Új hozzászólás Aktív témák

  • pmheros

    senior tag

    válasz Freesia #37044 üzenetére

    Ajánlani épp nem ajánlottam, csak úgy tűnt a leírt feltétel rendszeredből, hogy azzal szemezgetsz. És mivel meg is említetted, ebből rakta a fejem össze, hogy RED. Ezek szerint tévesen

    Elsiklottam azon tény felett, hogy XP -t használsz :B Ahhoz tényleg nem valók az Advenced Format -os megoldások. Persze ha Jumper -elnéd, és csak 1 partíciót használnál... na de ez már sci-fi lenne, hagyjuk.

    Ha nézegetted a WD oldalát, akkor kb tisztában vagy vele, hogy a BLACK és a RED szériát más területre szánja a gyártó így az összehasonlítás eléggé értelmetlen. Kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, halkabb a RED. AF -es a RED, tehát neked nem számít, miben jobb. Ha maradsz a WD -knél, akkor az AF miatt neked Black kell.

    Ezt már megfordítva de, kérdezted. Többet fogyaszt, jobban melegszik, hangosabb a Black.

    Vannak sata3 -as vinyóim, és semmi gondjuk nincs a sata2 alaplapokkal.

    Hibás darabok mindenhol vannak, kifejezett szériáról nem tudok (nem is néztem utána).

    RED -ből nekem is most jön majd az első szóval saját tapasztalatom nincs. Állítólag nem parkolgatja magát állandóan mint a GREEN -ek (ebből nekem 4db van, wdidle3 -al mindegyiknél ki van tolva a parkolási idő). Van egy BLACK -em, de annál nem figyeltem meg a szokásait. Ráadásul ez nem a legújabb típus, így nem is lenne mérvadó.

    Vagy váltod az XP -t, onnatól nem lesz gond az AF, és több választási lehetőséged lesz

    [ Szerkesztve ]

    nem vagyok tökéletes

Új hozzászólás Aktív témák