Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Szia!
"Nemrég kötöttem egy új előfizetést hűség nélkül, alap basic 1990 Ft / hó. Nincs benne semmi, csak flottán belüli ingyenesség, küf felé is ingyenes, ill. onnan is ingyenes ebbe."
Ez biztos így van?
Mivel van több KÜF előfizetésem, de az egyiknél kevésnek bizonyul már az adatmennyiség, ezért kényszerből átvinném az Auchan flottába.A yettel oldalán ezt jeleztem is és az ügyintéző aki visszahívott, azt mondta, hogy a KÜF és az Auchan között nincs ingyen beszéd, mert két különböző flotta.
-
Baltazár123
senior tag
miért nem vársz péntekig, amikor kijön a küf ajánlat
goop: az, hogy ingyenesnek látszó jelentheti azt is, hogy még nem fogyasztottad le a havi beszéd keretedet. Úgy nézted ezt? hogy menny a lebeszélhető perc előtte és utána.
Én úgy tudtam, hogy flotta kódok alapján rakja csoportokba és az auchan meg a küf más kódokat használ.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Baltazár123 #60053 üzenetére
Mondom, hogy ingyenes, nem vagyok hülye. Csoport hívás, 0 Ft a nettó ára. Valószínűleg az összes flottás, dolgozói ingyen hívja egymást, de csss...
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Köszi!
Amúgy a yettel flotta választó oldalán az AUC500 kóddal belépve a lap alján van egy ilyen kitétel, amit most erős fejfájás mellett úgy is tudom értelmezni, ahogy goop is írta.
"Csoporton belüli díjmentes hívás
Az azonos és eltérő ügyfélszám alatt lévő zárt körű kedvezményes flotta előfizetések illetve az üzleti és dolgozói előfizetések, belföldön bármely időszakban, előfizetésenként – számlázási ciklusonként - korlátlan időtartamig 0 Ft-os percdíjon hívhatják egymást. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, és csak a Szolgáltató hálózatán belüli belföldi hanghívásokra vehető igénybe." -
Fifi
őstag
válasz Baltazár123 #60053 üzenetére
"még nem fogyasztottad le a havi beszéd keretedet"
Ebben egy másodperc keret sincs a csoporton kívül: -
citizen05
tag
Sziasztok.
Engem ma talált meg a Yetteles ügyintéző. Én ez év tavaszán mentem.az IT Services- hez . Ha jól emlékszem 11 hónapi hűségidővel.
Az ügyintéző próbált rábeszélni publikus csomagra de mondtam,hogy megvárom amíg le nem telik a hűségidőm. A flottakezelő azt mondta,hogy dec. 31.- ig van érvényes szerződésük.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
adika4444
addikt
válasz citizen05 #60058 üzenetére
Az úgy nagyon kemény, ha az aktív szerződéssel rendelkező flották tagjait is megkeresik publikus ajánlatokkal...
Ez alapján hajlok arra, hogy a Yettel-nél üzleti döntés, hogy az üzleti csomagos magánszemélyek inkább a publikus konstrukciókat élvezzék.
Nagyon kíváncsi leszek, az iQpro jellegű továbbszámlázós flottákkal mi lesz, illetve pl. a DPI-vel vagy épp a BestFleet-tel. Ezek arra is magyarázatot adhatnak majd, hogy a KÜF-fel egyéni probléma miatt, vagy előre megfontolt üzleti preferenciák miatt szűnt-e meg a szerződés.
#60059yanna
Gondolom a KÜF-ös eset után tartanak a bizonytalantól, akár a BestFleet, mert nem tudhatják, hogy hosszabbít-e velük a szolgáltató...üdv, adika4444
-
citizen05
tag
-
p2pp
őstag
Digi 1000 Ft volt. Kinyírták.
Hello Data (1.0) 5500 Ft volt kinyírták.
Ne legyünk már naívak!
Made in Hungary!
Fizess, mint a katona tiszt 11 és 13.000 havonta legalább!
Nekik az nagyon nem jó ha Mi keveset fizetünk!!!
Ilyen egyszerű! Csak a minél nagyobb lehúzás legyen!
Ezért lettem tavasszal Netfone 100GB 100 perc 5.000 Ft.
(Azóta már az sem annyi az újjaknak!)
Hello Data 2.0 érdekel 2.Simnek, mert a Yeti belehúzott itt is![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
citizen05
tag
Ezt nem tudom lehet,hogy csak bepróbálkoztak hátha sikerül alapon.
Mondtam az ügyintézőnek,hogy csak olyan publikus csonagot ajánljon ami azt tudja mint az enyém. S főleg ebben az árban. Olyat nem tud mondta.
Erre azt válaszoltam,hogy akkor maradok itt és majd kiderül ,hogy mi lesz ha letelik a hűségidőm.
Azt mondják a pletykák ,hogy az új arab tulajdonos minél hamarabb szeretne minnél több bevételt ezért is estek neki a flottáknak ahol magánszémélyek is lehetnek tagok -
Baltazár123
senior tag
Az a volt tulajoknak megy, ha teljesülnek a profit célok, ahogy én olvastam, de természetesen a legegyszerűbb módja, hogy ennek az összegnek egy részét felajánlani a menedzsereknek azok majd kitapossák a dolgozókból az elvárt eredményt.
A kérdés persze annyi csupán, hogy jól végezték-e el a matekot. Az ilyen költség optimalizált flottákban jellemzően olyanok vannak, akik nagyon figyelnek a kiadásaikra. Tehát szerintem nem jól fognak reagálni az előfizetők, ha elkezdik a tényleg megszüntetni a mostani csomagokat és akár jelentősen beemelnek az ügyfeleknek. Még egy, az átlagos csomagáraknál kevesebbet fizető ügyfél is jobb annál az ügyfélnél, aki a konkurenciához ment át.
A biztosítók csinálják ezt a matekot minden évben, hogy x díjemelés y ügyfelet üldöz el, de ha az új ügyfeleknek jobb díjat ajánlanak fel, akkor z ügyfelet vonzanak magukhoz másoktól. Ha y és z különbsége miatti veszteség (sőt akár nyereség adott esetben) minimális, akkor az x díjemelés miatt jól jártak.
A yeti esetében az a gond, hogy a hálózat minősége egy megfoghatatlan dolog. Lehet vele kampányolni, de kevés embert szólít meg. Kellenek a vonzó csomagok, ha nem csak azt akarják látni, hogy elhúznak tőlük az ügyfelek, hanem jönnek is. Nade akkor meg a szent profit cél sérül ezek szerint.
Az is lehet, hogy a top menedzserek faék egyszerűséggel gondolkodtak. Van kb 60e ember a mindenféle olyan flottában, ami nem köthető stratégia vállalati partnerhez és akik átlagban X forinttal kevesebbet fizetnek a szolgáltatásért. A nagy számok miatt a flottások által igénybe vett szolgáltatás csomag nagyjából hasonlíthat a publikusok csomagjaihoz, tehát nagyjából almát az almához lehet hasonlítani és jött az okosság, hogy akkor ezekkel a felhasználókkal többet kéne fizettetni.
Van egy olyan érzésem, hogy ezt nem gondolták teljesen át Ha KÜF feldob valami olcsóbb csomagot vagy csak rugalmasabbat, mondjuk a havi net változtatás terén vagy lehet telót venni kedvezményesen (valami kifutó modellt ) , akkor ezres, akár tízezres nagyságrendben fognak a zemberek elmenni máshova és akkor már nem lesz könnyű megállítani az elvándorlást.
[ Szerkesztve ]
-
smombodi
tag
válasz Baltazár123 #60069 üzenetére
Kedves KÜF-ös iPhone felhasználók! Nektek engedi regisztrálni a számotokat az imessage illetve a facetime? Nekem mind a két iphone amikbe ugye KÜF-ös kártya van azt írja ki hogy iMessage-hez és FaceTime-hoz nem elérhető, mindjárt robbanok, a yetis elküldött a picsába, hétfőn tudok csak bemenni az iStyleba
-
adika4444
addikt
válasz smombodi #60078 üzenetére
Apple Support-ot hívd fel. A Telekom domino számomra nekem is hónapokig hibát írt, aztán egyszer sikerült regisztrálni és azóta akárhogy kapcsolgatom, mindig működik.
Igaz ez az egész Apple-ökoszisztémára, de főleg az iMessage-FaceTime vonalra, hogy addig nagyon jó, amíg nem kerül valamilyen porszem a gépezetbe. Anno FaceTime-on nem jelent meg a hívás gomb, a support 6 órán át volt vonalban és nem sikerült megoldani. Volt gyári visszaállítás, DFU, már másik készüléken is próbálgatva voltak az Apple ID-k. 1--2 nappal később magától helyrejött. Úgyhogy egy hívást mindenképp megér, de készülj egy lehetséges hosszas huzavonára.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
DrBubo77
Topikgazda
KÜF-ösöknek van tapasztalata? Roaming ki-/bekapcsolás az megy most is?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
kano
nagyúr
Ezt akartam írni. Nincs is arab tulajdonos még.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ritter007
csendes tag
Minden nap járok át Ausztriába, simán vált a határon mint előtte.
-
gps76
őstag
válasz DrBubo77 #60082 üzenetére
Tényleg, én se akarnék "lyukra" futni, KÜF aktív + 7 GB-os csomagban ragadtam "szerencsére" még több mint egy évig hűség miatt, megyünk lakóautózni, Ausztriába, Horvátba, Szlovénbe, simán fogom tudom használni kint a netet, amit külön veszek? Vagy 5 napos korlátlan netet(EU 12 GB) 3100-ért, vagy 8000-ért 30 napos 30 GB-ost (EU-ban is) néztem ki, mert az esim szolgáltatók aránytalanul drágák, nem filmezni akarok azt itthon is lehet, hanem térkép, látnivalók, stb. célra legyen net.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Jöhetnének már az új KÜF tarifák!
signed by simpley.
-
adika4444
addikt
válasz snooze #60088 üzenetére
6000 forintért szerintem nem nagyon van jobb, meg ott 50 GB roaming alapból benne van. Itthon ráadásul korlátlan*.
*Korlátlan: Napi 108 GB felett éjfélig megáll a forgalmazás...
Illetve online APN-es, tehát NAT-olt az IPv4 cím, ami routerben okozhat kényelmetlenséget. IPv6-ot elvileg így ad a Yettel, kérdés, támogatják-e a használt eszközök illetve az elérni kívánt szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Elfogyhatnak a szabad portok, ami lassulást, nem kiépülő kapcsolatokat okozhat. Ilyenkor kell egy újrakapcsolódás, amit a legegyszerűbb a router újraindításával kieszközölni.
Emellett az ÁSZF elég kuszán fogalmaz, határeset a router használata, bár a gyakorlatban kétlem, hogy szólnának érte...üdv, adika4444
-
Avayasoft
tag
válasz WhiteWalker #60097 üzenetére
Ezért zavarták el a Digit
-
yanna
addikt
válasz WhiteWalker #60097 üzenetére
Vegetatív felhasználó majd jól megeszi.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest