Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MincedHoney #52794 üzenetére
Az ASUS esetében a hűtetlen túlfeszelt Vram miatt jóval többször fordul elő az artifact jelenség a tapasztalatok szerint. Nekem ilyen kártyám van és noha kutya baja, nem ajánlom!!
MSI-ből a rev .2-es már vállalható, az elődjén csapnivalóra sikerült a VRM hűtés így az sem ajánlott.
Az ajánlott kártyák egyébként a Sapphireok, VaporX/Tri-X/Toxic. A Giga egy eléggé olcsósított darab, viszont talán az egyetlen amiből még se artifactoló sem döglött darab nem járt a topicban..(280/280X topic).
A fentebb leírt dolgok az X-es 280asokra értendők.., a simánkra nem.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
modecom1994
tag
Helló milyen videókártyát vegyek 50-55 között ami egy pár évig megfelel játékra.!?
A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb.
-
gyulaitomika
tag
sziasztok
egy;intel core i3 @ 3.10GHz
8gb rammilyen karit hajt ki még?(tanácsnak a gtx 750-et kaptam)
van másik is?
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
trufa12
addikt
válasz gyulaitomika #52803 üzenetére
650,ami jobb mint a 750
260x , meg merem kockáztatni még a 270 es radeonnal is elboldogul,nekem pl a 280 at is szépen hajtotta az i3, persze egyértelműen az i5 el jobb eredményeket produkál .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
gyulaitomika
tag
akkor az r7 260x-et felülmúlja a gtx 750?
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
trufa12
addikt
Hát mikor kijött a kari , itt kérdeztem szerintem meg ha nem álmodtam , hogy ez jó lehet e vegyek e ilyet, és megaszonták ( hogy így mondjam mert én nem értem most mi történt ) hogy az egy rakás kaka és nehogy olyat merjek venni mert nagyon alulmarad teljesítményben a 6xx széria hasonló darabjaihoz.
Szóval nem tudom akkor mi van de mindjárt vissza keresem lehet én emlékszek rosszul.Jah szorri 660 ti nél rosszabb a 750 . Nagyon rosszul emlékeztem .
És nem is én kérdeztem , csak olvasgattam akkoriban.
Volt már annyi vga-m hogy összekevertem ,.meg intéztem már annyit ismerősöknek hogy nem igaz
[ Szerkesztve ]
-
gyulaitomika
tag
nos akkor ez a kártya jó?
-
Mans20
addikt
válasz gyulaitomika #52814 üzenetére
Az jó,de inkább innen [link]
-
trufa12
addikt
válasz Mans20 #52815 üzenetére
Már persze ha majd jó lesz a webshop .
De a boltba egyet értünk mert az iponnál pl szörnyű a gariztatás nekem régen kijelentették hogy őnekik van elég dolguk, nincs annyi idejük a webes vársárlókkal foglalkozni mert személyesen is van elég vevőjük , erre én írtam nekik egy szép levelet és volt idejük . Meg még blacklistelték az emailom , írtam nekik másikról és meg jegyeztem nekik azt is hogy lehetőleg ne tegyék már ezt -.-[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
Sziasztok! Videokártya vásárláson tanakodok és nemtudom, hogy a picivel jobb GTX660-at vegyem meg (amiből találtam a gigának egy 3GB-os változatát 50-ért) ami egy picit öregebb kártya, vagy a GTX 750Ti-t ami sokkal újabb, de gyengébb és olyan 40-ért van kb. Szerintetek melyik lenne az ideálisabb választás?
-
123sylaar
aktív tag
válasz csumpa93 #52818 üzenetére
3gb-os 660, (lehet, hogy van csak még én nem tudok róla) nem csak 3 ventis véletlenül?
Attól függ, hogy a fogyasztás számít többet vagy a teljesítmény. Én a 660-at venném.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
daneel92
tag
sziasztok!
egy geforce gtx 970et milyen proci hajt ki? nem akarok a csillagos égig elmenni, max 60at tudnék rászánniAsrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Gabe12570
újonc
Sziasztok!
Az ügyben kérnék segítséget, hogy javítanák valahogy a gépem játék teljesítményén gondoltam egy izmosabb videokártyával. Tanácsot kérnék abban, hogy milyen előrelépési lehetőségei és korlátai vannak a meglévő konfignak.Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3R (PCI-E x16)
CPU: Intel Core2Duo E7300 (8*400MHz)
RAM: 2*2GB (OCZ800Mhz)
VGA: Radeon HD4850 (500MB RAM)
Táp: Gigabyte 460WA terv lehetőség szerint a egy DX11-es kártya lenne, ha eldohogna ebben a gépben.
Szívem szerint valami Radeon márkát szeretnék ami ár/érték arányban is elérhető.
Köszönöm előre is a segítő hozzászólás(oka)t.Gabe
-
Scytha
tag
Ilyet szeretnék venni: Sapphire R9 270, 2GB LITE Dual-X. Tudja valaki, hogy a LITE mit jelent a névben? A csomagolásra vonatkozik vagy valami butított verzió? A Sapphire oldalán semmit nem találtam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Ati 4870-es kártyám volt legutoljára, most laptopozom, de szeretnék egy alap gépet CS GO játékhoz! Mi az a belépő szintű kártya ár értékbe ami jobb mint a 4870? Újat szeretnék és nem szeretnék sokat rákölteni!
Köszi!
-
trufa12
addikt
-
nyaflaty
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy i5 760 mellé jó lehet egy 7790-es VGA? Vagy ha nem, akkor mi lenne javasolt?
Köszi előre is!
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
bara86
csendes tag
Hali!
Videókártya vásárlás előtt állok és ehhez kérném a segítségeteket.
Van egy Xilence Power XP600 Active PFC tápom, amin van 2db 6 pin-es csatlakozó videókártyákhoz.
A táp adatai:
http://www.technic3d.com/article/pics/330/ge_892.jpg
Az volna a kérdésem, hogy ehhez a táphoz milyen videókártyát ajánlanátok? Melyik VGA az amelyikkel még meg tudna birkózni? KB. 3éve nem követem már a vga piacon történt változásokat.
Körülbelül 32-3 ezer forintot szánnék a vga-ra, akár használtan, akár újonnan veszem. Annyi lenne a fontos, hogy a mai játékok is elfutkossanak vele, persze nem 1080p-ben max élsimítás mellett.
Korábban egy Asus EAH6770 DC/2DI/1GDDR5 típusú kártya volt a gépben. Ennél azért gyorsabbat szeretnék most rakni bele. Ati/AMD vagy Nvidia nekem igazából tök mindegy. Ha létezne olyan 256 bites VGA, amit még bírna a táp az nagyon jó lenne.Ja és a konfig amibe kerülne a kártya:
Alaplap: Gigabyte GA-78LMT-S2P
Processzor: AMD Athlon II X4 640
6GB DDR3 1333Mhz
1 DB Samsung 320 GB HDD Sata2
1 DB Toshiba 1TB HDD Sata2
1 LG DVD RWElőre is köszönöm a segítségeteket és várom a javaslatokat!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz bara86 #52837 üzenetére
"Processzor: AMD Athlon II X4 640" -- inkább ez a meghatározó, mert a HD6770-nél komolyabbat már nem tudja megkergetni.
HD7790 szintnél erősebb abszolút felesleges abba gépbe.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
bara86
csendes tag
válasz Zsivaagoo #52838 üzenetére
Köszi a választ!
Természetesen a procit is cserélem majd 2-3 hónapon belül. Lappal együtt.
Egy ilyenre: AMD FM2 A10-Series A10 6800K
Csak elsőnek a videókártyát venném meg. Ezért is kérdeztem, hogy melyik az a VGA, amit max bírna ez a tápegység, mivel ezt nem szívesen cserélném le. Nálam már bizonyított ez a táp.
Esetleg bírná az R7 260x 1 vagy 2 GB videókártyát? -
Zsivaagoo
őstag
válasz bara86 #52839 üzenetére
34-35K-ért teljesen értelmetlen dolog FM2 APU-t venni dVGA kártya mellé. Ennyiért már lehet használt Sandy/Ivy i5-öt venni - ahogy előttem is írták- .
De ha számít a pénz, akkor FM2 Athlon 760K és véletlenül sem A10.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
bara86
csendes tag
válasz Zsivaagoo #52841 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Megfogadom a tanácsokat és akkor i3 vagy i5 irányába fejlesztek majd. Akkor már csak az a kérdés, hogy ezen processzorok valamelyikével és a megmaradt vinyóval, illetve dvd rw-vel és memóriamennyiséggel elbírná e a tápegység az R7260x 2GB VGA-t vagy sem. Egyre szimpatikusnak tűnik ez a vga,minél többet olvasgatok róla. -
trufa12
addikt
válasz bara86 #52844 üzenetére
Amelyik belefér a keretedbe, van választék, esetleg a legolcsóbb i5 ha jól tudom a 4460 most .
I3 ból nem tudom . Van választék kiválasztod azt amelyiknek jó az órajele meg árban sem sokkal drágább az előtte lévőnél és azt veszed,
a lapnál nem mind1 igazából, legalább egy B chipsetes lapot tegyél a proci alá.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Zsmester89
őstag
Egy i5 4690k kihajt vajon maxon egy R9 290x-et vagy nv 980-at?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
haypro
senior tag
válasz Zsmester89 #52847 üzenetére
Igen, de azért húzz rajta egy kicsit.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
lalakov
senior tag
válasz BomiBoogie #52825 üzenetére
Köszönöm.
syberia: Neked is.
Van létjogosultsága egy új GTX970 mellett bennhagyni a GTX560-at SLI-ben? Vagy a gyengébbik kártya csak visszahúzza a jobbikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest