Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szplöttyy

    senior tag

    válasz Kornel #29993 üzenetére

    Elég érdekes story, de tény, egy autót "nem megvenni nehéz". Sokszor elgondolkozom énis, hogy mennyire jó lenne egy ilyen-olyan autó, de mindig eszembe jut hogy a suzukimra évek óta szószerint egy fillért nem költöttem(olajcsere-ablaktörlő-izzók, de az utolsó kettő az sem muszáj volt, hanem az én hóbortom) pedig te is tudod mit kap tőlem szegény autó. Igaz most költenem kell majd rá ~50ezret de újabb jópár évig bírni fogja a kegyetlen bánásmódot.
    Mod: És be kell vallanom, nagyon fájna ha ennél többet kéne egy autóra áldoznom :N Pedig alaphelyzetben több tízezret tudok elkölteni helyzetjelző ledekre, ablaktörlőre, apróságokra, de hogy a szűken vett fenntartásra annyit költsek azt nem. Ha elkopik a fék kicserélem, de a sorozatos hibák, áhh :DDD

    Az írás legvégén van a pont, "Nálam azóta nagyon fontos szabály lett, hogy egy autó MAXIMUM 3 havi bérembe kerülhet. Hogy ebből nem lesz porschém, vagy ferrarim? Az csak azt jelenti, hogy keveset keresek. Most inkább ezen dolgozom, hogy majd később, ha tényleg megtehetem, meglegyenek ezek a kocsijaim is!"

    Igaza van.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke & Torque

Új hozzászólás Aktív témák