Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz parandroid #113907 üzenetére

    :D Genya!

    fi:zi'k

    A kép is szar, kevés fényben lőttem gyorsan, telefonnal és a kijelző is csak egy 6,5"-os, 800 x 480-as occsó TN panel. Nem egy retina iPad IPS kijelző, na. Illetve a kamera csak VGA (640x480) képet küld, de ennél számomra sokkal többet ért a funkcionalitása. Parkoláskor nagyon jól ki lehet centizni, ugyanis a radarok már 30cm-től folyamatosan sípolnak.

    bitpork

    A kesztyűtartót csak opcióként vetettem fel, egy telefon méretű kütyüt csomó másik helyre el lehet rejteni. Ülés alá, vagy szimplán a kesztyűtartó alá valahova, ahol nem látszik de elérhető marad kártyacsere esetén és így tovább. De hidd el, tök mindegy mit vesztek, a gyári navi szar lesz, ebben biztos lehetsz.

    bandus

    2008-as S60, D5-tel, 78.800km-rel, kézi váltóval, fekete félbőrrel, motoros ülésen kívül most már van benne minden.

    Jel nélküli hűtőrács soha nem jelent túl jót. :)
    A motor okés, de a Geartronic problémás lehet. Ebben az ársávban inkább kézit keresnék, illetve a 2.4-es szívóbenyás sem elvetendő, meglepően jól fogyasztanak.
    Vagy egy jó kis gyári CNG-s bi-fuel. Optimalizálás után 190 lovat tud a sor 5 szívó benzinmotor, ezt is csak az adóterhek miatt vették vissza, úgy ahogy a 2.4D-t.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák