Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Dell 6430 van újonnan 150-ért alfánál 1év garival.
Újból HP Probook 450, 455 3 év garival, renew-ból belefér a Probook 640, 650 is 1év garival.
Az ASUS N550/551 230ezer környéke, szóval az nem fog beleférni. Egy 6xx probookhoz, de főleg a Latitude-höz képest csak kijelzőben tud többet, minden másban gyengébb. Ha külső monitoron használnád, akkor kevésbé fáj a TN panel. HA inkább 200 a keret mint 150, akkor szerintem Latitude vagy 6xx Probook, ssd* és valami IPS monitor.*mindkét gép kezeli az msata/m.2 ssd-ket, így a hdd és odd is benne maradhat, ahogy a probook 450 esetében is. vigyázz, a 455-ben nincs m.2!
szerk: a konkrét darab helyett inkább az i5-ös újat venném 10ezerrel olcsóbban, win7pro lemezzel, dobozzal.
[ Szerkesztve ]
-
laszlobak
tag
Nem ismerem ezeket az alkalmazásokat, de úgy tűnik, ezek kimondottan processzor igényes programok. (Ahogy várható volt.) Egy 3-4.generációs i5M-es procival, + egy kidolgozott házzal már nem nyúlhatsz mellé - az általad, és Ivana által is említett Dell 6430 is ilyen. (A HP 450 G1 is ajánlható, A TP Edge 440-ben is ilyen van, annak kevésbé stratabíró a háza)
Ami érdemi kiegészítésem lenn - 200k-ba már 6440 -es is beleférne, 3,5 év garival, SSD-vel - itt, itt az aprón is találtam ilyet.
Szerk::: elnézést, amikor elkezdtem hsz-mat írni, nem gondoltam, hogy ilyen felkapott téma lesz...
(#88502) rbalint88: én nem látom a dobozos előnyét a gariban, egy erősebb procira viszont szüksége lesz.[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
varpy
újonc
Szevasztok, ezt a gépet akarnám megvenni:
http://www.expertnet.hu/Termek/hp-pavilion-17-f100nh-k6y33ea-a4-6210-4gb-500gb-radeon-r3-freedos-17-3-ezust-p152905.html
Itthon használnám csak netezésre, word, excell és lightroomra. Ennyiért megéri megvenni?
-
varpy
újonc
válasz Khelben #88506 üzenetére
1. még a héten lehetőleg a napokba
2. 125 ezer max
3. itthon használnám csak netezésre, word, excell és lightroomra
4. nem nagyon játszanék rajta
5. 17" kijelzőt akarok mindenképp felbontása meg jobb legyen mint 1366x768
6. nem nagyon lesz hordva max nagyon ritkán
7. nem kell
8. min. 500 GB tárhely, legalább 4 GB memória, SSD nem baj ha nincs azt áprilisba veszek, optikai meghajtó nem kell
9. HDMI mindenképp legyen
10. új gépet akarokezt néztem kiez mindenre meg felelne amire nekem kell nem tudom mi a baj vele
http://www.expertnet.hu/Termek/hp-pavilion-17-f100nh-k6y33ea-a4-6210-4gb-500gb-radeon-r3-freedos-17-3-ezust-p152905.html
-
Dugos
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, tanácsokat! Átrágom a dolgot mégegyszer, de nagy valószínűséggel valamelyik dell lesz!
-
Core2duo6600
veterán
A paviliont nem szokták ajánlani,
ellenben a ezt í típust ifgen : Fujitsu Lifebook A544 laptop
Azzal, hogy a legolcsobb ajánlható új gép 150 000 ig.(#88510) Ubul86
Kinek, egy szót nem írt i7 ről, egy AMD és gépet linkelt be
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Ubul86
őstag
válasz Core2duo6600 #88509 üzenetére
csak neki 17es kéne, annyi pénzből meg nincs normális...
-
Khelben
nagyúr
Nincs ilyen gép sajnos. A 17-ből mindenképp engedned kell, ha ennyiért normális új gépet akarsz és akkor ott lesz a Fujitsu A544. Ha meg normális 17-est szeretnél, ahhoz vagy több pénz kell, vagy használtan kell nézni gépet, de abból is nagyon ritka a 17-es.
Az általad kinézett Pavilion minőségben nagyon gyatra.[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Az anyaghasználata, strapabírása nem az igazi, a processzora meg olyan gyenge, hogy a böngészés során is bajok lesznek vele. Dell 5748 kellene minimum (ez se egy nagy minőség, de legalább nem akadozik rajta a böngésző), de ami igazán ajánlott 17-esből, az a Probook 470.
[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
Sziasztok, egy lapos vált szükségessé a melóhoz,
1, 1-2 hónapon belül lenne esedékes
2, kb 250k ( ha 259 ért van egy jó vétel, úgy még megoldható)
3, Sokmindnere kellene, email, office, nagyméretű pdf fájlok, valamint munkán kívül tartalom fogyasztásra (zene, film, net stb...)
4, játékra nem nagyon, esetleg ilyen nagyon alap, időkitöltésre alkalmas pl modern ui játékok
5, én 13,3 nézegettem elsősorban, lehetőleg FHD ( nem kisebb, nem nagyobb), lehetőleg matt
6, sokat lesz hordozva, ezért a súly is fontos, illetve
7, windowsos
8, min 64 gb ssd ( de 128gb már elegendő) vagy legyen hely msata ssd-nek és hddnek is, ram legalább 4gb
9, ultrabookokat nézegetem
10, újat nézekAmi eddig felmerült lehetőség az a Zenbook UX303LA, ez i3as proci, normális üzemidő, van benne msata és 2,5" hely is, valamint világít a billentyűzet. ez lenne 195k vagy nem tudodm hogy az Zenbook ux305 az 5y10 procival megérné e a 35k felárat, úgy hogy a bill sem világít.
Esetleg egyéb alternatíva ? köszönöm
Az élet nem habostorta.
-
krob81
tag
Fujitsu A512 I3 4GB 500GB csak 109.990Ft
Vélemény?
http://www.laptopszalon.hu/notebook/fujitsu#pid_16656
-
f_you
tag
Sziasztok!
Egy barátnőm kért, hogy nézzek neki notebookot max. 100e-ig. Mondtam neki, hogy ennyiért ne is keresgéljen az újak között, de ha lehet, inkább azt szeretne. Szóval összefoglalva:(1) Lehetőleg még a héten, de minél előbb.
(2) Max 100e (talán meg tudom győzni, hogy egy kicsivel többet szánjon rá szóval legyen 110e)
(3) Word, powerpoint, excel, netezés, filmezés. Leginkább a szakdoga megírásához kell.
(4) Nem játszik
(5) Legalább 15 col. Én mindenképp mattot mondanék, de amúgy fogalma sincs róla, hogy létezik ilyen.
(6) Csak otthonra
(7) Van saját Win7
(8) Árkategória miatt HDD, szvsz 4GB RAM kell
(9) Semmi extra
(10) Újat szeretne, de szívesebben ajánlanék neki használt üzletit. Ez esetben garanciás kellene.Ha létezik ennyiért használható új, akkor az mindenképp jó lenne, de ha nem, jó a használt is. Laptopsystemnél néztem, hogy van T420 az talán nem lenne rossz. Amúgy személy szerint inkább hajlok egy EliteBook/Latitude felé.
-
Core2duo6600
veterán
Ennyiért nincs normális új
Gondolom, ha már megvette nem akarja eldobni a diploma elkészülte után sem, az ilyen 100 000 körüli új gépek esetében hát a tartosságról biztosan nem lehet beszélni.Vagy tegyen még hozzá, vagy az általad is említett gép lesz a megfelelő, vagy más gyártónak a használt üzleti modellje.
(A diploma megirásánál, fontos, hogy használni lehessen a gép billentyuzetét, 100 000 körüli új gépek esetén erről nem igen lehet beszélni, persze egyénenként változik, hogy kinek mi az igénye, vidd el egy üzletbe ahol meg lehet fogni a gépeket, mind a 2 általad elkézelt esetre, és talán ráérez, hogy ég és föld a különbség, gyakran gyártón belül is, egy üzleti és egy otthoni gép között.)
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
RoNankodes
újonc
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek, hogy milyen laptopot ajánlotok számomra:1. 1-2 héten belül lenne esedékes a vásárlás
2. Maximum 165k
3. játék(WoW indie játékok) visual studio és office alkalmazások netezés filmnézés.
4. indie játékok World of Warcraft medium beállításokkal fusson stabilan.
5. 15,6" kijelző
6. hetente hordanám
7. nem kell
8. min. 500 GB tárhely, legalább 4 GB memória,
9. nincs
10. új gépet akarok -
Khelben
nagyúr
válasz RoNankodes #88520 üzenetére
Medium wowhoz deidkált videókártya kell, az meg nincs ennyiért normális gépben. Asus N550 lenne jó neked, de az 220-240k Ft. Ha a wow elég minimumon, akkor HP Probook 450 vagy 455 van ennyiért. Viszont programozáshoz meg az 1366x768-as felbontás lesz kevés, oda minimum fullhd kellene, de legalább 1600x900. Választanod kellene, mi a fontosabb, a játék vagy a programozás, mert teljesen más gép kell ezekhez.
[ Szerkesztve ]
-
laszlobak
tag
válasz krob81 #88516 üzenetére
Ár - Érték arányban nincs ellenfele. - Ebben az árkategóriában erősebb procival, jobb házzal és billentyűzettel nincs gép. Akinek egy jó alapgép kell, (viszonylag) erős procival, és nincs + 15eFt-ja az A544-re, (meg még 15k -ja az SSD-s kivitelre,) - abszolút ajánlható.
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
w.miki
veterán
Youtube, facebook, skype használatra szeretnénk, nyugdíjas szülőknek új laptop-ot venni.
Legalábbb 15" kijelzővel, viszonylag erős, jó gépet.
A keret az olyan 90e- max 100e lenne bruttó.
Szerintetek ennyi pénzért, milyen gép ajánlható a fentebbi célokra?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Khelben
nagyúr
válasz w.miki #88525 üzenetére
Ennyiért használt gép lenne, az is jó? Pl egy Thinkpad T510 vagy egy Dell Latitude E5420
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Új jobb lenne az öregeknek, mint a használt...
oké nem kell erős, bocs, törlöm a hozzászólásból, csak a facebook/skype/youtube szentháromságot vigye el.
Semmi más, 0 játék, 0 képszerkesztés, 0 videovágás.
Erre a minimumra van ajánlott gépe 100k alatt?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
btudos
nagyúr
-
w.miki
veterán
válasz Khelben #88530 üzenetére
És a linkelt fuji A512?
Az már jó lehet nekik, internetezésre?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dunc
nagyúr
Fujitsu A544 elkapkodták mint a cukrot laptopszalonból!
-
félisten
-
dunc
nagyúr
válasz szabonagyur #88538 üzenetére
annyira nem érdekel XD és tudom ez már nem fsc, de akkor is unszimpatikus maradt
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
félisten
-
Agregator
csendes tag
ASUS X550ZE Erről valami? 180k alatt keresek laptopot játékra.. Intelnél 240 volt idáig a legolcsóbb... Ez viszont elég bitang karival van szerelve (r7 270), és csak 165 ropi. Vélemény?
-
félisten
-
rbalint88
addikt
válasz szabonagyur #88545 üzenetére
ezzel óvatosan, a végén még megveszik
-
laszlobak
tag
válasz Because #88534 üzenetére
NV, úgy mint NeVer Mind? - Valamit keversz, az NV sorozat nem létezik.
A Az Acer Aspire V17 Nitro (VN7-791G-759Q) tényleg jó visszajelzést, és 86%-ot kapott az NC-n.A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
Agregator
csendes tag
válasz rbalint88 #88544 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A napokban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
180e Ft
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Játék főleg.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Közepes, hd.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem lényeges 15".
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Főleg otthon.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Mind1 van.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Tárhely minnél több 1 terra ha lehet, ram is amennyi belefér.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Inkább új. -
dunc
nagyúr
Ez a cpu, kb milyen laptop cpu nak felel meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest