 2-3évig, viszont huzatni is szeretnem picit. Érdemes-e?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Upo
addikt
a +-ban ugyanez már 1000-en is megy gyárilag, nekem a sima már 2 éve megy 1000-en, semmi baja, skanky-val 2 napot is bírt amíg meg nem puposodott az akku, most csak pár órát. De már úton az új akku...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest