Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz pető bá' #91880 üzenetére

    ezt már inkább offban:
    csomószor számolgattok itt, hogy mennyibe kerül egy autó fenntartása, meg mennyit kell rákölteni havi szintre levetítve. Megértem és tisztelem azokat, akik megtehetnék, hogy újat vegyenek, de nem teszik.
    Azért vegyen egy sikeres vállalkozó, vagy csupán egy jól kereső akárki egy új (használt is lehet, akkor legyen fiatal) autót, mert azt úgy elvárja a társadalom, meg "meg kell jelenni" vele? Egy-egy szervizre, az autó fenntartására költsön el 1,5-2-3-4-szeres összegeket, kvázi feleslegesen? Ha valaki nem az autójában él, és nem utazik heti több száz kilométert, minek állna annyi pénze egy eszközben, ami nem hoz neki semmit?
    Ezt a megtakarítást elköltheti a családjára, utazásra, akármire, a hobbijára, mert élnek emberek, akiknek nem az autó a mindenük.

    Neduddki példájára: egy jó (bocs, tökéletes, de legyünk objektívek ;) ) állapotú, idősebb autó szerintem gondos gazdára vall. Nem kell OT-re gondolni, egy gyári fényében pompázó 15 éves akármire is büszkén nézhet bárki. Ha meglátok egy (rendszám alapján) réginek tűnő, de pompás állapotú autót, igenis tetszik, hogy tud vigyázni rá valaki.
    Egyik tanáromnak a Fordja a mindene, egy Mondeo. Tizenpár éve nála van, amíg él ezzel fog járni szerintem, de meg nem mondaná senki, hogy napi használatban van.

    (#91882) !Overdose! az volt az egyik jel.. most meg úgy megy neduddkinek, mintha 0-24-ben f.szságokat beszélne. Értem, hogy nem jön be neki a stílusa, igaz, van egy "mindenddudó" kisugárzása. Attól még a tartalom lehet hasznos-értékes.

    [ Szerkesztve ]

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák