Új hozzászólás Aktív témák

  • trisztan94

    őstag

    Sziasztok!

    Nemsokára meglesz a jogsim, most kezdtem el igazán gondolkozni azon, hogy milyen kocsi kell majd. Kb 300.000 Ft a keret rá (ebben benne kell, hogy legyenek az autóvásárlással járó költségek, pl átiratás, stb..)

    Na most, így marad ~200.000 forint, nem túl sok, de első kocsinak 19 évesen megteszi :D

    Nagyon megtetszett mostanában a bogárhátú VW, nagyon tetszenek ezek a régi autók, de semmiképp sem az eredeti formájában.
    Arra gondoltam, hogy beszerzek egyet ~100k körül, akár rosszat is. Szeretnék belőle egy normális gépet varázsolni:

    1. Motor. Mindenképp egy sokkal csendesebb motort szeretnék bele, mint az alap, illetve kevesebbet is fogyasszon. (mennyit fogyaszt egy ilyen alapból?)
    2. Kütyük: Kéne bele varázsolni klímát, fűtést, hangfalakat (nem kellenek nagyok, de azért szépen szóljon.). Ezekben a kocsikban van olyan szivargyújtó amikkel mennek kütyük? Konkrétan egy tabletet raknék bele gpsnek, zenelejátszónak (!), tehát erre kéne rákötni a hangfalakat.

    Szerintetek megoldható? Mennyiből? Mennyire nehéz?

    :R

    Szerk: Ja igen, őszintén szólva foglalmam sincs, hogy hogy zajlik egy használt autó vásárlása magánembertől.. Milyen költségei vannak? Mitől függ az átiratás költsége? Miket kell rá kötelezően kötni, mennyi időm van rá? Mikkel kell vigyázni? Bármi jótanács? Esetleg bármi vélemény, hogy ennyiért milyen alternatíváim vannak? Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    https://heureka-kreativ.hu

Új hozzászólás Aktív témák