Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Dare2Live #7119 üzenetére

    Itt 5 ezer egy ajtó, akár 100-ért van komplet tkocsi, egyik srác 50-ért komplett euro 5-ös 2005-ös motort 50-ért. Nekem ez elég, szerintem egy jó kis válságautóként is megállja a helyét, ha ki kell szállni egy 5 millásból, nem lesz tragédia ebben menni. De én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy egy ilyen kocsi 500, a jobbak is 650 körül vannak, komplett kuplungszett 20-30, utóbbi a legkomolyabb, drágább nincsen, első lámpa darabja 5-8 ezres, hátsó 3-4 ezres, és minden van..
    Akármit csinálhatsz, ha neked 2x ennyiért a Yaris jobb járj azzal, de ettől a számok még ugyanezek maradnak, Egy jobb állapotú Suzuki helyett nem lehet Yarist ajánlani, Punto-t meg igen. Csak erről volt szó az előző alkalommal is, aztán hogy ez neked miért fáj, azt én nem tudom, de kiba szánalmasan adod elő... :DDD Nem az én véleményemmel vitázol, még mindig a tényekkel.

    Az meg megint csak legyen az én bajom, hogy 7.2 liter gázt eszik a Punto-m 100-on, és ez perpill 1500Ft, nekem tökéletesen megfelel hogy ez így van. Ha valaki azt kérdi, hogy 500-ért milyen normális kocsit vegyen ami nemszar, megy is, meg nem is eszi le a fejét, akkor nem lehet 1M-s Yarist ajánlani, és kb ennyi. Ha ez neked fáj, akkor írjad csak tovább.. :P

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák