Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Help, pls! Jelenleg melyik az ajánlott vétel 500GB HDD-k közül ~16k árkategóriában? Tudom, hogy csak közvetve van helye itt, de rendelnem kéne. Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz opeter87 #20054 üzenetére
ja bocs, megjöttek a bótba a 2 magos Ivy-k? kösz
vinyók:
2TB-os Greent nézzél adattárolásra (pl. WD20EARX vagy Seagate ST2000DL003), ha 1TB kell csak akkor pedig WD10EZRX vagy Seagate ST1000DM003 (fajlagosan jobban megéri a 2TB-os).
mondjuk a seagate-ekre mostanság tényleg csak 1 év gart adnak...
ház? halkság? mennyi a keret?
igazából ezek jöhetnek szóba:
Nexus Prominent R
Bitfenix Ghost
Fractal Define MiniA Ghost az nagyon tuti, nemrég teszteltem, elvileg pár nap és kiteszik a cikket...
[ Szerkesztve ]
-
Aron 96r
csendes tag
Sziasztok!
Videóvágásra és "egyéb" játékra használnám!
Kérlek mondjatok vmi véleményt és ha tudtok akkor javasoljatok jobbat
100.00Ft +/- 5000Ft om van rá
(AMD Nuku)
(Minden egyéb periféria van már)A jelenleg összeállított konfigom:
Alaplap: MSI Z77A-G43
Processzor: i5 3570 3.4Ghz
Memória: KINGSTON 8192MB HyperX Red DDR3 1600MHz
Ház: ASUS TA-N21
Videokártya: integrált
Táp KB 500w azt majd megoldom! -
törölt tag
válasz opeter87 #20057 üzenetére
15-ért nem hiszem hogy fogsz minőségi, hangszigetelt házat találni
ha vkinek sikerül ilyent ajánlani, engem is érdekelneolcsón úgy úszhatod meg, ha olyant veszel, amelyen nincs sok rács és
halk ventivel hűtöd a házikótMondjuk vegyél egy Shinobi Core-t:
BitFenix Shinobi Core Midi-Tower USB 3.0 - black
ebben venti nincs
15kbele pedig előre és hátra egy-egy Arctic Cooling F12-öt, 1000 Ft darabja a pcgear-ben
a teteje rácsos, de emlékezetem szerint nem hangos
-
vacak91
csendes tag
válasz tikshow #19995 üzenetére
Köszönöm
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést mert már késő volt. a lényeg h ezt a gépigényt vigye. (3 GHz processor, 2 GB RAM, GeForce 8800). de értelemszerűen lehet ezeknél jobb is ha a 90be belefér
viszont még kéne egy optikai meghajtó. ez bele megy?
SAMSUNG SH-222BB/BEBE Fekete OEM 4.471 Ftés RAM-nál
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz adtál meg ami 4.585 Ft
de látom h kb egy ezressel többért már lehet kapni 4096MB DDR3 1600MHz KIT-et.
mivel különbözik a kettő? és jobb e a második?és ez a kettő között mi a különbség?
ASROCK B75M-GL
ASROCK B75M-DGSamúgy a fenti gépigény a League of Legends játéké.
-
tikshow
addikt
válasz vacak91 #20065 üzenetére
Elég sok a kettő között a különbség. Lényegében a B75M-DGS egy teljesen alap alaplap.
Hadd ne írjam le, hogy pontosan mi a különbség a kettő között, mert sokáig tartana. Itt a hivatalos lista mindkettőről:
- B75M-GL
- B75M-DGSDe röviden a B75M-DGS is elég lenne számodra ha elég a két PCI-e port és nincs szükséged PCI portra. Jelenleg nem tudok róla, hogy szükséged lenne rá.
Memóriából felesleges 1600Mhz-eset venni, ez a proci nem is támogatja csak 1333Mhz-ig, meg amúgy se lenne olyan oltári nagy különbség, sőt valószínűleg semmi sem.
A DVD író a 90 ezres keretbe nem férne bele, mert ezekből amiket itt leírtam semmiből se szeretnék rosszabbat berakni, vagy azzal a kicsivel meg kellene toldani a keretet vagy el kell felejteni. Amúgy is egy elavult dolog, igazából 2-2,5 éve nem is használok DVD-t. Win Vistat/7-et már fel lehet rakni USB-ről, máshoz meg nem is kell, egy Pendrive sokkal jobb. A játékok 90%-hoz se kell már DVD meghajtó, mert kulcs ellenében le lehet szedni Origin-ről, Steam-ről és még kismillió ilyen helyről vagy a gyártó oldaláról. Nem mellékesen fél év alatt tönkremegy tökmind1 mit csinálsz vele, egyik DVD meghajtóm se bírta sokkal tovább, a rekord 1,5 év volt...
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Kb. 110-130 ezer forint körül szeretnék egy játékra is alkalmas gépet összerakni. Ahogy számolgattam, majdnem ugyanott vagyok egy új konfiggal, mint, ha használtat vennék. Gyakorlatilag minden kellene hozzá, értsd: ház, táp, alaplap, ram, proci, vga, (esetleg vmi cpu cooler), monitor, egér (bár az talán van), billentyűzet. Nem ódzkodom a használt dolgoktól sem, de fontos, hogy legyen rajta gari. Köszi előre is.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
tikshow
addikt
válasz pocokxx #20067 üzenetére
Ez plusz ehhez veszel magadnak valami számodra tetszetős egeret és billentyűzetet mondjuk 5k-ért.
Monitor: SAMSUNG S19B150N - 21.130Ft.
Ez így kb 116.000 Ft lenne.
A 130-as keretbe egy jobb proci meg egy jobb videokártya is beleférne:
CPU: INTEL Pentium G2120 3.10GHz 3MB 1155 BOX - 22.535 Ft
Videokártya: GIGABYTE GV-R777OC-1GD HD7770 1GB GDDR5 PCIE - 28.806 FtÖssz.: ~128.000
[ Szerkesztve ]
-
vacak91
csendes tag
válasz tikshow #20066 üzenetére
értem köszi.
iponon megnéztem h jön ki az ár. szerintem onnan fogom rendelni is.
ez van most:Alaplap: ASROCK B75M-DGS - 14.796 Ft
CPU: INTEL Celeron G555 2.70GHz 1155 BOX - 13.437 Ft
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz - 4.594 Ft
Videókártya: SAPPHIRE 11202-00-20G HD7750 1GB GDDR5 PCIE - 24.333 Ft
Merevlemez: SEAGATE 320GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 - 13.386 Ft
Ház: SHARKOON Vaya - 8.483 Ft
Táp: FSP FSP350-60APN - 8.878 Ft
Összeszerelés - 1.905 FtÖsszesen: 89.811
de a Ház kinézettével nem tudok kibékülni szóval a helyett ebben az árban lehet valami mást kapni? és Alaplap választás mellet pedig lehet választani ilyenek közül, hogy LGA-1155, socket-3am, integrált cpu stb. alapból LGA-1155 van. ezzel kell foglalkoznom? ha játékra lesz a gép.
és nagyon nem értek a gépekhez de ha jól látom akkor végül is most a CPU a gyenge pont? mert ha az nagyon levesz a teljesítményből akkor kitudom tolni a keretet 105ezerre mert ahogy elnézem úgy jönne ki egy jobb processzor. és akkor egy INTEL Core i3-2120 3.30GHz 1155 BOX (28.544 Ft) menne a gépbe?
előre is köszi
-
tikshow
addikt
válasz vacak91 #20069 üzenetére
Az se rossz megoldás természetesen, ha kitolod a keretet, ha belefér. De igazából a Pentium G630-nak is elégnek kellene lennie.
Házból még ami lehetőségek vannak "hasonló" áron:
Xigmatek Asgard PRO
Corsair Carbide 200R - ő még itthon nem jelent meg, de ránézésre eléggé meg fogja érni az árát
Bitfenix Shinobi
NZXT Tempest 410ShellKretor-tól még érdeklődhetsz, hátha tud valamit.
Nekünk jelenleg LGA-1155 kell, de konfigurátorral rakd össze, mert abból egy-két dolog hiányzik.
-
kmisi99
addikt
Heló! Nagyjából már összeállt haverom gépe de le akarom fixálni hogy minden okés lesz e.
Alaplap Asrock B75 PRO3-M
cpu intel i5 2300
vga Gigabyte 7850 OC 2GB
Ram Kingmax 4gb DDR3 1333
Táp FSP 400W hexaSzerintetek jó összeállítás?
-
Crias
senior tag
35-40k nagyon kevés egy itx konfighoz, annak amúgy is van külön topikja.
Talán egy Matx kijön ebből de akkor most mi kell a 40k-ba? Mert először cpu+tápot mondtál (bár gondolom lap sem ártana) aztán meg még a ház is hozzájött.LAP: ASROCK A75M-HVS 12.573 Ft
CPU: AMD A4-3400 2.70GHz FM1 BOX 12.460 Ft
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 4.594 Ft
HDD: nem kérted
HÁZ: SHARKOON MS120 vagy MS140 11.519 Ft
TÁP: FSP Hexa 400W 9.805 Ft
Összesen: 50.950 FtTápból jó lenne még ~8k-ért az fsp 350-60 apn is csak épp nem volt ott ahol néztem, vagy esetleg a 400-60 apn ~9k-ért.
TV tunerből meg nem tudom mi a jó de már így is kifutottunk a keretből, itx konfiggal meg még jobban kifutnánk.
Crias
-
chivasr911
csendes tag
Sziasztok
Gép vásárlás előtt állok.
Igények, elvárások:
- elsősorban munkához kell, napi 8-10 órát megy. Játszani nem fogok vele, de adatbázisokat gyorsan kell kezelnie (ezért ssd-t gondoltam)
- 2 monitort fogok rákötni, kérdés h jó-e a videókártya hozzá(esetleg hd-nál nagyobb felbontás is lehet)
- árban keret nincs, nyílván ár/értékben minnél jobbat szeretnék, de elsődleges a megbizhatóság.Teljesen laikus vagyok, kinéztem egy gépet innen: http://www.pc-outlet.hu/konfig.htm.
Konkrétan ezt: http://www.pc-outlet.hu/images/Imperium_BOSS_PC.jpg
Ami számomra kérdés, hogy a videókártya bírni fogja-e a két monitort, amúgy brutál gépnek tűnik. -
Crias
senior tag
válasz chivasr911 #20078 üzenetére
Kérdés hogy milyen munka lenne? Mert lehet elég lenne neki egy i5 is.
Amúgy nállam nem a vga kártya a kérdéses hanem a táp, amúgy ott is integrált van ha jól láttam.LAP: ASROCK B75 Pro3-M 18.186 Ft
CPU: INTEL Core i7-3770 3.40GHz 1155 BOX 73.075 Ft
RAM: KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8G 11.760 Ft
GPU: Processzorba integrált
HDD: WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX 15.092 Ft
SSD: SAMSUNG 256GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC256B/WW 49.768 Ft
ODD: NEC AD-5280S-0B Fekete OEM 4.495 Ft
HÁZ: XIGMATEK Midgard II 19.685 Ft
TÁP: FSP Raider 550 15.355 Ft
Összesen: 207.416 FtRamból lehet kellene még1 ilyen és akkor 16GB-al ellenél de nem tudom hogy mennyire memoria igényes progikat használsz.
HDD a linkelt gépben nem is volt, de ha nagyobb kell akkor majd választasz nagyobbat, nem sokkal drágább az 1TB-os.
SSD: Ez a samu jobb lesz, igaz drágább is, ez a basic változat ehhez nem adnak beépítő keretet meg sata kábelt, keret ehhez a házhoz nem kell sata kábel meg 500ft
Hát a Silencio 22k ez is nagyjából annyi viszont jobban szellőztethető de ez se lesz hangos az alaplaphoz kapott programok között ott van az axtu amiben tudod a ventiket szabályozni, jah arra figyelj hogy legalább 2 venti legyen a házban 1 elől a HDD-k előtt 1 meg hátul, nem emlékszek de mintha csak 1 lenne gyárilag beépítve.
Táp: Ez nagyon nagy táp bőven elég lenne egy sharkoon wpm 400W is ~13k körül adják vagy drágábban ~20k Be Quet! Straight power e9 450w.Ha jól tudom akkor intelnél is van lehetőség hogy az IGP 2 monitort kihajtson de ezt majd valaki remélhetőleg megerősíti.
Esetleg még ha a halkság számít akkor vehetsz rá egy CPU-hűtőt. Xigmatek Gaia ~7k Alpenföhn Brocken ~11k, vagy olcsóbban AC alpine ~3k, de én akkor már az első 2 közül választanék.
[ Szerkesztve ]
Crias
-
t.gergely
csendes tag
Üdvözlet! Számítógép vásárlás előtt állok, ebben szeretném kikérni a segítségeteket. (meglepő módon )
mire használnám: szövegszerkesztés, internet, tanulás, meg persze egy-két régebbi játék. ( company of heroes, left 4 dead2 .. stb.). A keret kb. ~ 90 000 Ft ( nembaj, ha pár ezressel több, vagy kevesebb ). Ebbe csak a számítógép tartozna, minden periféria nélkül. Előre is köszönöm! -
Metlacii
csendes tag
Sziasztok!
Lassan végre meg is rendelem a gépet, egy utolsó ellenőrzést szeretnék kérni. A gép még mindig munkára kell, a ház, és a táp még kis kakukktojás, erre kérnék főleg segítséget. A fő probléma a könyvelőm, aki egy számlán akarja látni a beltartalmat a házzal együtt, így ezen ok miatt csak az aqua választéka jön szóba.
proci: i7-3770K
procihűtő: CoolerMaster Hyper 412 Slim
alaplap: Gigabyte Z77D3H
SSD: 128GB Samsung 830-as
ODD: Asus DVD író, igazából mindegy, csak beirtam egyet,
HDD: 2TB WD 3.5" Caviar Green WD20EARX SATAIII 64MB, de meggyőzhető vagyok az EZRX-re is, csak...
RAM: összesen 32GB, így ebből kettő: 16GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu (2x8GB)
( KHX16C10B1K2/16X ) CL10
Videokártya: ATI FirePro V4800
monitor: DELL U2412M
túlfeszvédelem: Belkin 8-as elosztóTáp: Thermalthake SP-550MPCBEU, vagy olyan 550W-os táp, ami mindezt el tudja látni árammal, és ehhez még kerül be egy 2,5"-os vinyo, és egy masik 3,5"-os 2TB-os,
Ház: na ide kellene egy olyan valami, amibe mindez belefér. 20k-ig, normálisan néz ki, semmi csicsa, szines venti stb. olyat szeretnék, amiben min. 2 hűtőventi van, és legfőképp befér a minden, van benne USB3.0, persze nem para ha halk is...de fontosabb a jó szellőzés.
Előre is kösz a mostani segítséget. Ha tudtok ma reagálni, akkor holnap megrendelem a vasat.
Üdv Metlacii
-
Metlacii
csendes tag
ehh még valami: procihoz milyen paszta?
-
TGWH
őstag
válasz t.gergely #20081 üzenetére
Prociból AMD A6/A10 igény szerint, 25-30 körül, FM2-es foglalat ha lehet.
Alaplap Asrock FM2A75 PRO4 22 körül, 15-be fáj max a 8gb ram, ssd 16 körül, hdd igény szerint ha kell, ház 16 körül, táp 12 (ctg 400/500-asokat szokták dobálni, jó is, olcsó is).Lehet válogatni mi kell prociból vissza lehet fogni, 25 ezer felett láttam A8-ast, gyengébb igp, gyengébb proci. Nézegess teszteket, és eldöntöd melyik kell.
Ramból minimum 12 ezer - 8gb -, szerintem nem érdemes csak négy gigát venni, ha később vennél bele. De ilyen árak mellett érdemes nyolc giga. Elvileg jobb lenne a 2000mhz-es, az igp miatt, legalábbis azt olvashattuk itt ph fórumon.
Házon is lehet fogni, max nem szellőzik és elég vékonyka lesz... tápon nem érdemes, max saját felelősségre.
Bele lehet férni a 90 ezerbe, kérdés mi kell. Vagy ssd helyett hdd. De régebbi játéknak szerintem elég úgy 30-40 gb hely.malware, i7 mellé, munkára? szét fog sülni
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz Metlacii #20082 üzenetére
Vinyóból jó a green, elég jó értékei vannak - ha az az amire gondolok -, kellően gyors is, gyorsabb mint a blue.
Procira kell hűtő? A gyári miért nem jó?
Giga lapokat személy szerint nem kedvelem, de ez egyéni szoc problem
Ramnál csak az a baj, hogy nincs cl9es nyolc gigás, de olyan sokat talán nem számít.
Ha a vga tud v.mi pluszt nyújtani a használt programmal, akkor hajrá.
Házból én a Xigmatek-et ajánlanám, ennyiért már nagyon jó kis kuckók vannak. Vagy veszel drágábban, de böszme nagy ventikkel, az garantáltan halk lesz.
Tápból meg amit ajánlottak, a kábelek hosszára figyelj, van még ctg is, azt is szokták ajánlani.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
weres25
csendes tag
Sziasztok
Ezt a fél konfigot állitottam össze magamnak . Azt nem tudom viszont ,hogy pendriveról tudok-e bootolni erről az alaplapról.
A proci és az alaplap szerintem passzol egymáshoz . A szerintetek?Asus P8H61-MX USB3 alaplap
Intel Core i3-3220
FSP FSP350-60APN 350W Active PFC
Kingmax 2GB DDR3 1600 MHz KM1600-2GB -
Teseract
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Munkahelyemen 1 éve egy "informatikus" összeállította az alábbi gépet AutoCad használatára, ami folyamatosan küzd a programmal, lassú. (Nem vagyok szakértő, de első hallásra azt gondolom egy 8 ezer forintos videokártyánál azért többet érdemel az ACAD. Tévedek?):
LAP: ASRock G31M-VS2 (Intel G31 + ICH7 chipsets)
CPU: Intel E6700 3,2 GHz
RAM: DDR2 800 Mhz, 2 x 2GB
VGA: AMD Radeon HD 6450Sajnos a tápot és a házat nem néztem meg.
Érdemes-e (ill. elegendő-e) ebbe a lapba venni 2 x 4 GB RAM-ot (a meglévő helyett) + videokártyát, vagy új összerakásában gondolkodjunk?
Egyelőre nincs meghatározott keret a gépre, de úgy gondolom 80-100e ft nettó összeget rá tudnak szánni egy használható konfigra (Billentyűzet, egér és monitor nélkül).Segítségeteket és észrevételeteket előre is köszönöm.
-
t.gergely
csendes tag
-
TGWH
őstag
válasz weres25 #20087 üzenetére
Szerintem nyugodtan nézhetsz újabb alaplapot is, nem kerülnek sokkal többe, de lehet hogy ugyan ezen az áron kapsz.
Nyugodtan vegyél 1*4 gb-ot, de amilyen olcsóak a ramok, talán a nyolcat is meg lehetne pályázni, hátha drágul, volt valami ilyesmiről szó. Persze ha árban nincs nagy különbség. 1333 mhz-es bőven elég, ha olcsóbb, igaz az új ivy már ki tudja használni, de elvileg olyan sokat nem számít. Járj utána, mennyit számít.
Mire kell a gép? Ilyen árban már tuningos amd-t is kaphatsz, az igp-je sokkal jobb, pl. a lejjebb említett A10-es. Szintén nézz utána, lassan talán lesznek tesztek is, ott aztán meglátod, hogy amire használni szeretnéd, azon a területen melyik a jobb.
Pendrive-ról elvileg elindul. De a linux cd-ről biztosan fut, ha pl. csak a netezés a cél.
Tápnál meg ugye kérdéses, elég hosszúak-e a kábelei...Teseract, keress rá mi a minimum gépigénye, de aki egy éve ezt rakta össze, az nem tudom milyen informatikus... oks, lehet olcsó volt, de akkor is...
Ha ddr2-es ramot tett bele, fejleszteni már biztos nem tudod, de ennyiért amennyit rászánsz, már bőven belefér egy új gép is, azon hasítani fog a program, meg úgy általában mindent.gergely. Dual channel egy ideje már nem számít... de a 2000mhz-s ramot szeriti az amd vagy lehet nem, nem tudom hirtelen.
Ja, blue helyett green vinyót vegyél, érdekes, de gyorsabb igaz, ez az önszabályzó fordulatszám nem tudom mennyire letesztelt újdonság... de elvileg gyorsabb, és tesztek alapján is.[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
grizlisandor
veterán
-
t.gergely
csendes tag
Megfogadom a tanácsokat
-
TGWH
őstag
válasz t.gergely #20093 üzenetére
Ja, csak nézz utána mindennek, hdd-s témában már jó régen jártam, de pár hónapja utánanéztem, és a green-nél csak a barracuda a gyorsabb...
-
weres25
csendes tag
Köszönöm a válaszodat. Egy általános otthoni gépet akarok . Net,film és táblázat kezelés lessz a feladat. Olyat akartam ami gyorsés és azért időtállo lessz . Bár lehet hogy egy olcsobb proci ssd vel gyorsabb lenne?
Az alaplapnál miről lehet tudni hogy uj vagy régi ? Az amd a - széria igen az tényleg jók . -
TGWH
őstag
válasz weres25 #20095 üzenetére
Játékok miatt lenne jobb az amd - erősebb igp -. De ha tényleg nem kell játék, lehet intel is...
De ha tényleg nem akarsz játszani, akkor egy minimálgépet is össze lehet hozni, 90 alatt ssd-vel, hdd nélkül.Betű és szám, abból tudod melyik az újabb. Intelnél pl. Z ezen kívül tuningbarát is, amd-nél meg mint írták, a75.
SSD nagyon sokat dob a rendszeren, és el lehet lenni hdd nélkül is, ha tényleg nem kell.[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
Sziasztok!Szeretnék vásárolni új gépet játékra,130e forint rá a keretem.Én ilyenre gondoltam:
Alaplap:ASROCK B75 Pro3-M | 17.558 FT
Memória: CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT 12.496 FT
Processzor: INTEL Core i3-3220 3.30GHz 3MB 1155 BOX 30.156 FT
Videókártya: SAPPHIRE 11201-05-20G HD7770 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE 34.240 FT
Merevlemez. WD 500GB Caviar Green 7200rpm 64MB SATA3 15.404 FT
Tápegység: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 13.195 FTösszesen:~124 ezer forint
Mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm!
-
tranceplanet
addikt
válasz weres25 #20095 üzenetére
Net, film, office, erre elég a kétmagos processzor:
ASROCK B75M-GL ~15eFt
G840 OEM - 11.990 Ft - (1év)(Új) ~12eFt (innen)
KINGMAX 4096MB DDR3 1600MHz ~5eFt
FSP FSP350-60APN 350W Active PFC ~8eFt
KINGSTON 60GB SATA3 2,5" SSDNow V+200 SVP200S3/60G ~15eFtÖ: ~55eFt
A procit apróról kell venned, hogy beleférj, de garanciális és új!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs