Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz .: JuSzT :. #14616 üzenetére

    Tudtommal minden NEX vázban alap szolgáltatás a Focus Peaking. De jelenleg a legolcsóbb belépő modell (a kifutókat nem számolva) a NEX-3N ami 130k. Tudom ez sokkal több, mint az NX1000 80 ezres ára, de nem is egy súlycsoport. A NEX gépek tudásban és árban is magasabbról indulnak. A Samu rettentő alacsony ára meg főleg a sikertelenségének köszönhető. Már próbálták úgy is adni valamikor fél éve, hogy Samsung táblagéppel csomagolták egybe (ezt most az NX300-al csinálják), de így sem tudták kiszórni.

    Szerk: "emiatt is felesleges ez alapján összehasonlítani a nex vs. nx rendszert"

    Dehogynem! Ha rendszereket hasonlítunk össze akkor nagyon is! Mindkettőnek vannak hasonló kategóriás gépei. Ha konkrétan az NX1000 és valamilyen másik NEX gép összehasonlítása lenne, az tényleg más. De most rendszerről és objektív ellátottságról van szó.

    (#14615) Mhamster: Örülök, hogy mások is átveszik ezt a funkciót, mert tényleg hasznos. De az NX300 hivatalos magyar forgalmazótól 200 ezerről indul. Ezen a szinten a MILC piacon már van bőven miből halászni. BTW ez egy jó rendszer, jó gépekkel. De a magyarországi objektív beszerzés még mindig körülményes. Én inkább annak ajánlom akinek a kitobjektívek képességei kielégítenek.

    Amit hirtelen találtam az a 18-200mm f/3.5-6.3 zoom objektív röpke 220 ezer forintért. Ilyesmiket a Sigma meg a Tamron árul 60-80 ezer körül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák