Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Bodor #35216 üzenetére

    Köszönöm! :R Igazán sokat segítettél.

    Akkor ezek közül választok a mostani gépekhez. Szerintem ADATA SX930 lesz belőle. Mégis csak többet kell venni, és annyira nem szállhatok el az árakkal.

    Ha a jövőben új vasat állítok össze, akkor jól értem, hogy az ismert felhasználáshoz már érdemesebb M.2-es SSD-t venni? Ha igen, akkor itt melyik minősül a legjobb vételnek? Természetesen itt is értelmes kereteken belül.

    Amúgy jól látod, üzleti/ipari cuccokra nincs keret. De szerintem komolyabb consumer példányokkal is jól elleszünk. És az a napi többszáz GB írás sem konstans. Van, amikor jóval 100 GB alatt marad per nap, de van, amikor bőven fölé is megy.

    Az egy 240-es helyett két 120-as megfontolandó, csak a legtöbb gépben már így is szükősen lesz elérhető SATA3 foglalat. Max. veszünk PCI-E » SATA3 kártyákat. Ez működhet, ugye?

    RAMdisk-re is gondoltam már a temp/scratch file-oknak, csak az a baj, hogy a sok videónál elég hamar nő ennek a mérete. Észre sem veszed és összejön 20-30 gigányi cucc. Ennyi RAM-ot meg fölösben tartani már elég nehéz mind pénzügyileg, mind foglalatilag. :)

    (#35215) traktorgumi: Ez egyértelmű.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák