Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz krisztian7 #9047 üzenetére
Ez egy hamisítvány!
A képen is látszik, pl hátul " blabla DU NOT blabla" -
Tejes Pite
aktív tag
válasz CoolBoy323 #9051 üzenetére
Te miről beszélsz? Amúgy nem mindegy, hogy
hamisítvány, vagy nem, ha rendesen működik?Hamisítvány akkumulátor? Utángyártottnak hívjuk magyarul. Akkumulátort nem lehet hamisítani.
[ Szerkesztve ]
8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tejes Pite #9052 üzenetére
Hamisítvány, mert eredetinek hirdeti!
-
Sutee89
aktív tag
Megerősítem, a Speedshop-tól vásárolt BF5X akksi nálam is így viselkedik. Jelenleg 2 nap 20 órája megy akksiról, abból lassan 12 órája 1%-on van. Egyébként tényleg nem ugrál a kijelzés, ezzel együtt lehet élni. Nem is akarom pontosan lemérni, hogy mennyit bír egy százalékon, így nem számolok vele. Két nap után dobom töltőre, ha pedig esetleg kell még szufla, tudom, hogy van benne tartalék legalább.
-
iván73.hu
tag
Búcsúzom a defy tulajdonosok népes táborából. Egyenlőre nem tudom még mi lesz a defy-m sorsa, lehet, még romolgatok egy kicsit rajta. Az utóbbi időben nem igen volt rá időm, viszont most nem gond, ha nem telepítek rá mindent vissza azonnal. A KitKat-ot mindenképpen ki szeretném próbálni rajta.
Nehéz megválni tőle, de hát S4 mini-re váltottam.[ Szerkesztve ]
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
DGery
aktív tag
Ismerős hiba, nálam is előfordult. Bővebb infó róla ITT!
Nekem 2.2-ről teljesen újratelepítve megoldódott a dolog. Van aki nem volt ilyen szerencsés, és más ROM-al kellett próbálkoznia.
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
jety91
őstag
Újra akarom majd húzni, de már csak 4.4-el. Remélem hamarosan Quarx kész lesz vele viszonylag használható állapotban.
Viszont nekem is már csak 1 hónap van vissza a Defy-s "korszakomból", én is váltok egy Xperia L-re. Sajnos eljárt a telefon felett az idő, de eddig ez volt a legjobban szeretett telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
Szerintetek lecserélni a Defy-t egy Alcatel OT-995 ultrára előrelépés lenne?
Csak gondolkodok valami cserén.
-
mumtaz
senior tag
válasz CoolBoy323 #9062 üzenetére
Nem újra, használtra. az kb. fele annyi.
Eljátszadozok a gondolattal, hogy, ha lecserélném, akkor mi jöhetne szóba, ami jó alternatíva lenne ebben 20-30K-s árkategóriában (használtan).Tudást talán igen, de az eddigi örömöt, amit nyújtott a defí, azt nehéz lesz űberelni. Csak szegénykém már eléggé kopik. Minden füle törött, akksi is haldoklik és visszhangzik is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Gyerekek, hogyan mentsem le a dolgaimat, ha bootloop-ba kerültem?
FIGYELEM: Csak saját felelősségre vágj bele! A fontos programokat és adatokat (pl. SMS-eket vagy a kontaktokat) mentsd le és vigyázz, hogy az akksi legyen teljesen feltöltve!
Vagyis szerintem. Eddig jól működött a teló(CM10) majd jött új adatbázis LBE Privacy-hoz és azóta(ha jól emlékszem) nem jó a teló. Aznap még elindult betöltött, próbáltam programot(Viber) indítani, de nem töltötte be rendesen, csak folyamatosan újraindulgatott. Tegnapi napon már be sem töltött. Beléptem bootloaderbe, majd TWin recovery-ben, ahol töröltem a cache/dalwik cache-t, és így boot-on tovább lépett, aktualizálta volna a progikat, ami végigment, majd a végén megállt, és ma reggelig se ment tovább. Ötlete vkinek? Úgy is kellene friss telepítés, de a contactokat, viber üzeneteket, képeket, sms-eket lementeném.
-
x.pet
tag
válasz KaiotEch #9067 üzenetére
Tipp:
1. CWM-ben backup (data és/vagy full)
2. Újrahúzni ugyanazon rendszert wipe data nélkül.
3. Ha a 2. nem jön be, akkor újrahúzni wipe data-val, majd ha működik, akkor CWM-ben restore data.
Hangsúlyozom csak tipp, felelősséget nem vállalok, nem próbáltam, de elvileg működhetne. -
(jan)
őstag
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
oldmanoka
tag
defy készülékem a következő dolgot műveli barmit csinálok feltöltött akunal telefonalok skyp ot inditok stb..
pillanatok alatt töltöttség 50 30 20 es kikapcsol a telefon gyakorlatilag csak töltőről lehet vele barmit csinálni mert igy használhatatlan mar volt battrey stat reset de nem valtozik semmi kikészült az akku ???? -
DGery
aktív tag
válasz oldmanoka #9076 üzenetére
Jaja, akku csere...
A legtöbb Defy már jócskán túl van a 2 éven, ez után minden nap a gyári aksival nagy eredmény! Van akinek a 2 évet sem élte meg...by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Mi most a legstabilabb és legfürgébb rom Defy-ra? Most cm7.2 20130501.2307 skanky van fent. Vettem bele utángyárott akkut, kicseréltem a digitizert, úgyhogy újra használatba veszem a kis döfit, de már csak sportoláshoz. Ha már így kipofoztam megérdemelne egy romot is. Gondolom új SBF nem kell.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
jhos910
senior tag
válasz Tomi_Sci #9079 üzenetére
Én most a CM7.2 July2013 by Maniac-ot használom nagy megelégedésemre.
Fele ram szabad, gyors, kb 2 hete van fent, kaksi korrektül bírja kb 1,5 nap (2 éves akku)...de én nyüstölöm mobilnettel meg mindennel ahogy kell.(Ez egy ördögi hsz tőlem....666. szakmaim... )
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
szerintetek az mitől lehet, hogy Win7-es gépekkel (32bit) nem tudom felismertetni a Defy-t (USB háttértárként.... meg úgy egyáltalán...)
Telepítem a drivert, aztán azt írja, hogy MTP USB.... ismeretlen eszköz...
Rossz drivert töltök le? vagy valamit állítani kell még Win7-esen?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Próbáld meg felismertetni mindegyik USB portban, ahol feltelepíti hiba nélkül, onnantól kezdve csak abban a portban használd. Nekem is végig kellett zongorázni a laptopon, a 4-ből 1 USB porton működik hiba nélkül. A többin még most is új eszközként érzékeli és telepíteni akarja a drivert. Szenved vele 3-4 percet aztán benyögi, hogy nem tudta feltelepíteni... De azon az 1-en bármikor felcsatlakozik.Nekem ez vált be. De nem 100%, hogy mindenkinél bejön.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Sanzaa
senior tag
CM 7.2 jordant használok hónapok óta. A Hangouts az utóbbi napokban szinte kezelhetetlen, pedig nem is frissült mostanában. Miután töröltem a gyorsítótáras adatait, illetve már nem jegyzi meg a csevegéseimet sem (amire viszont szükségem lenne), egy ideig használható volt. Most viszont megint előjöttek a bajai. Mit lehetne tenni?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
MurdR
veterán
Sziasztok. A Defy+ topicból irányítottak ide.
A problémám a következő:
A következő build numberes verzióhoz találtam leírást, a bootoláshoz, és a ROMcseréhez:4.5.1-134_DFP-231.
Az enyém meg
4.5.1-134_DFP-2311.
Ezt hagyjam figyelmen kívül, vagy fontos, hogy a vége nem 231 hanem 2311?
A többiek nem találkoztak még ilyen verzióval.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tejes Pite
aktív tag
Google neked is van a gépeden? Kíváncsiságból rákerestem a build number-edre, kijött nyóócszáz találat. Jó olvasgatást!
Amúgy meg kérdezd meg szabof1-et, már nem foglalkozik a Defy-vel, de hátha tud rá választ adni, mert minden anyagot ő írt meg. Szívesen segít!
Én is mindig őt zaklattam privátban, amikor romboltam a telefont.[ Szerkesztve ]
8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!
-
w.miki
veterán
válasz sebijani1982 #9083 üzenetére
Nem lett jó
.... így...
ezzel valahogy igen.
Eltávolítottam a felkiáltójeles MTP USB drivert az Eszközkezelőből.
Újratelepítettem a Motorola USB drivert.
Töröltem a wpdmtp.inf file-t.
Újraindítottam...
Most látja a Defyt a Win7, mint háttértár... persze ki tudja meddig...
De vannak még más tanácsok is...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MurdR
veterán
válasz Tejes Pite #9086 üzenetére
Nem, nekem nincs google a gépemen, logarléccel internetezek, épphogy a PH-t behozza
Azzal meg nem érek semmit, hogy kiad 58643467 XDA-s linket, mert nem vágom annyira az angolt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
peter.21
csendes tag
Üdv! Az akku esési problémát mivel lehetne megoldani? Mert van olyan hogy 80-65-re, 50-40-re, 35-20-ra esik az akku töltöttség jelzése. Persze teljesen random módon különböző értékeknél jön elő különböző romoknál (cm7,9,10,10.2, wiui) sőt, van olyan hogy az előző rom újbóli feltelepítése után más értékeknél jön elő. Defy Bayer CM7.2
-
(jan)
őstag
most jott meg az 5 dolcsis utangyartot akku, egyelore anyit tudok mondani h felismeri a telo. a regi szepen pupos volt mar.
-
Sutee89
aktív tag
Ez a német O2-es hálózathoz tartozó stock Defy+ ROM. BL7-es, szóval most már ezt is lehet rootolni ezen leírás alapján. A lényeg:
1. Stock recoveryben wipe data/cache kétszer !!
2. Flashelni a 4.5.1-134 DFP-231 Retail.en.EU CEE-t
3. Még egyszer wipe data/cache
4. Flashelni a 4.5.1-134 DFP-231 Retail.en.EU CEE rootolt sbf-et. -
kakukkmarci
senior tag
Nagyon hálás lennék, ha beszámolnál az eredményről, és ha megtennéd, hogy le is írod a menetét érthetően, nagyon megköszönném !
Jól értelmezem, hogy 4.5.1-134_DFP-231 Build Number-hez is jó ez az eljárás ?
Ennél ugye eddig csak ROMcserével lehetett elérni, hogy root-olható legyen...
Nem vagyok perfekt angolból és tartok tőle, hogy esetleg elakadnék...noob... rooter... geek
-
(jan)
őstag
Van már megoldás hogy 100 ig töltse a defy az utángyártott akkut ?
-
Sutee89
aktív tag
válasz CoolBoy323 #9096 üzenetére
Valóban, ezt érdemes megpróbálni, elvileg minden BL7-es Defy+ Romnál működik. Az előző sbf-es módszer természeteseb adatvesztéssel jár a wipe data miatt.
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában melyik a legstabilabb ROM defy 525-re,(zöld lencsés) 1,5 éve használom CM 7.2 -vel.
Rendetlenkedik a kicsim, gondolom sbf-től fogva újra raknám. De lehet marad a CM7.2
Egy minél kisebb gyors ROM-ot keresek.
Egyenlőre nem kívánok váltani még 1 évet kellene bírnia.Előre is köszi!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs