Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz cs.zs. #18263 üzenetére

    még csak ismerkedem a tintásokkal. pont a beszáradás miatt van egy brother 3270cdw nyomtatóm, ami tökéletes a célra, jó a nyomtatási minősége is, a frissítéseket kihagyom, így elmegy utángyártott tonerrel is, de sajnos az alacsony árfekvésű tonerek minősége leromlott és "poroznak". A tervem az, hogy veszek minőségibb utángyártottat, de annak 10e felett van darabja de mivel led, ezért a beszáradás nem fenyeget a ritka használat mellett sem, illetve fekete fehért tudok nyomtatni rajta.
    Emellé kéne egy színes tintasugaras, amit olcsóbb lenne használni. Főleg iskolai dokumentumok, rajzok, leckék, ilyesmit nyomtatok rajta, illetve a szkennerem kipurcant, tehát a szkenner is szempont lenne. A brother tintásoknak van karbantartó programja, de pocsék a szkennere, szóval nem tudom eldönteni még, hogy mi legyen, mennyire sz.r a brother szkennere valójában. A többi típusnál viszont tartok a beszáradástól. A led nyomtató előtt bármit csináltam, mindegyik beszáradt és fejcsere kb negyedévente, ezért váltottam ledre. fotót nem nyomtatok, nem szempont, van célnyomtatóm, canon arra célra, spéci papírral (szóval nem olcsón), de gyakorlatilag bolti képminőséget tud és hordozható, akksival, vihetem pl családi eseményekre és ott helyben tudok vele nyomtatni.

    Kb ezek a szempontjaim, kéne egy tintás nyomtató, ami nem drágán nyomtat, tud szkennelni, wifi kéne bele és hát a beszáradás nem jellemző rá. gyűjtöm az információt jelenleg, szóval köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat, ez az epson típus tetszik nekem így elsőre, rákerült a listámra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák