Hirdetés
Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Nem voltam kb két napig, ennyi hozzászólást... Nem bírtam mindent elolvasni.
Először egy kis élménybeszámoló. Sajnos nem a jó fajta. Végre volt lehetőségem hosszabban tesztelni a gps-t a ics-miui-dsj-2.1.8 rom alatt. A hárombetűs navival próbálkoztam. Itthon szépen ment minden, még próbaképp egy navigáció szimulációt is csináltam rajta, semmi bibi. Azonban ahogy ténylegesen navigálnia kellett, beütött a katasztrófa. Állandóan kilépett a programból. Először csak akkor,ha közben nyomogattam kicsit, később már magától is. Arról nem is beszélve, hogy ha hívtak még fel tudtam venni. Azonban ahogy befejeztem a hívást, teljesen megfagyott a telefon, és csak az akksi ki-be segített. Vsel értéket az első kilépés után megemeltem, szóval ez nem lehetett probléma. Ugyan ez a navi másik telefonon tökéletesen megy, szóval szerintem az sem, úgyhogy marad a rom. Pedig egyébként nagyon stabil, de így sajna használhatatlan. Következő egy wiui lesz, ez már tuti, remélem itt nem lesznek ilyen problémáim.
Amire felkaptam a fejemet a sok hozzászólás között:
gmail nélkül is megy minden, én nekem az első dolgom annak törlése, mert k9-t használok.
Ha van igény, tudok megbízható tárhelyet, ahova az összes rom-t fel lehet pakolni.
szabof1: Unyaffs, ezzel a progival ki lehet bonanti windows alatt is a nandroid backup fájlokat. Őszintén szólva nem néztem még, én linux alatt szoktam szétszedni.
[ Szerkesztve ]
-
csicsaaa
tag
válasz #35202114 #27200 üzenetére
Akkor én még előnyben vagyok!
De ahogy látom még nem túl sokan vagyunk Tré mobilosak, hogy megosszuk ez ügyben a tapasztalatunkat! Jó lenne mert ha csak nálam van ez a hiba akkor nem kéne fölöslegesen zaklatni ezzel Walter79-et!
Amúgy te melyik szólgáltatónál is vagy?Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
csicsaaa
tag
válasz Joke21 #27209 üzenetére
Ne haragudj de ha valóban nem működik együtt a WiUi V4 a T-Mobile-H hálózatával akkor mért ne kéne jelezni ezt neki?
Amúgy azért várnám a tapasztalatokat, esetleg akinek van jogosultsága írni az XDA-ra...
mert nekem nincs, privit meg nem akarok![ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
Norbi0517
csendes tag
Látom van aki használ már CM9-et, stabil a cucc? Megéri a 2.3.7-et lecserélni?
-
csicsaaa
tag
válasz #35202114 #27212 üzenetére
Az előzőekben már említettem hogy a Vodáéknál okés a dolog, láttam egy-két hozzászólást tőlük,+ az XDA-n a bélyegképeken Telenoros szolgáltatás lástszódik!Gondolom ezek közül nem mindenki csak wifi-t használ.
Ezért kizártam már őket, szal vagy a T-Mobil vagy a telóm a ludas!Igen így gondolom én is!Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
hodostamas
addikt
Akinek miui.hu-n nem megy a YT-re való videó feltöltés FC miatt, az a marketből letöltött vidtrim appból ossza meg YT-re, és akkor nem FC-zik. Nálam így sikerült megoldani. Reméljük a következő verzióban majd javítják.
-
natë
nagyúr
Úgy tűnik a töltőm megdöglött, szóval ami érdekelne, a garancia arra is vonatkozik avagy vegyek az ebayről?
-
szmayer1
senior tag
válasz Joke21 #27207 üzenetére
Szia
Én [erre] gondoltam, hogy van-e visszatérés. A ms2gingerről arról tudom, hogy van jelenleg is az van fent, de nem jött be igazán.
üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
natë
nagyúr
válasz hodostamas #27227 üzenetére
Tehát ha beviszem, elvileg kicserélik azonnal vagy szervízbe küldik a töltőt?
Szerk: az remek, mert akkor ha nem adnak cseretöltőt, akkor nem nagyon tudom mivel tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz hodostamas #27227 üzenetére
ööö nem. Tartozékokra csak 6hónap garancia van tudtommal...bár érdemes volna a szolgáltatódat megkérdezni...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
-
szmayer1
senior tag
válasz Lacopapi #27226 üzenetére
Köszönöm
Esetleg a telepítés menetében is tudnál segíteni?? Csak nagy vonalakban, vagy úgy kell mint az ms2gingert? Mert most jelenleg isms2ginger van fent.Más Sajna nálam is előjött ez a wifis probléma, mégpedig az hogy a telefon jelzi hogy van kapcsolat, indikátor kint van, de valójában semmi. Wifi kikapcs bekapcs az egy időre megoldja a problémát
Másik, az miért van hogyha jön egy bejövő hívás akkor kb 4-5 mp mire a képernyő felébred???
CPU: lacopapi szerint smartass a 2.2.2 hun verzión azon jó volt minden..üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
válasz csicsaaa #27234 üzenetére
Köszi
@ Joke21
@ csicsaaa nektek is
Esetleg az elöző kérdésemre valami ötlet vagy okosság??
Illetve valaki próbálta amúgy [ezt] a romot. Érdemes egyáltalán ennyit vesződni vele?? Viszont erről Wajkidom-2.2.3pub csak jókat hallok szinte..üdv
-
Lacopapi
addikt
válasz szmayer1 #27238 üzenetére
Mivel én még nem tettem fel (nem is fogom),a telepítés menetét nem ismerem,de a leírás alapján ez egy nandroidnak tűnik,azaz úgy kell telepíteni,mintha egy nandroidos mentésedet tennéd vissza. Wipe-ok,azután recoveryben a restore opció és megy is fel,ha a fájl benn van a clokvorkmode-backup mappában.Utána viszont RSD Lite kell,hogy flasheld a kernelt,ezt még az első indítás előtt kell megtenni,azaz az újraindításkor azonnal nyomod a hangfel gombot,hogy a bootloaderbe juss....onnantól tudod.
CM alapoknál a wifi gond- ki tudja miért-,szinte kötelezően előjön,legalábbis sok a panasz ez ügyben.
Képernyőébredésnek semmi köze a cpu beállításokhoz,ha a vselt 80-ra rakod,akkor is késik...ez egy viszonylag újabb probléma,úgy tűnik,minél "főzöttebb" egy rom,annál inkább előjön. Én legalábbis úgy látom,hogy a rengeteg jobbító igyekezet összekuszálta a jól működő dolgokat is...a régebbi romok nem szenvedtek ilyesmitől.[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
válasz szmayer1 #27239 üzenetére
A weboldalán le van írva, hogy kell telepíteni.
1. wipe data and cache
2. advanced restore in CWM-recovery
3. restore system only
(4) flash a gingerbread kernel via sbf or zipMivel neked ms2ginger 3.0 van fenn, ezért nem kell kernel-t telepítened. Szóval wipe data and chache, bár én egy factory resetet is nyomnék és utána restore system only.
-
polcsa
aktív tag
CM7-ben van feketelista, wildchars, miegymás, de lehet valahogy a private number-eket tiltani?
-
Verhóó
tag
Srácok, amióta 3G/2G üzemmódban van a Defym, 2x csinálta azt, hogy nem érzékelte a SIM kártyát. WajkIUI 1.12.02 van fent.Mi lehet a gebasz?
-
Toto00
tag
bajom van nekem is a rootolással! próbáltam mindent! közben debug, újraíndít ezt azt, amit már korábban írtak mindent! de itt megáll a SOC:
(I)(I)(I)Killing ADB Server...OK
Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *OK
Waiting for device...
OK
Pushing rageagainstthecage...
cannot stat 'rageagainstthecage': No such file or directoryOK
chmod rageagainstthecage...
OK
Running rageagainstthecage...
(/I) -
jano2101
tag
Hello nekem az lenne a problémám hogy nem működik a kamera led-e most CyanogenMod 7.1.0-rc1.5-jordan, android 2.3.5 van fent és ha megnyitom a Torch on-t ki ir valami hiba üzenet!
Előre is köszike!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs