Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Rick4 #57676 üzenetére

    Nekem még sose sikerült a P95 manuáléját rendesen értelmezve tesztelnem a gépemet. :D

    Az hogy egy SSD 2500/2000-et tud, van egy rakás más adata ami alapján el lehet dönteni hogy mire használható / mennyi a tényleges különbség. Ott a Kingston A2000-es széria, kiváló volt amíg lehetett kapni, biztos hogy erősebb a te Adata SSD-dnél, pedig az is csak 2000-es általános adattal bírt.
    Hiába raksz egy trabantba ferrari motort, attól az még ugyanúgy rángatni fog mint az eredeti motorral. :D
    Szal itt sem mind1 hogy belül milyen alkatrészek vannak.
    Van idehaza Adata SU630 sata ssd-m, hiába van ráírva ugyanaz a 300-as érték mint a 850-es samu m.sata SSD-ra, ég és föld a kettő közötti különbség használatban, rendszer reszponzivitásban.

    Adata-ból csak a fullosak amik jók, a középkategóriában nagy a szórás, tapasztaltam.
    Hasonlóan 2000-es Adata gyegébben teljesített mint a Kingston A2000-es amit céges gépbe vettünk.

    Amúgy meg a sebességgel kapcsolatban tudom Linus-t udvari bohócnak tartjuk, de tény hogy csináltak videót ahol leültették a kollegákat 3 PC elé vaktesztelni az SSD sebességeket amikor kijött a gen 4.0. Maga a PC többi része ugyanaz volt, ugyanaz az alaplap, ami tudta gen 3 gen 4-et, ugyanaz a proci-ram, gpu...és persze mindegyiknél a megfelelő driver volt fent hogy kihasználja az adott SSD technológiát.

    10-ből 8 ember játék és általános office használat során a Sata SSD-vel szerelt rendszert érezte a legsmothabban használhatónak szemben a gen 3.0 vagy gen 4.0-val szerelt M.2-es SSD-vel szerelt változatnál.

    Legalább is amikor megkérdezték hogy rendszer sebesség alapján tippelje meg melyik volt a leggyorsabb hisz abban kell legyen a gen 4.0 SSD...legtöbben a Sata-sat mondták. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák