Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz premete #95251 üzenetére

    Én pedig jobban látom ezt, mint a hd matt tn-t, itt volt egymás mellett mindkettő (egyikben gyárilag volt fhd touch, a másikba utólag került bele). :)

    Ebben lehet igazad van, csak nem foglalkozom a TN-el sem. Nekem IPS kell és matt :K

    Akkumerülés sem zavar, a teraszon is van konnektor, a törzsasztalomnál is, a töltő megy szivargyújtóról, plusz a szemem sem olyan, mint 30 éve, így kell a kontraszt plusz fényerő.

    Oké, de ezzel még mindig az van, hogy ha nincs konnektor akkor zaba van.

    Ne értsd félre, nem akarlak meggyőzni, hogy neked is ez lenne jobb, de azt már engedd eldöntenem, hogy melyiket látom jobban; én is köszörültem fél napig anno az e6220-as zsanérját, hogy bele tudjam tenni az x220-as ips kijelzőjét.

    Te se, de több fajta ilyen IPS-t láttam és hoztam mint te, ebben ezer biztos vagyok. A mindhárom gyártásban lévő panel minden alverzióját behoztam és megnéztem már, tudom a járást X220-X230-E6220 kijelzőkben :B

    Nem kell abba a hibába esni, hogy megmondjuk a hóembernek, hogy jó neki a meleg

    Nem is vitattam, hogy neked mi jön be ha ez akkor ez. De a hóembernek tényleg ne mondjuk meg, hogy tisztán olvad-e el hamarabb vagy ha leszórjuk korommal. Ez tök alap fizika. Az üveges panel mindig jobban fog szívni fény előtt, mert a fizika az ilyen.

    Nem is ebből a 3 készülékből vonom le a következtetést, 25 év alatt volt annyi saját/céges/szupportált laptop nálam; voltak olyan fényesek, hogy lefényképezve szelfizésre is jók lettek volna. :)

    Én 10 perc alatt levonom, mondom, a teljes Dell portfólia egymás mellett csücsül, atomgyorsan eldönthető a dolog :K

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák