Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz Viktor81 #36604 üzenetére

    Azt hiszem egy kicsit elbeszeltunk egymas mellett. Először is rendkívül jo ssd ajánlásokat tesztek ami mindenképp tiszteletre méltó. Sokan hálásak illetve halasnak kellene lenniük mert Sehol meg boltban sem kaphatnak ilyen ajánlásokat.

    En arra reagáltam hogy egy pc frissitesekor nem lehet tétel 3k. Valoban nem ha az igényeknek megfelelő termekre kell rászánni. Ezert is hoztam fel példaként egy 120as 850prot. A 10 év garija röhejes. Akkora felarat nem er meg szerintem egy átlagos pc hasznalonak. Mint anno az evga 10 év garis vgai:). Csábító de egy gtx260as mar el sem kuldenek gariba. A 120as ssd vel is ez lesz 9 év múlva. Igeny alatt azt ertem hogy nem mindenki csak rendszerre hasznal ssdt igy a progik növekedésével a tarhelyt is növelni kellene. Azert a 8 éves 80gbos ssdt ne keverd ide. Annak idejen az kb a mostani terrasnak felelt meg árban is. Termeszetesen egy terrasnal mar nem vennék 3 év garisat.

    Kis érdekesség. Két eleg nagy pc üzletben megkérdeztem az esetleges iraslimitet atlepo ssd gariztatasat. Mondtak hogy eddig egyetlen egy ssd gariztatasat nem utasították vissza ilyen indokkal. Szerintik ne aggodjak ezen.

    Meg egyszer koszi a sok jo ajanlast

Új hozzászólás Aktív témák