Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz dudicukrasz #10451 üzenetére
Mivel töltöd akkor? Defy elég válogatós töltők terén. 850 mA-es töltővel sikerül legtöbbször. Sima USB-kábel PC-re dugva?
-
Sutee89
aktív tag
válasz dudicukrasz #10453 üzenetére
Az az új akksi szerintem nem annyira új, jobb esetben csak ezt kell cserélned, rosszabb esetben nem tölt a teló. Jelezz vissza, ha sikerült egy másik akksival is kipróbálni!
-
vornia
senior tag
válasz dudicukrasz #10453 üzenetére
Hali..
Kérdőjelként azért látja,mert lemerült..
Dugd fel pc-re és hagyd úgy..legalább 2 óráig tart mire "magához tér" és elkezded látni hogy tölt
Én jártam így egyszer mikor fullra lemerült..azt hittem kinyírtam,de szerencsére nem
-
Sutee89
aktív tag
válasz vornia #10455 üzenetére
Tényleg ettől lehet?
Nekem ilyen még sosem történt, pedig többször sikerült már "holtra" meríteni a gyári és az utángyártott akksit is. Amikor feldugtam, mindig 1%-ról indult. Én kérdőjelt egyedül akkor láttam, mikor Defy+-os ROM-ot tettem sima Defy-re, akkor ugye nem tudja mit kezdjen az akksi kijelzéssel, de akkor is ment a töltés, és egy BatteryFix a kijelzésen is segített. Még fordítva lehet, ha Defy+ akksit teszel sima Defy-be, gyári Romon, de ezek szerint ez is kilőve... -
dudicukrasz
tag
Nem aksi baja van,másikkal is kérdőjelet rajzol.
Szoftverezik,majd még mondom mi volt az ok. -
mumtaz
senior tag
Én tegnap kaptam frászt, amikor sehogyan sem akart tölteni a telefonom. Észlelte, ha rádugtam a kábel végére, de semmi. Gépre dugva nem jött elő az USB-s ikon sem. Már 1%-on állt. A frászt kaptam.
Recovery-ben töröltem a battery stats-et és utána töltött rendesen és volt USB is.De ma már végleg eljött az új akksi vásárlás ideje, mert a régi már nagyon nem bírta. Speedshopban vettem. De csak itthon néztem, hogy ez biztos nem eredeti, pedig annak hirdetik. Minden ok, de a CE jelölés sántít. Tipikus. Túl közel van a C és az E betű.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
Nem tudom ezt az új akksit 84%-nál jobban feltölteni. Már este feltöltött 84%-ig és reggelig sem ment feljebb. Valahol régebben volt szó valami hasonlóról már itt a fórumban.
-
bandiboy
csendes tag
Helló!
Csak én nem találok Stock ROM magyarosítást tartalmazó, működő linket??
Valaki fel tudná tölteni?
Előre is nagyon köszönöm!Üdv.:
Andor"A végén, ami fontos számomra az én vagyok. Ami neked fontos az te vagy! Ez a dolgok rendje."
-
bandiboy
csendes tag
válasz bigzolee74 #10465 üzenetére
El se hiszem... Nagyon köszönöm!!!
"A végén, ami fontos számomra az én vagyok. Ami neked fontos az te vagy! Ez a dolgok rendje."
-
furzsi
tag
hali!
Na szóval eljutottam oda hogy már nem tudom feléleszteni a telót ezért segítséget kérek.Évek óta sikeresen cserélgettem a rom-okat,de ma vissza akartam térni cm11-ről a régi wiui-ra(ez vált be a legjobban)A legújabb recovery volt fent de sehogy sem akart feltelepülni a wiui mindig a cm jött vissza.Ezért teljesen elölről kezdtem és feltelepitettem a 2ndinit 1.4.2 apk-ot.Újraindítok és csak az android BootMenu 0.6.1-ig jutok onnan sehova tovább.Itt lehetne beállítani a recoveryt de mindig errort ir és hogy nem talál fájlt.Ezzek a menük:
-Boot
-system
-recovery
-tools
-reboot systemmár az összeset végig néztem de azon kívül,hogy a boot menü alatt betudom állítani a 2ndinit ahogy wajk kéri és a következő lépés lenne a recovery de hibába jelölöm ki,hogy stock recovery(system bin reboot/status0) vagy custom recovery(no file or directory) üzenetek jönnek fel.
valakinek valami ötlet?Hogyan tudnék recoveryt rápakolni.köszönöm.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
-
furzsi
tag
válasz Sutee89 #10468 üzenetére
cm11-re 2ndlnit.Mikor még működöt a recovery kitallóztam a szokásos módon a telepíteni kívánt rom-ot esetemben a wajkiui-t és telepítés.Szépen föltelepült ki irta hogy kész és újra inditás de mindig a cm11 bottolt be.
-
Sutee89
aktív tag
válasz furzsi #10469 üzenetére
Recoveryt tartalmazó ROM-ra NEM SZABAD 2ndInit-et telepíteni, mert összekavarodnak a verziók és használhatatlan lesz a bootmenu.
"FONTOS: A módosított (fõzött) romok, így a CM7 telepítése után is a telefonod rootolt marad és telepítve lesz egy újabb verziójú Custom Recovery (CWM). Ezért meg ne próbáld a Defy 2ndInit programot telepíteni, mert komoly problémák adódhatnak! Szintén nem szabad a módosított rommal érkező Custom Recoveryt (illetve az azt telepítő Defy 2ndInit programot) uninstallálni (leszedni) vagy frissíteni, mert az is kiakaszthatja a telefont!" Forrás: [link]
Én a helyedben a következőt csinálnám:
- Gyári recoveryben (hangerő le+bekapcs nyomva tart) csinálnék egy factory reset-et.
- Újrahúznám a gyári SBF-et ezen leírás alapján, majd Rootolás és 2ndInit telepítés.
- Ezután mehet fel a WajkIUI.[ Szerkesztve ]
-
-
furzsi
tag
válasz Sutee89 #10473 üzenetére
Nekem ez az egyetlen rom ami tökéletesen működik nem tudok belekötni(gyors,nemindulújra,stb..).Amit próbáltam cm11 kitkat stb.. minddel volt valami általában a kamera és galeria nem működöt tökéletesen(random újraindulás,fc,stb..) de ha egyszer lesz valami stabilverzió megint neki ugrom és végig próbálom őket de most már jobban figyelek mit mire rakom.
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Ugy jártam, hogy a kacsa romja volt fent már több hónapja a telefonon. Elkezdett időközönként újraindulgatni. Gondoltam ujrarakom, de semmi válltozás. Most telyesen froyo romtól akartam kezdeni, de felment a rom, és utánna se kép se hang. Be sem kapcsol, a recovery sem jön be. Ha rádugom a gépre egyszer bevillan a fehér led és annyi. próbáltam az aksit kábelezni, de nem jó. Mit tegyek?
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10475 üzenetére
Szia!
Akksi töltés van?
RSDLite flash előtt volt a gyári recoveryben factory reset?Én a következőt próbálnám:
1. Gyári recoverybe belépsz (hangerő le+bekapcs nyomva tart). Itt factory reset. Újraindítás után hátha feléled.
2. Ha nem éled fel, akkor bizony az történt, hogy alacsonyabb BL-számú ROM-ot flasheltél a telóra, mint ami eredetileg rajta volt. Valahogy meg kéne álmodnod, hogy melyik verziójú ROM volt fent, és hogy pontosan melyiket raktad most fel.Enélkül nem tudunk tovább menni.
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10477 üzenetére
Ha nincs recovery, akkor hogyan akarsz zip-fájlt telepíteni?
A teljes visszaállítás sbf-fájlokkal lehetséges PC-ről. Te hogy csináltál teljes visszaállítást, ha nem így? Főleg zip-pel...
Először olvasd el az 1. hsz-t, és a linkelt fontosabb infókat.
A bl-számot nem tudod meg, ha nem indul el a ROM, emlékezni kellene, hogy miket csináltál a telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10479 üzenetére
Nem emlékszel, hogy előtte mi volt az alaprendszered? Ugyanúgy a 3.4.2 CEE froyo, vagy Defy+ Rom? A bootloader még működik (bekapcs+hangerő fel)?
-
DGery
aktív tag
válasz robi12ster #10481 üzenetére
Zongorázd végig ezt:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=203
1.4, 1.5 és 1.6 pontokat hagyd ki. ez után tuti bootloop-ba lép majd a telód, de lesz elméletileg gyári recovery-d, amivel az elejéről el tudod kezdeni a dolgot.
Nekem bevált a dolog egyik ismerős vasán...
Kieg: próbáld olyan gépen csinálni, amin még NEM volt Defy újrahúzva, vagy törölj minden driver-t. nekem csak olyanon jött össze
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10483 üzenetére
Említetted, hogy a bootloader sem működik. RSDLite látja a telót?
Akksitöltés megy?
Milyen ROM-ot tudtál feltenni, ami még a bootloadert és a gyári recoveryt is kinyírta?
Egész pontosan le tudod írni, hogy mit csináltál? Lépésenként? -
robi12ster
tag
válasz Sutee89 #10484 üzenetére
Rsd -vel raktem fel JORDN_U3_97.21.51.sbf nevezetű fájlt. Előtte ez vollt: fent http://logout.hu/bejegyzes/105kacsa/msb_4_2_2_20130422_revised.html ami az utóbbi napokban mindig újraindult.
Most vettem észre hogy felismeri az RSD De még mindig nem tudok semmit csinálni vele.Semilyen gombfunkció nem működik. De már egyfolytában világít a fehér lámpa.[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10485 üzenetére
Ahha.
BL5-ös ROM, ami azt jelenti, hogy kis ügyeskedéssel vissza tudsz térni froyo-ra, és GB alapú ROM-okon is működik majd a kamera. Első körben ezt ajánlom, ezen leírás alapján. A kínai sbf-et kell feltenni, rootolni, 2ndInit, ahogy le van írva... Nehogy elindítsd a kamerát, mert kiég a vaku!!!! Figyelmesen olvasni!
Másik lehetőség valamelyik BL6-os Defy+ ROM flashelése, viszont akkor csak CM10.2 fölött (AeroKernel) működik majd a kamera. -
robogo81
senior tag
válasz robi12ster #10485 üzenetére
Inkább ezt csináld végig amit ITT leírnak,ezzel visszaállitod a gyári állapotot,utána lehet nekiállni a rootolásnak,meg a cr felrakásának(szerintem,véletlenül hazavágtam a romomat és csak ez segitett,utána az alapoktól raktam rendbe a telómat,azóta gond nélkül megy).
Ja hogy más romot raktál rá,akkor az elöző hsz. a megoldás.
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
robi12ster
tag
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10489 üzenetére
A Recovery meg a bootloader két különböző dolog. A bootloader (hangerő fel+bekapcs) az kifejezetten az USB-kábelen keresztüli Flashelésre szolgál, ez az első dolog, ami betöltődik a bekapcsolást követően, lehet úgy tekinteni rá, mint a legmagasabb szintű hozzáférés. Pont ezért ez az "egyetlen" lépés, ahol komoly, helyrehozhatatlan károkat lehet okozni a telefonnak, ha nem tudod mit csinálsz. Ami ez alatt van, az a gyári recovery (hangerő le+bekapcs), ahol factory resetet lehet végezni. Ez a kettő (mivel zárt a bootloader) mindenképpen betöltődik, elvileg nem tudod sehogyan sem elrontani, mindenképpen működnie kell. (az már más dolog, hogy, ha rossz sbf-et flashelsz, akkor ezen a kettőn kívül semmi más nem működik. A harmadik lépcső a custom recovery (kék lednél hangerő le), ami egy kibővített recovery, sok hasznos dolog van benne, pl. zip install, cache wipe... stb.
Bootloader van? Gyári recovery bejön? Ha igen, nagy baj nem lehet.
Ha a bootlader képernyő nem is látszik, de PC-re dugva látja a telót az RSDLite, és tudsz flashelni, az is jó. -
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10491 üzenetére
Melyik romot flashelted? Akksi ki-be, utána gyári recoveryben factory reset volt?
-
robi12ster
tag
válasz robi12ster #10493 üzenetére
Sikerült megcsinálni. Nem kínai rommal hanem defy+ rommal kezdtem: http://defy.fxhosting.hu/MB526/DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_gyari.sbf
Köszi a segítséget mindenkinek. -
robi12ster
tag
válasz robi12ster #10494 üzenetére
Most a legjobb rom melyik lehet? Tudtok valamit ajánlani?
-
pazirezz
tag
Hátha jár erre felé egy Defy guru
Lehet már lerágott csont, de kérdeznék .. túl sok a hozzászólás, és nem találom a megoldást ..
Adott ugye egy MB525, Defy .. cm7 volt rajta .. gondoltam, majd vagányan teszek rá cm11-et .. nem jött össze, bootloop-al elszállt, cwm többet nem jött be .. végső elkeseredettségben találtam egy Lengyel t-s gyári romot, amit feltettem .. majd életrekelt (azért lengyelt, mert a doboza szerint Lengyel a teló )Most lényegében indul, megy .. de nincs benn Magyar nyelv, meg ez mégiscsak egy hitvány Froyo .. root megvolt, 2ndinit is .. cwm bejön, de nem tud flash-elni semmit .. most ilyenkor?
köszi a segítségethttps://m.facebook.com/paZirez
-
Sutee89
aktív tag
válasz robi12ster #10495 üzenetére
MSB Rev 3.0 vagy SlimKat 4.0
(#10496) pazirezz: CWM bejön de nem tudsz feltenni zip-et? Mit ír hibakódnak?
[ Szerkesztve ]
-
pazirezz
tag
válasz Sutee89 #10497 üzenetére
Status 0 .. ám közben még valami eszembe jutott, felraktam valami cm7.2-t .. azt fúra mód tudta flashelni ... csak a cm10 - cm11 romokat nem engedte ..
viszont mióta fenn a cm7, azóta elindul, piros led világít .. sokáig .. aztán, újraindul ... aztán megint világít a piros led, vagy már fél órája .. akksi ki-be, wipe-ok újra .. azóta is ezt produkálja behalok ettől a telótól .. ám olvasgattam fórumba, előferdülhet, hogy piros led egy óráig is eltart?EDIT: ez a SlimKat 4.0 nyírta ki a cm7-em .. akkor azt is elmondhatnád, hogy miért?
[ Szerkesztve ]
https://m.facebook.com/paZirez
-
pazirezz
tag
válasz Sutee89 #10499 üzenetére
Hát nem tudom, akkor valami most sem lesz jó, mert már tényleg nagyon régóta csak világít a piros led és semmi .. illetve, mikor még a sima 2ndinit-es cwm volt fenn cm10-et is próbáltam flashelni, nem ment vele, status 0 kóddal kilépett .. mióta cm7 lett ráhúzva, más a boot menü, de cwm verziószám maradt, próbáljam most a cm10-et? .. illetve, akkor h-h korábban bootloop lett belőle?
jha, és md5 check volt korábban is, zip szerintem jó
[ Szerkesztve ]
https://m.facebook.com/paZirez
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest