Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(jan)
őstag
[SCRIPT][CM11] Cleaner | Tweaks | SuperSU (20140208)
Ezt próbálta már valaki ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
getyusz
csendes tag
sajna alapból nem kapcsol be se hogysem se a hangerő fel se a hangerő le se a kettő együtt.
csak a led világít fehéren de az is csak akkor ha rádugom az usb-t..... -
errrtu
aktív tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem betört kijelző ügyben! Sajnos olyan szerencsétlenül esett le kb. egy méterről, hogy ripityára tört de működik.
Milyen lehetőségeim vannak?
A házi barkács nálam kizárva mert lapáttenyerű műszaki analfabéta vagyok
OnePlus3
-
sebijani1982
senior tag
Ha pesti vagy, keresd meg [link] fagyallo forumtarsat.
Bocs az ekezetnelkuli irasert, Defyrol potyogok
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz getyusz #9854 üzenetére
Ha a fehér LED világít, akkor még nem halt meg. Két dolog lehet: nullára merült az aksi, vagy nem megfelelően vannak telepítve a driverek a gépedre. Előbbinél megoldás a MacGyver trükk, vagy másik aksi feltöltve, utóbbinál driverek újratelepítése, esetleg másik USB port használata.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
errrtu
aktív tag
-
MuzikJunkie
aktív tag
Amúgy azt írtam nem romolgatok, de tegnap csak feltelepítettem a működő Defy Plusra a KitKatet. Teljesen használható attól függetlenül, hogy friss nightlyval megy. Ráadásul hipergyors lett tőle a telefon.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
getyusz
csendes tag
Köszi az infókat. Kipróbáltam őket.
Akksi nincs lemerülve teljesen az biztos. Két különböző pc-n megnéztem sehol nem látja az rsd. Illetve azt sem látom hogy a windows felismerné a telót...bekapcsoló gombra nem tudok mint mondani de nyomtam mint állat... de az sem jött be.tehát ha jól értem ha világít a fehér led amikor rádugom az USB-t akkor még nem teljesen reménytelen a telo? -
MuzikJunkie
aktív tag
válasz getyusz #9862 üzenetére
Mit csináltál vele, amitől tégla lett?
Ilyenkor egyébként, ha jön kraft az aksiból, akkor nem kell hangerő fel + bekapcs a bootloaderhez, elég egyszerűen megnyomni a bekapcsológombot és ki kell írnia az RSD-nek, hogy connected, ha USB-n össze van kötve. A telefon kijelzőjén nem történik semmi, de a lényeg, hogy lássa az RSD.Amúgy ja, amíg van fehér led, addig fel lehet támasztani.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyerekek melyik CM11-et érdemes felrakni? Sima vagy 3.0-s kernel-est? Ja és 0-ról kezdeném, már nem kell a CM7 ugye? Egy telepítési listát is kérnék, ha lehet, mert már nagyon nem emlékszem, és azóta sokat is változhatott.
-
Kroni1
veterán
Nagyon tetszett defyn a cm alatt a cLock widget, az lenne a kérdésem, hogy ezt fel tudom tenni esetleg egy gyàri 4.1 rom-os galaxyra is valahogy?
-
lmisi
senior tag
válasz KaiotEch #9864 üzenetére
Szerintem sima, a 3-as még experimental. Nálam 01.20-i van fenn. Egy random reboot volt vele gyenge mondhatni 0 használat mellett (nincs benne sim, csak mp3 lejátszás napi kb. 2 óra), de bekapcsolt art-vel.
szerintem sbf, cm7, custum recovery (kitkat)CM11-hez, aztán a legfrissebb CM11. -
dodopek
addikt
Linkelem ide is, hátha valaki tudja a választ...
MB526
Gyári recoveryt nem lehet valahogy újratelepíteni? Tégláztam a defy+-omat,de időről időre előveszem, hátha életet tudok bele verni. Sajnos eddig nem sok eredménnyel. RSD lite 6.1.5-ből próbáltam a DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_gyari.sbf, és a DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_ROOTED_No_Signed.sbf file-okkal életet verni bele, de nem sikerült. Látszólag felpakolja szépen, kéri a kézi újraindítást.Kábelről le, akku ki, fél perc mulva vissza, hang le+power. Néha eljut a felkiáltójeles droidig, szóval a gomb jó, de tovább soha. Van valami ötletetek? Esetleg bármilyen másik fbs, amivel próbálhatom javítani? Japóról, kínairól olvastam...
-
kisbarack
aktív tag
válasz dodopek #9867 üzenetére
Csak olyan gyárit tudsz használni ami bl7es. Azokat nézegessed! Nálam az esetek zömében magától újraindult ha a flashelés megtörtént és jól megy. Amúgy elvileg amíg meg nem jelenik a Finiss vagy Pass, vagy milyen felirat, nem szabad lehúzni az usb-ről!
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
w.miki
veterán
Memóriakezelésre használ valaki valamilyen trükköt?
Elég hamar megeszi az 500MB RAM-ot, ha több programot felteszek.
(Google Play Szolgáltatások 20MB, Térkép 2*9, Badoo 25MB, K9-Mail 30MB , GSam Battery 8MB, SmartKeyboard 7MB), aztán teljesen belassul a telefon...
CM7 alá van valami jó MemóriaKiller/Titkos beállítás/AutoStart letiltó, SD kártyára telepítés vagy bármely más módszer, hogy tovább kitartson a memória, és ne lassuljon be percekre a telefon?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dodopek
addikt
válasz kisbarack #9868 üzenetére
Sajnos reménytelen. Kb 100szor újrapakoltam. 1-1 alkalommal jó is lett, de biztos, hogy az alaplapja szállt el.Ma délelőtt sikerült beindítanom. Rádugtam töltőre, ment is szépen, amíg le nem húztam. Akkor lefagyott, és azóta megint csak a moto logóig jut.
Szóval szerintem a töltő csatlakozó, vagy a töltés vezérlés szállt el... Marad donor telónak...
(#9869) w.miki!
Van a menűben HWA beállító? Én azzal tiltom, és viszonylag jól megy. Mielőtt használni kezded, állítsd át angolra, mert valami ékezetes betű miatt minden pipa kivétele után leáll... Angolul nem.Ha nincs, próbáld a Greenfy-t. Nagyon ajánlják épp most az androidos topicban....
[ Szerkesztve ]
-
-Fly-
tag
Nem tudom, ez a legjobb-e, de nálam az Android Assistant (18 features) végzi a piszkos munkát. Ha kevés a memória, akkor nyomok rá egy quick boost-ot. illetve be van állítva, hogy időnként tegye meg ezt automatikusan. Ezenkívül az automatikusan a rendszerrel induló appokat is kigyomlálja, a telepített proggykat kiköltözteti SD-re, stb...
4.x-es rendszeren a Greenify a kötelező darab, de esetedben ugye CM7-ről beszélünk, így az kiesik.
Régebben ajánlották még az AutoKill Memory Optimizer nevű stuffot, de az nálam nem igazán jött be: nem tudom, egyedi eset-e vagy az én készülékem különleges, de a használatakor szinte állandóan 40 fok felett volt az akku hőmérséklete -ami szerintem nem igazán egészséges a számára...
Esetleg az ES file explorerhez tartozó ES File Manager is képes ilyesmire... -
w.miki
veterán
CM7 alatt Greenify nem működik
HWA beállítóm nincs
Autostart letiltót már próbáltam néhányat, de sajnos mindegyik csak homokórázik, ha kiválasztok egy APP-ot
SD kártyára telepít valaki programokat, EXT3-as partícióra, és LinkSD-vel kilinkelve?
Az segít? Akkor több memória marad, és nem lassul be a telefon?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
wPityuka
tag
Sziasztok! cm 11 mehet egyből cm10 re? Milyen gaps kell hozzá? Van ami még nem működik rendesen cm 11-en?
[ Szerkesztve ]
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
MuzikJunkie
aktív tag
A KitKat csak a core gapps-al megy. Ha másikat teszel fel, akkor bebootol ugyan, de sötét marad a kijelző és semmit nem tudsz vele csinálni, újra rá kell tolni a KitKat zipet.
Amúgy nekem kicsit körülményes volt feltenni, mert a sima TeamWin recoveryből nem ment fel a recovery update. Úgy oldottam meg, hogy először a Gingerbreadre telepítettem a MIUI-t, aztán azzal frissült a recovery is és akkor már elindult a recovery update zip.
[ Szerkesztve ]
-
kolesdigt
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy szeretett Defy-m. A problémám az lenne, hogy elkezdett újraindulgatni, majd egyre nehezebben kapcsolt be, végül egyáltalán. Tesómnak is Defy-je van, megcseréltem az akkukat és az enyém működött, az övé nem, így megoldottnak tartottam az ügyet és vette egy új akksit. Szépen be is kapcsolt, ahogy kell, de most is újraindulgat. Észrevettem, hogy a legkisebb koccanás következtében dobja el magát és tölt újra. Esetleg van valakinek valami ötlete a hibára? Ha nincs akkor mi a leggyorsabban felálló ROM ( )?
Köszi előre is a választ!Köles
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Részben nyugdíjaznám a defymet, de pár feladatot még el kellene látnia, ehhez keresek egy megfelelő romot. Az igényeim:
- telefonálás / smsezés
- wifi hot spot működjön
- gyors, stabil rendszer
Extra alkalmazás WhatsApp lenne csak rajta, semmi más. Jelenleg MSB-jordanplus-130808-Revised 3.0 van rajta, ez stabilnak elég stabil, de gyorsaságra... rengetegszer van sajnos az, hogy a telefon csörög, de a kép fekete, és nem tudok mit kezdeni vele, persze 10-15másodperc múlva összeszedi magát, de ez így nagyon csak lassú.
A Wifi hotspottal tabletnek osztanék netet, így azon használnám az alkalmazásokat is.
Térjek vissza stock romra, legyen CM7 (sajnos skanky romot már nem találok, így talán maniac), vagy ez a kitkat van már olyan stabil és smooth, hogy érdemes próbálkozni vele? -
evitiguF
senior tag
És milyen programmal tudom megpucolni a romot, a sok felesleges dologtól?
-
w.miki
veterán
erről az akkuról mi a véleményetek?
és... még soha nem rendeltem külföldről nem rendelne valaki velem/helyettem?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nagyúr
válasz MuzikJunkie #9881 üzenetére
Ez a bajom nekem is, hogy nem megy fel. Amit leírtál az sok macera, már nincs erőm belekezdeni.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Most kaptam egy sima zöldlencsés Defyt.Az a baj,hogy akié volt az rátette a 2.3.6-os gyári Defy+ rendszert és azóta akármilyen romot rakok rá nem akar élet kerülni a kamerába.Tudna valaki segíteni,mert a telefon teljesen új.2013 novemberi vásárlás nem is volt használva teljesen karcmentes és nem akarnám,hogy süllyesztőbe kerüljön.Előre is köszönöm.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Upo
addikt
válasz GordonSamway #9890 üzenetére
Valami gyárit rá és visszavinni garba hogy nem megy a kamera? Hátha kicserélik.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MuzikJunkie
aktív tag
Sok utángyártott akkumulátorral szürke kérdőjeles lesz. Itt is írták, illetve a XDA-n is.
Cimborám ettől az eladótól vette és teljesen gyári Motorola akkumulátort kapott (BF5X).GordonSamway: sok olyan CM 10, 11 rom van, amibe beleteszik a SOC és Bayer drivert is, azokkal általában feléleszthető a kamera, de én is inkább a gyári állapot + garancia kombót javaslom.
[ Szerkesztve ]
-
GordonSamway
aktív tag
válasz MuzikJunkie #9893 üzenetére
Köszönöm.Most feltolom ezt cm-10-20131030-NIGHTLY-mb526.zip ha ez nem lesz jó akkor még ezzel megpróbálom Jelly-Bean-Cannon-9-0.zip ezt a youtubon találtam és működött a srácnak.Ha egyik sem lesz fasza akkor gari.Még egyszer köszi.
-
GordonSamway
aktív tag
Siker.Nagyon szépen köszönöm.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz GordonSamway #9895 üzenetére
Na, akkor zsír!
-
Upo
addikt
válasz GordonSamway #9894 üzenetére
Azért én a helyedben ha lehet legariztatnám, ezzel a félreflasheléssel már sose lesz rendes gyári romod csak taknyolt vackok amiket utolsó mentsvárként találtak. Amíg még lehet én egy garos cserét meglépnék, arra is fel tudod rakni az említett romokat csak azon az eredeti bootloader lenne.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MuzikJunkie
aktív tag
Szerintem az a gari meg lesz vonva, mivel csak Gingerbread által lesz a telefon BL7 és ha alapos a szervizes, akkor erre rá jön, hiába tol rá vissza Froyót. De azért egy próbát megér, én is azt mondom.
Mondjuk ég és föld a telefon sebessége KitKattel a Gingerhez képest, de tényleg sok a bug még, illetve nincs is stabil verzió, ám szinte naponta jön ki nightly, ami azt jelenti, hogy még mindig dolgoznak rajta, hiába nem mai csirke.
-
Kroni1
veterán
válasz MuzikJunkie #9898 üzenetére
És melyik kitkat-et érdemes feltenni a nightly-k közül? Mondjuk quarx félét? Vagy mi most a legstabilabb..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest