Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz Isual #15685 üzenetére

    Nyilván azért vagytok ti itt, hogy eldöntsétek a tech leírás alapján, hogy melyik monitor éri meg a legjobban egy adott keretből, netán személyes tapasztalatokon át. Ezzel nincs semmi gondom, de én az rajtam nem segít, ha bemegyek egy helyre, mondjuk egy Media Marktba, és megnézem, hogy milyen egy IPS monitor. Én egy átlag user vagyok, megnézem tech spec-et és megnézem milyen képe van, majd összehasonlítom a többi monitorral, ha van, akkor épp olyannal, amit én is nyúzok.:)

    Szóval én elhiszem nektek, hogy az IPS csúcs, ha ti mondjátok, akkor semmi kétségem felőle, viszont nekem fő szempont volt egy 27 colos monitor. De ez alapból nem lett volna húzó erő, ezt a monitort, mármint ami most van nekem, egyik nap szóltak nekem, hogy ilyen x áron van és ha érdekel, akkor nézzem meg, és ha kell, akkor az enyém. Akkorra már megrendeltem egy másik monitort, de próba szerencse, kíváncsi alkat vagyok, így bementem, megnéztem, és nem bírtam neki ellenállni. Olyan áron volt, hogy ha netán meg is unnám egyszer, akkor veszteség nélkül el tudom adni, ez is egy szempont volt. Meg nyilván az is, hogy 3D, ami tényleg nagy buli, de azért vannak még korlátai.:)

    Összesítve nekem most ez megérte, TN panel ide vagy oda, nekem tetszik, de nem mondom azt, hogy bátran ajánlom 145-ért.:) De nem azért mert rossz monitor, csak szimplán 145-t nem ér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák