Új hozzászólás Aktív témák

  • tibi970307

    tag

    válasz LuckyL #172012 üzenetére

    Ami otthon elvégezhető szerelőakna és csápos emelő nélkül azt megcsinálom én is. Fenntartási költség esetén az sem gond, ha 50 eFt havonta, mert annyit rá tudok költeni, de nyilván boldogabb vagyok, ha esetleg a szerelési idő és alkatrész költség is megmarad.

    E39-et akkor nem is néznék, ahol biztos, hogy 700 eFt évente, azt már nem vállalnám be. Ha egyszer kellene rákölteni és lenne egy jó autóm 2-3 évig, akkor más lenne a helyzet.

    Egyébként a Passat esetén azt tudom, hogy a dupla tűzfal miatt elég csendes belülről a motorhang, Audi esetén mi a helyzet? Megtalálhatóak ezek a motorok Golf IV-ben is, de gondolom ott jóval magasabb a menetzaj.

    Molnarpeter:
    Köszönöm, akkor nagyon nem nyúltam mellé a kereséssel. Egyedül a plusz teljesítmény miatt néztem a 131 lovas PD-t, de a 110 lovas még belefér, a 90 lovas már gyenge lenne.

    Hobizoll:
    Van Alfás ismerősöm, ő is nagyon Alfára akar rábeszélni. Az tény, hogy olcsó pénzből ilyen sportos és szép formát nem tud az ember venni. A JTD motorok kifejezetten jók, úgy tudom. Viszont az olaszok elektronikájával nem vagyok kibékülve. Szerelők sem ajánlják, meg ha otthon akarok szerelni, akkor szerintem jóval több lenne a káromkodás a kevésbé hozzáférhető szerelhetőség miatt.

Új hozzászólás Aktív témák