Hirdetés
Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
Ezekkel küzdöttem én is a wiui alatt pár hónapig, de hiába húztam elölről az egészet, nem hozott eredményt... aztán néhány jótanácsban az jött, hogy tegyem fel a sygicet...:-) két hónapjia van fent, egyetlen fagyás vagy hotboot nélkül. Mellesleg legalább annyira jó is...
-
szabof1
őstag
válasz gooool #27107 üzenetére
Rendben vannak a telefon driverei? Másik USB porton? Másik gépen?
Végső esetben felrakhatod a magyarított 2.2 CEE-t is, az alapból rootolt.
Volt már itt pár ember, aki erre rakott főzött romot és semmi baj nem lett belőle.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
═════════════════════════════════════════
-
GAMM-R
csendes tag
Sziasztok!
Újból itt vagyok.
Tegnap feltettem nagy nehezen a WajkIUI v1.11.18-t. Nagyon jó, stabil, minden zsír vele. DE ez még mindig nem elég, hiszen most tudtam meg, hogy ez egy régi ROM.
Szeretném feltenni EZT.
Tudtok infót adni, hogy ezt csak rámásolom sz SD-re + Recovery, ahogy az előzőnél is tettem. Wipe stb. és tudom telepíteni, vagy ez megint más, speciális telepítést igényel?
A CPU beállítások megmaradnak ha ezt teszem fel? -
Integrale
veterán
válasz gooool #27110 üzenetére
Drivereket pakold újra! Ne repair, hanem remove és reinstall! Nekem is ugyan ilyen problémám volt 1 hete! Telepítés után egy restart!
más.: maps nálam sem 100%-os, ma FC-zett kétszer is, második után egy hotboot! azóta viszont működik
hálózat választásnál levő hibát már jeleztem korábban, (kidobja a jelölést a kis karikából, de csak 3G preferred-nél)[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
RootRulez
félisten
válasz KaiotEch #27113 üzenetére
Akkor tehát úgy jó, hogy letöltöm ezt, megnyitom belőle a battery.sh fájlt. A "persist.sys.charge_led=rgb"-t átírom "persist.sys.charge_led=off"-ra elmentem, visszarakom a letöltött zip-be, SD-re vele és recoveryből feltelepítem?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Wajk féle MIUI-ban nem lehet átállítani a betűtípust Font Installerrel?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
[Ezzel] kapcsolatba valaki végre tudna segíteni???
A telepítés menete, illetve az érdekelne hogy innen ugye van visszatérés 2.2.2-re.
kösziüdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
mumtaz
senior tag
válasz szmayer1 #27124 üzenetére
Ez egy nandroid backup, tehát van visszatérés.
A telepítés menete a végén tér el más normál főzött romokétól, ahol ZIP-ből tesszük fel a ROM-ot.
A lényeg, hogy a memóriakártyán lévő \clockworkmod\backup\ mappában hozz létre egy mappát bármilyen névvel és abba be kell másolni a RAR-ban található két fájlt, majd a recoveryben nem az "Install zip from sdcard" menüpontot kell választani, mint más főzött romoknál, hanem "Backup and Restore" --> Advanced restore --> itt ki kell választani a létrehozott mappát és utána rá kell bökni a "Restore System"-re.Persze ennél halmozottan alap lehet, hogy ne egy meglévő ROM-ra tegyük rá. Sokkal jobb, ha feltesszük a Stock romot, amit rootolunk és lefuttatjuk a 2ndinit-et.
-
Lacopapi
addikt
SEA antutu eredménye : 2796 pont. (1100-on.)
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
válasz mumtaz #27126 üzenetére
szia
jelenleg az ms2ginger van fent, akkor is mindenképp az elejétől kell kezdeni, tehát foyoról?? Vagy erre mehet a szokásos wipe doldokkal, és kész?
üdviPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
mumtaz
senior tag
-
polcsa
aktív tag
A sima 7.2-es nightlykhoz képest a Quarx féle 7-es nightlyk jobbak-e?
Funkciókban tudja ugyanazt vagy többet?
Stabilitásban jobb-rosszabb?
Akksiban jobb-rosszabb? -
domerator
veterán
Már megy felfele... szólok...
(kijött a heti miui-dsj...)
Más:
Balika az xda-n beindult... a visszaállító bl6-os kínai froyon alapozva állítólag holnap feltesz egy Nordic bl6-os sbf-et...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
mumtaz
senior tag
válasz szmayer1 #27141 üzenetére
Én is csak a végén vettem észre. Azért sokat nem árul el az elején és gyakorlatilag semmi másból nem derül ki, csak abból az egyetlen pici sorból, amit ide másoltam.
Lehet, hogy jó ROM, de azért lehetne közlékenyebb és odabiggyeszthetne egy figyelmeztetést az elejére.demerator: Hogy áll a feltöltés? Mert épp 1 órával ezelőtt töröltem le az előző verziódat véletlenül.
Mostanság azt csinálom, hogy a tiédet módosítom és teszem bele, ami kell.Prisonblock-al mi a fene van már napok óta?
[ Szerkesztve ]
-
kozgab
csendes tag
válasz szabof1 #26977 üzenetére
Hali.
Cm7-et esetleg fel tudnék szerinted tenni vhogy?
Nekem ugye a 4.5.1-es bootom van egy defy pluson.Nexus one-on minden egyszerű volt, ilyen szórakozás a bootal messze nem volt ismert :S
De érdekel bármilyen használható rom a defy plusra. A gyári hogy fogalmazzam? Nem a legjobb Bár nem láttam telt, amin a gyári jó volna
Üdv
Thx[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Lattatok, van mai datummal CM9 MR1 by Quarx
[link]Changelogot tudna vki adni?
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #27147 üzenetére
Mi az az MR? MR2 Kossuth rádió háttérrel jön ki?
-
natë
nagyúr
Az mitől van, hogy a telefon töltése leáll és nem a töltő hibás? Aztán random újrakezdni
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest