Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz PROTRON #57677 üzenetére

    Ez egy eladásra szánt gép, szóval mindegy, technikailag mi van benne, ez amúgy egy 1TB-os adata 750-es ssd, nem a rosszabik vége szerintem. De volt benne egy 500-as Kingston, azt vettem most ki, azzal is érezni lehetett, sőt, azelőtt egy samsung p981-est próbáltam, a különbség ugyanúgy megvolt még a ryzen 7-es konfiggal is, igaz ott alig volt érezhető.
    Ha a trabantba Ferrari motort raksz, úgy fog menni, mint az állat, ez nem lesz példának jó... :D
    Pláne úgy nem lesz jó, hogy csak az SSD-re szűkíted a példákat meg a mondatokat, miközben én azt írtam, hogy :
    "bár nyilván több más dologgal együtt egyben érezni."
    Mert a kolléga vacillált, hogy rakjon-e be másik konfigot a házba, azaz foglalatváltással, jobb procival, gyorsabb ramokkal tovább jutna-e, én meg mondtam hogy tovább.

    Nyilván tudjuk, hogy az újabb konfigok tesztekben mutatott erősebb számai a klasszikus használat során is megmutatkoznak, (hiszen a szintetikus teszt pont a vlaó életben használt funkciókat szimulálja) és ennek az SSD is részese, bárhogy is nézzük. Én se mondtam azt, hogy egy régi P4-es gépbe SSD-t téve megtáltosodik, és lever minden 13 genes cuccot, nyilván nonszensz is lenne.. Hanem azt, hogy ugyan a kolléga nem akar konfigot fejleszteni, pedig összességében érezni a különbséget egy 2 éves cucchoz képest is.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák