Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz bitpork #109817 üzenetére

    Annyival vagyok könnyebb helyzetben, hogy kisautót keresek, azért a nagy német prémiumok (csillagos, sokkarikás, propelleres) még ennyi idősen is jóval drágábbak.

    Egyelőre találtam is egy nagyon szép Coopert (2010, 63k km, vezetett szervizfüzet, 1 év gari), szarrá van extrázva, de sajnos kicsit kilóg a keretből. Ami beleférne, ott komoly hiányosságok vannak az extrák terén. Jó, mondjuk ebbe még olyan luxuscikk is belefér, mint az elektromos panorámatető, de ez meg közös megegyezés az asszonnyal, hogy legyen benne, ha már egyszer vicces-vidám kisautót veszünk.

    Egyébként a Polo lett volna a másik befutó, ott annyival jobb a helyzet, hogy 2-3 éves is beleférne még a 10k-ba, de az extrák már ott is nagyon komoly kompromisszum.

    Számomra hihetetlen egyébként, hogy az amúgy nem egy nagy összegért belekérhető gyári BT kihangosítót (jó, persze, multikormánnyal már drága) milyen kevés páréves használtban lehet megtalálni. Konkrétan ezt tenném kötelező tartozékká egyébként, kicsit fontosabbnak és hétköznapok során hasznosabbnak ítélem, mint a GSM-modult, ami baleset esetén rendőrt-mentőt hív, és ami 2018-tól tényleg kötelező lesz minden új autóban.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák