Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz membrandj #111350 üzenetére

    legalább valaki reagált nekem is :))

    értem. itt ami nekem "gond"nak tűnik, az az, hogy "csak" 2133-as memóriát támogat a lap, de közben fellapoztam a Skylake K-s prockók Ph tesztjét, ahol mintha az lenne írva, hogy szintén csak ezt a frekit támogatják. wut? :F akkor miért vannak emelt órajelű memóriakitek is? azok hogy tudnak a megadott értéken futni? ahhoz támogatnia kell a procinak is, meg a deszka chipkészletének is, vagy nem? rosszul tudom? (Első kék konfigom lenne)

    jól értelmezem egyébként, hogy a B150 meg a Z170 között akkor nincs is nagyon különbség támogatásilag?

    a 400k csak irányár volt, kicsit mehet feljebb is, az még nem probléma.

    VGA-ból szintén tényleg mindegy, ami hosszabb távon vagy ár/értékben jobb. vörös, zöld, mindegy, volt mindkettőm, elégedett is voltam nagyjából velük. ha a 1070 a tartósabb/erősebb, az lesz, ha a next-gen/ezzez ekvivalens AMD lesz az, akkor azt választom.

    ezek:

    SSD SAMSUNG 850 PRO vagy EVO? mi a különbség köztük?
    24 vagy 27", szerintem fHD elég, de nem tudom, elcsábuljak a 1440p felé? van értelme?
    alaplapoknál sem nagyon vágom, mi a helyzet, volt 2 Giga lapom AMD alatt ,azok jók voltak, volt, mikor azok voltak állítólag szarabbak, volt, mikor MSI - itt a lényeg az lett volna, h minőségben/hosszabb gariidőben mi a helyzet a gyártóknál, melyik éri meg jobban?

    deja vu: köszi a hsz-t neked is. megmondom őszintén, h ezen 3 háznál, amit kinéztem, elsősorban nem a hangszigetelés (bár persze az sem egy utolsó szempont) játszott a kiválasztásnál, hanem a dizájn, szellőzés, illetve a wire management. de megnézem ezt a be quiet-et is.

    szerk.: rákerestem, hááát... elsőre nem annyira tetszik a design, olyan... semmilyen. de élőben kéne ezt is látnom. mindegy, felvéstem a listára, ha majd gépházmustrára megyek, meglesem ezt is, lehet, élőben pofásabbnak látom majd, mint képekről

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák