Hirdetés
Aktív témák
-
somi52
őstag
Aki szeretne turista utakon navizni ajálom a navitel gpst lehet vele geoládázni is[link]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Shyciii
veterán
válasz domerator #27400 üzenetére
Bonyolódott a helyzet. Én egy 1.0-ás pro verziót töltöttem le, de közben látom, hogy a Marketen van Lite verzió ingyenesen, és az jóval újabb verzió.
Nah most a Lite verziónál viszont ugyanúgy megvan a hiba, mint a többinél. A Pro 1.0-ás verzió viszont tökéletes. Megőrülök...
Viszont az exdialer/excontacts is jól működik. Ott is azonnal mutatja a contact fotóit.
Thx! -
Shyciii
veterán
válasz Davebowman #27403 üzenetére
Minden képet azonnal látsz mikor tekersz benne akármilyen gyorsan? Mert most felhívtam két ismerősömet, és náluk is fenn áll ez a hiba. Csak pár képet mutat alapból, és ha lssít a tekerésen vagy megáll, akkor tölti be a többit.
-
BitiOne
tag
Hy all!
Felraktam a cm9-et (a 4-eit, előtte persze a stabil cm 7-et, minden után volt wipe is ezerrel). Addig jutok, hogy bekapcsolásnál a beállításvarázsló elején amikor rá kell bökni az android emberkére. Na ha én rábökök azt írja, hogy megállt a varázsló és nem megy tovább. Van valami trükkje a cm9 telepítésének? A sima gaps való hozzá, nem egy másik?//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
natë
nagyúr
A miui germany megint magasra tette a lécet...
-
őstag
Hali!
CM7 stable telepítésnél mennyi idő kb, míg bebootol? Miui után tolom fel. Wipe-ok megvoltak. Már kb 6-7 perce bootol.
Mod: meguntam. akksi ki-be, most bootolt újra. sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #27406 üzenetére
Hát nálam azért nincs ez a kép késés, mert nem sok kontaktnak van képe... nem tűnt még fel
Viszont a romban ez úgy van, hogy Contacts, Contact Provider és Phone... az ExDialer viszont egy db apk, szóval én ezt így nem cserélném ki... ha jól tudom, akkor a dialer mélyebben van integrálva valahogy... az exdialer is szerintem csak valahogy ráépülhet a gyárira... de csak találgatok.
Mindenesetre ha valaki nincs megelégedve a gyárival, az exdialer ezek szerint hibátlanul lecseréli.
(#27409) Mozzarella
Na most már leszedem én is azt az árja romot... .. ennyit áradozni róla... akkor lehet benne valami...
(csak megjegyzem... talán tegnapelőtt említettem, hogy DSJ kiadta az új romot ics frameworkkel... azóta megy nálam... ma reggel 8-kor lejött a töltőről, volt pár hívás, egy kis program le-fel, csomó internet, egész nap wifin lógott, plusz most 34 perc skype és 45%-on van...)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
szabof1
őstag
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de én nem emlékszem, hogy domerator kolléga közzé tette volna a MHz-VSel beállításait tartalmazó zipet.
Nos, én úgyis bele akarom ásni magamat az update.zip-ek lelki világába és gondoltam, megcsinálom...
Megcsináltam. Letölthető innen: MHz-VSel_domerator.zip. Telepítés CWM-ből az Install zip from sdcard paranccsal.
Tesztelve. Működik. -
szabof1
őstag
válasz RootRulez #27419 üzenetére
Igen. Egy lépésben be lehet állítani bármelyik rom alatt (ha van CWM, azaz Custom Recovery) domerator kolléga összes beállítását.
Persze, ha ez után nem indulna, akkor kézzel feljebb kell venni 2-4 ponttal a VSel értékeket, mert nem biztos, hogy minden Defy szeretni fogja ezeket a beállításokat. Az enyém jól viseli.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz szabof1 #27418 üzenetére
Ajjj... most jól rám pirítottál ...
A lustaság nálam erősebb volt... sorry és köszönet, hogy megcsináltad.Megvan az alap update zip nekem is, de azon filóztam, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy ne csak egyféle legyen - mivel ugyebár előfordult, hogy az én vsel értékeim kevesek voltak valaki telefonjának a gyártási szórás miatt - hanem lehessen választani mondjuk 1000-1100-1200 MHz felső értékből és ezeket különböző (mondjuk 2 féle) vsel értékkel ellátni... egy normál meg egy biztonságos.
Szerintem beírom majd a még nem létező logout blogomba és ott mindig meglesz... mert itt a topikban pillanatok alatt eltűnik sajnos
-
szabof1
őstag
válasz RootRulez #27421 üzenetére
Megcsinálhatom a te testre szabott VSeleiddel domerator beállításait.
domerator:
Szívesen összerakok párat és felmásolom a prisonblock.hu-ra, aztán te majd berakod a leendő blogodba őket
Csak add meg a pontos értékeket! Bár lehet, hogy gyorsabb, ha te cseréled le az eredetiben őket.[ Szerkesztve ]
-
Shirchy
tag
válasz domerator #27416 üzenetére
Az új miui dsj-nek (2.2.10) ugyan az a telepítése mint a többinek,vagy kell pluszba mókolni valamit még? Itt gondolok a sima FR,Cache,Dalvik wipe-ra majd telepítésre. Jelenleg a te legutolsó könnyített romod van fent,de kíváncsi vagyok erre a dsj-re mert már jó ideje nagyon dicséred...
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
domerator
veterán
válasz Shirchy #27424 üzenetére
Akkor várd meg, amíg felteszem, ha gondolod...
(persze ha a fullost akarod kipróbálni, akkor nyugodtan...)
Amúgy a mostani eresztésben úgy tűnik nincs egetverő különbség a sok miui között... nyugodtan hagyhattam volna a wajk 2.2.3-at is (mármint a wajkidom-ot), mert szinte ugyanolyan jól fut mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #27430 üzenetére
Jajjj nem... ez nem ics rom, csak az ics-ből franctudja milyen elemeket átvettek a frameworkbe... ettől ez még egy froyo kerneles normál miui rom... semmi gubanc, erre simán mehet másik miui.
Amikor tavaly novemberben elkezdték ezt az ics frameworkot, akkor hirtelen nagyon jót tett a sebességnek meg a simaságnak is... azóta vagy mindegyikben benne van ez a cucc, vagy a sima miui is fejlődött, de már nincs akkora difi a dsj féle ics fw rom és a normál miui romok között... Wajk 2.2.3-ja nálam az eddigi csúcs... a dsj most azért van fent, hátha mondjuk akksi téren hoz valami pluszt...[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #27432 üzenetére
Alapból go launcher (meg még egypár go shit...) az enyémben zeam.
(most találtam meg különben a legpuritánabb launchert ami létezik... csak home és app drawer... szinte semmi extra: FTL Launcher... egyszerű és villámgyors)
-
Joke21
aktív tag
válasz Lacopapi #27390 üzenetére
Fárasztó ugyanazt hallgatni századjára is, hogy van bizonyíték arra, hogy van amelyik rom másképp viselkedik más alapokon. Nincs rá bizonyíték. Arra viszont van, hogy ennek semmi alapja nincs. Ez nem papír, ez így van. Sokszor lehetett itt azt olvasni, hogy ha valakinek nem ment valamelyik rom, valamilyen program, az biztos user error. Pl csak legutóbb a navi programnál. Érdekes módon, senki sem feltételezte, hogy a rom nem jó, hanem hogy maximum nem jól lett telepítve a progi, ergó user error. Amikor arról van szó, hogy valakinek a SEA alapon jobban megy a rom, akkor nem mondja senki, hogy user error volt a CEE alapon, hanem egyből az jön, hogy biztos a SEA jobb. Én elhiszem azt, hogy Te azt tapasztaltad, hogy a telefonodon jobban megy SEA alapon a mókolt rom, de ez csak tapasztalat. Lehetett nálad is user error a CEE alapnál.
Egyébként próbáltam én mindent már mindennel, úgyhogy nem mondhatod azt, hogy csak beírtam. Semmi, de semmi különbséget nem tapasztaltam. Kiemelem, hogy ha alap romról van szó és nem magáról, hogy CEE vagy SEA van fenn a telefonon.
Az, hogy Domerator telefonján nem megy jól a SEA, ami nálad hibátlan, az sem meglepő. Itt ugye ugyan az a kernel, viszont itt közre játszhat a hardver különbség. (Ha jól emlékszem, dominak bayer lencsés telefonja van, neked soc. Ebben nem vagyok teljesen biztos, de úgy gondolom, hogy Ázsiában soc-os telefonok kerültek forgalomba, így nem is optimalizálták annyira a kernelt a bayer lencsékre, így könnyen elképzelhető az amit leírsz.)
Nincs rajtam szemellenzőm, addig, amíg ennek utána nem jártam, nem is mondtam, hogy nincs alapja annak, hogy számít az alap rom. De utánajártam, ezért leírtam, mi is a helyzet. Gondoltam egyébként, hogy Te leszel az első, akinek ez nem fog tetszeni. Én is mondhatnám, hogy vedd le a szemellenzőt!
A lényeg: mielőtt megírtam az előző hozzászólásom, megfogadtam, hogy nem fogok vitatkozni ebben a témában, mert előre láttam, hogy nem lesz értelme. Vannak akinek a tapasztalat fontosabb és ezt el is tudom fogadni. A szándékom csak annyi volt, hogy leírjam az összegyűjtött információkat. Aki elfogadja, elfogadja, aki nem, az nem. Én itt ezt le is zárnám, hogy ne legyen komolyabb vita. Használja mindenki a telefonját úgy, ahogy jónak érzi és jól működik neki. (Pont most fontolgatom, hogy megpróbálok visszatérni a SEA-ra, mert nekem ezek a főzött romok nem jönnek be, csak a SEA-nak számomra vannak hiányosságai).
Szerk: Utólag elolvasva, nem vagyok biztos benne, hogy a hangvitel visszaadta azt, hogy az eltérő véleményünktől függetlenül minden tiszteletem irántad.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Egyébként így 3 nap elteltével nem fogott meg a WIUI. Szikra hibája nincs, minden tökéletes, de korlátok közt érzem magam, nem áshatom bele annyira magam, amennyire CM7-ben megtehettem... Mellesleg WIUI-val estére le szokott merülni a teló, CM7-nek meg olyan 10-20% szokott lenni estére.
De ismétlem, semmi hiba nincs ezzel a WIUI-val (csak az én hülyeségem nem bír magával), sőt egy darabig sztem még nyúzom (hacsak nem teszem fel márazonnal ezt a DSJ cuccot)
Szóval jó nagyon ez a WIUI.
═════════════════════════════════════════
-
Integrale
veterán
Már lassan egy hónapja 1200-on használom a Defy-t, és asszem épp itt az ideje, hogy megkérdezzem!
Nem árt neki ekkora mértékű túlhúzás? Stabilnak stabil, gyors is, fogyasztás is oké, de az élettartam ugye kérdéses! Miben mutatkozna meg, ha megelégelte volna a dolgot? Egyáltalán,megfelelő fesz. és átlagos hőmérséklet mellett, tönkre tud-e menni egy processzor, még ha az túl is van húzva?"Bad reklám is reklám too"
-
RootRulez
félisten
válasz Integrale #27436 üzenetére
PC processzoroknál az úgy van, ha feszemeléssel hajtod túl, akkor 80 év helyett már 50 év múlva elfüstöl... Feszemelés nélkül meg nincs is gáz...De ez nem is idetartozik, sőt semmire nem mész vele, nem is tudom miért írtam, asszem lefekszek...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
mumtaz
senior tag
Nagyrészt elkészültem a "360 Launcher" fordításával, de teljes egészében nem tudtam még tesztelni. Próbaképpen letölthetővé tettem, hátha lesznek néhányan, akik kipróbálják.
Aki kipróbálja, lécci, mondja el a véleményét és esetleges hibákat.360 Launcher 1.6 béta - magyar
Lefordítottam az integrált widgeteket is. Bár a négyből az óra/időjárás widget csak kínai városokat ismer. Az energiagazdálkodós widget működik rendesen, de az egyik beállítható módhoz letöltené a "360 Phone Guardian"-t, aminek az aktuális verziója csak kínai változatban létezik. Van egy hobbifordított angol változata, de az is csak kisrészben van lefordítva. Egyébként marha jó lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz mumtaz #27442 üzenetére
Grrr... de nehéz... mindkét alap (wajkiui 2.2.3 és ics-miui-dsj-2.2.10) nagyon jó szerintem...
Wajkidom pörög mint a bádoghattyú... hibája nálam nem volt, akkuidő bőven benne az elvárásaimban.
domiui-dsj 2.2.10 ugyanolyan jó, talán picit lassabb, de mintha jobban bírná szuflával... ez csak érzés, nem figyelgettem semmit..
-
kakukkmarci
senior tag
A "szomszédban" segítettek, viszont felmerült pár kérdésem:
A CWM recoveryben elmentett visszaállítási pontok továbbra sem működnek. Sikerült egy gyári sbf-fel (RSD lite-tal) helyrehoznom a telefonomat, viszont a CWM telepítésénél/beállításánál elhibáztam valamit, mert normál ujraindításnál is bejön, hangerő-fel megnyomása nélkül is.
Amikor a custom recoveryben akartam reinstallálni, akkor meg bootloop lett belőle.
Hogyan tudnám gyökeresen kiirtani a CWM recovery-t, hogy nulláról kezdve ujra fel tudjam tolni? Azt hiszem, hogy FR-et próbáltam, és RSD lite-tal is ujrarakást is, de a CWM telepítésnél az az üzenet jött, hogy cserélem az alkalmazást, tehát benne maradt valami...
Ez alapán csináltam természetesen.[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
slecht
aktív tag
-
Shirchy
tag
válasz kakukkmarci #27448 üzenetére
A gyári recoveryben próbáltad már a Factory Reset/Wipe Cache párost és úgy újrahúzni boot menüből a gyári alap rendszert RSD Lite-al?
Esetleg itt még találhatsz megoldást:
[link][ Szerkesztve ]
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest