Új hozzászólás Aktív témák

  • jim bcs

    MODERÁTOR

    válasz M107 #62014 üzenetére

    Sok minden vezethet meghibásodáshoz, de az alap felállás még mindig a silány minőségen alapul, ezt pedig nem fogjuk ajánlani az tuti.

    Én is értelek valahol, DE!, vannak olyan példányok amelyek alapból nem ajánlottak, ezt felfoghatjuk termelés csökkenésnek, profitnak, spórolásként a minőségi alap alatti konstrukciónak, bárminek, stb.., de még attól nem fogja a felhasználó adatait megvédeni. A legnagyobb gond akkor van mikor ezekről a nem ajánlott hdd-kről kell adatot menteni, egyrészt sok idő, másrészt nem feltétlen lehet minden adatot visszahozni, rosszabb esetben semmit. Pl. egy torrent használatra elég lehet mert az bármikor pótolható, de semmi másra, tehát pl. torrenten kívül alkalmatlan bármire is. A felhasználó olyan hdd-t szeretne ami komplexen alkalmas mindenre, megbízik benne, ennek próbálunk eleget tenni itt a topikban, ez nem jelenti azt, hogy a felsőbb kategóriából nem hullanak ki hibás példányok, de ez járulékos veszteség a megbízhatóság függvényében ami erősebb bármitől. --> Szerintem

    Egy hdd megbízhatósága sok mindentől függ, fontos tényező a felhasználási terület, 100% garanciát még az ajánlott hdd-kre sem tudunk garantálni, fizikai képtelenség, de ad egy magas szintű elismerést az összefoglaló. Nem lecseszni akarlak, te is régi tag vagy, csak alap hülyeséget ne állíts légyszi. Köszi!

    Az évek alatt nagyon sok hdd-vel volt dolgom, saját részről is, mentek javítok amit lehet, nem öröm mikor 28 órán át próbálod az egyén féltve őrzött képeit és miegyebeket lementeni, a céges adatok meg külön történet. Röviden úgy kell hdd-t választani, hogy azt egyik fél se szívja meg ha nem muszáj. Nem akarunk más pénzével játszani és nem is fogunk, úgy fogunk hdd-ket ajánlani, hogy az a relative elhalálozás -2%-a legyen. Ha ez összejön akkor mindenki boldog.

    [ Szerkesztve ]

    Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Új hozzászólás Aktív témák