Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Mennyire kell félni az ilyen oldalaktól, laptopoktól:
http://www.mindenolcso.hu/hasznalt-laptop/hp-probook-6460b-a-/corei5-2520m/8192/500/win7-pro/
http://regi.pcarena.hu/arlista/dell-latitude-e5420-2Szeretnék + mellé venni 120Gb SSD-t is. Beszerelhető ezekbe a laptopokba? .
Előre is köszi -
kmate07
csendes tag
válasz Toncsiii93 #88701 üzenetére
Itt van egy 6460b, megbízható helyről, olcsóbban, igaz kisebb felbontással és "csak" 6GB RAM van benne.
De ha kitöltöd az összefoglalóban a kérdéssort, és leírod, hogy mire kell, akkor lehet, hogy tudnak jobbat ajánlani az itteni szakik.
Szerk.: De ilyen árban már van t420 vagy 8460p is amik azért komolyabb minőséget képviselnek.
SSD pedig valószínűleg megoldható, bár ehhez vagy a HDD-t vagy a DVD-t be kell áldoznod.
Kivéve a T420-nál, ha jól tudom az már tud msata-t is.[ Szerkesztve ]
-
Nincs név
tag
válasz Toncsiii93 #88701 üzenetére
Mennyire? Várj megkérdezem a jósdát. Pont amennyire gondolnád, igénytelen oldal, tele keresőmotoroknak ott hagyott tagekkel.
Ha élőben megtudod nézni és jó állapotban van, és úgy nézel rá mintha nem lenne gari (mert kitudja ott lesz-e a bolt, dolgoznak-e vele, megbízható-e stb.) és jó áron adják talán. De tapasztalat nélkül nem hiszem, hogy bárki rábólint.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #88700 üzenetére
Csak nem vagyok otthon ebben az adásvételi szerződésben. Nem tudom, hogy van-e valami formai követelménye vagy ilyenek. De most megcsináltam, semmi gond, csak gondolom vannak itt nálam tapasztaltabbak, akik esetleg leírják, hogy ez meg az feltétlenül kerüljön bele. Egy minta alapján, illetve az alapján amit leírtál megcsináltam. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Toncsiii93
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Elkövetkezendő 2 hétben. Azaz márciusban.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
100-110 ezer forint a laptopra + 120gb SSD t szeretnék bele. +20 ezer forintal számoltam az az : 130 ezer forint
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, erstb.)
Irodai, munka, iskola, gépészeti tervezés( cad programok, catia inventor), néha rendrelés,
néha pici játék, (régebbi stratégiai)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Közepes minőségen régi játékok HD felbontásban. (BMFE2 stb.)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nincs jelentősége.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán használom utazás közbe, nem árt ha picit strapabíróbb tipus. Akár 17 colos is jöhet.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
500gb HDD elég, 4gb memória minimum, nem árt ha gyárilag tudok bele SSD t rakni nem kell DVD olvasó helyére, ezzel is spórolnék
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincsen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt laptopot keresek, számlásat, garanciálisat, megbízható cégtől(ha van ilyen).
Köszönöm segítségetek. -
RoNankodes
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
max 185k(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
office, játék, filmezés, netezés,(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
indie játékok, WoW, low is elég(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15"(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
nem lesz hordozva csak alkalmanként(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
-(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD, Ram minimum 4 GB(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
VGA, HDMI csatlakozók(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak új gép[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Megnéztem ezt a Lenovo FLEX2 öt hááát... Ha tehetném instant lecserélném a mostani dell 7537 em rá
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz Tikakukac #88708 üzenetére
Nekem egyszerűen tetszik. Eltalálták mi kell egy embernek. Lehet maga az eszköz nem egy csúcs szuper viszont kialakát eszméletlen jó. Mi kell egy átlag embernek. i3-i5 proci egy közepes vga egy full hd kijelző egy kis csicsa tapicskolás, ja és ha lehet legyen kicsi. Hát pipa az egész Röffentesz bele egy ssd t és kész is vagyunk.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
=Dr.Vale=
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, notebook vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket. Toshiba-t preferálom.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? most
(2) A gépre szánt összeg forintban? 150e (+33e Ft SSd-re)
(3) Felhasználás? irodai munka, filmezés, netezés(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? lesz
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win8
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? HDD és esetlegesen SSD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? csak új gépKöszi,
[ Szerkesztve ]
-
Beerdrinker
tag
Jó reggelt!
Vélemények erről a kütyüről?
Acer Aspire 7530G Notebook
"Where is Jessica Hyde?"
-
Khelben
nagyúr
válasz =Dr.Vale= #88714 üzenetére
HP Probook 450, ebbe egyszerű ssd-t tenni.
-
oszi666
őstag
sziasztok
egy olyan dilemmám van, hogy lenovo thinkpad t430 vagy dell latitude e6330? A lenovon nincsen hdmi port,
és nehezebb is, a dell könnyebb, akksiidő, hardver kb ugyanaz. Olvasgatok cikkeket persze de képtelen vagyok dönteni.
Szerintetek?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
rbalint88
addikt
válasz =Dr.Vale= #88714 üzenetére
A Khelben által már javasolt HP Probook 450 vagy ez: Latitude E6430 Itt kikerülne a gépből az optikai meghajtó és külön kellene hurcolni, cserébe két kategóriával jobb a HP-nál.
-
csabaizoli
tag
Üdv!
Fujitsu A544-et szeretném megrendelni, viszont az az infó róla hogy elég sok a pixelhibás darab...(minden 4.-5.hibás....), persze a többi gyártónál is előfordul tudom de nem ilyen gyakran....:-(
Megéri rá kötni pixelgarit külön 1 évre 8ezerért?
Egyébként Dell 3542-t javasoltak helyette....[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz csabaizoli #88723 üzenetére
Igen megéri, de akár a 15 nap is elég lehet!
-
Khelben
nagyúr
válasz csabaizoli #88723 üzenetére
Ez az infó honnan van, hogy sok a hibás darab?
-
nbg
senior tag
Sziasztok,
segitsegre lenne szuksegem, notebook vasarlas elott: "irodai" munkara keresek egy eszkozt, 4. vagy 5. generacios i5-os proci illetve hasonlo szintu AMD-s megoldas erdekelne, jatekot nem tervezek, ezert diszkret vga nem szuksegeltetik. Ami fontos lenne, hogy lehessen kapni hozza az optikai meghajto helyere szerelheto hdd/ssd keretet, tarhelybovites celzattal: vinyoval vennem (olcsobb), vennek egy SSD-t utolag, es egyszerre hasznalnam a kettot.
Erintokepernyot kerulnem, windows 8.x-at szintugy, 15" lenne az idealis meret, egyeb preferenciam nincs.
Tudtok esetleg segiteni? Elore is koszonom!udv,
nbgI'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
-
Tikakukac
titán
válasz Khelben #88730 üzenetére
Ha pölö droidos telód van és nem a legújabb és romot cserélnél a win8 és a virtuális win7 kombó eleve sittes, mert nem mennek a progik alatta.
Tudok még sajnos pár ilyet sajnos, Win10 mellett már triple boot kell asztalira.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
oszi666
őstag
válasz Core2duo6600 #88719 üzenetére
Hát ez az. A Dell a súlya és a HDMI port miatt kellene, a Lenovo T430-nak jobb az üzemideje, az is számít
Jelenleg mégis inkább a Lenovo felé hajol, most a plusz 400 grammba nem törik le a hátam, meg majd veszek max vmi HDMI átalakítótIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
=Dr.Vale=
csendes tag
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/toshiba/Toshiba_Satellite_L50-B-1K5_Intel_Core_i5_4210U_4GB_500GB_Intel_DOS_Fekete_PSKT6E-00K005HU_16405.html
Sziasztok,
Erről van valakinek tapasztalata, a korábban írt hsz-mhez kapcsolódóan írok?
Üdv,
-
dunc
nagyúr
válasz =Dr.Vale= #88737 üzenetére
Itt jó véleményt nem fogsz kapni, pár gép kivételével......Ma néztem meg személyesen néhány Toshiba notit! Szerintem nem rossz gépek, amit linkeltél vedd meg nyugodtan! (árába HP Probook)
Hozzáteszem nagyon sok Toshiba otthon nem bővíthető, csak szervizbe.
"Asszem be is fejezem a pályafutásomat a topicban. Én ránézésre nem tudom megállapítani, hogy jó-e egy gép, de ha valaki igen, akkor rám nincs szükség."
Elmondtam a véleményem, nyilván vannak akik jobban értenek hozzá! Amit én kinéztem Toshibát, sajnos nem tudom bővíteni, csak szervizbe, ez elég rossz pont.....(egy ssd 2 perc lenne, egy normális notinál...)
[ Szerkesztve ]
-
f_you
tag
válasz Core2duo6600 #88518 üzenetére
Core2duo6600 és krob81: Köszönöm a válaszokat, akkor mindenképp elrángatom megtapogatni egy párat, hogy érezze a különbséget, ha pedig hajthatatlan, akkor marad a Fujitsu.
-
Core2duo6600
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz Core2duo6600 #88742 üzenetére
Marhára nem lesz az, főleg a jövőben. Ilyen vékonyság mellett max az üzletiek vagy azok sem lesznek könnyen szétpörgethetőek. Ennek egyszerű oka a fizika. Ha olyan vastag a géped, mint a csavar ami egyben bírja tartani az alkatrészeket akkor so sorry.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
dunc
nagyúr
Megnéztem párat, elég sok típus bután zárt, és volt HP is ezzel a betegséggel!
Viszont gondolom tudjátok már a Lenovo szerviz már BP-n van, ezért a Lenovo rémszerviz történeket remélhetőleg megszűnnek!"pár éven belül szerintem jönnek a lapra forrasztott SSD-s , RAM-os gépek amin ha akarnál se tudnál mit cserélni."
Van rá esély......
"Te most szívatod a népet vagy le vagy maradva egy évvel? A Lenovo szerviz rémtörténete a visszaköltözéssel kezdődött igazán."
Nekem nemrég mondták a márka védelmébe, mert amúgy tetszenek a Lenovo masinái!
Ne menjünk át személyeskedésbe.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
pár éven belül szerintem jönnek a lapra forrasztott SSD-s , RAM-os gépek amin ha akarnál se tudnál mit cserélni.
(#88744) dunc
Mindenki tudja, hogy a TMX Budapesten van, de ettől még mindig rossz munkát végeznek. Kisebb csoda, meg nem utolsó sorban baromi sok pénz kéne, hogy ez belátható időn belül javuljon.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest