Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali játékos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz haruspex #106096 üzenetére
Táp pontos típusa kelleni fog.
Ami van vagy amit tudsz szerezni stb. Ha nem új, akkor a kora is kelleni fog.Ha nem játszol, akkor vga nélkül vedd.
cibiri
Kit előre tesztelve van, tuti megy dual channelbe, ha külön veszel 2x4-et, az nincs.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
belidzs
csendes tag
válasz membrandj #106092 üzenetére
membrandj köszi a gyors választ!
Látom, hogy a konfigba végül került egy elég erős VGA is. Erre a két monitor vagy a grafikai alkalmazások miatt van szükség? Ha egyelőre nem tennék bele VGA-t, akkor az alaplapira vajon beköthető lenne két monitor digitálisan? (pl. két DVI-os monitor, osztóval)
Másik kérdésem pedig az, hogy a procihoz adott gyári hűtőnek van-e bármekkora piaci értéke, vagy az megy a szekrénybe tartaléknak a proci beépítése után?
-
csocs
tag
Szerintetek is megéri az ipon kb. +5000 Ft-os felára és 1-1 esetben rövidebb gari ideje a pcx-szel szemben komplett, összeszerelt gépre, ha az iponban van 14 napos elállás(, pcx-ben nincs a komlett gépre) ?
Ha volna vmi gubanc, ami az elején kijön, akkor sokkal egyszerűbb így ügyintézni 2 hétig, mint gariztatni, visszavinni, reklamálni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
bartucz911
tag
Sziasztok
egy ilyen összeállításhoz keresek házat:
i5-4440
gigabyte b85m-d3h
2x4GB ddr3 kingston fury ram
gigabyte gtx 960 4GB G1 gaming (295mm)
WD blue ezex 1TB
128GB samsung pro ssd
fsp hexa+ 500W
CM n300-asat ajánlottak, de olyat nem találok pcx-en és egyben szeretném megrendelni. Kinézetre a zalman-ok nem tetszenek mert a Z3-at ajánlották még sokan, de maradnék a CoolerMasternál. K282 RC-K282-KNN3 ház jó lehet ehhez a konfigurációhoz? -
Lámafans
aktív tag
válasz bartucz911 #106107 üzenetére
Cooler Master N300 NSE-300-KWN1(VGA-320mm)—14k
[link]csocs
Mindenhol van 14napos elállás.belidzs
Grafikai munkára kell a vga.1k körül talán el lehet adni, valami "okosnak".
[ Szerkesztve ]
Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
membrandj
nagyúr
válasz belidzs #106104 üzenetére
A videovágás és társai miatt nem árt vga. Ez alatt a 750 Ti lenne, de abból a strix már majdnem 950 strix ár.
Ha ezek annyira nem fontosak, akkor nem kell vga.
2 dvi nem köthető.dvi,hdmi szokott lenni. Egyiket dvi-al, a másikat hdmi-dvi átalakítóval.~ 1000 ft kb, max 1500. Ennyiért én nem szórakoznék az eladásával.
csocs
Kérdezd meg a pcx-ek és az ipon-t,hogy él e összeszerelt gépre a 14 napos elállás.
Azonban elállás esetén a visszaviteltől számítva 30 nap múlva fizetik csak vissza az árát, nem azonnal.bartucz911
Nem jó. Pedig van n300 : [link]Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Sequoia
csendes tag
válasz Sequoia #105659 üzenetére
Sziasztok, múlt héten voltam itt tanácsot kérni konfigügyben. Végül tegnapra lett belőle gép, mostanra sikerült feltelepíteni rá (majdnem) mindent, ami kell, meg átköltöztetni bele a régi winchestert és rendbetenni rajta az archívumaimat. Szóval egyelőre minden szép és jó - köszönöm nektek még egyszer a tanácsokat.
-
tepenzed
őstag
Sracok kihozta az ipon a megrendelt gepet,hddt nem kertem mert van itthon, viszont a tapegysegbol nem jon egy sata tapkabel sem, most en vagyok a hulye vagy egyszeruen basztak adni hozza?
-
Ármester
válasz tepenzed #106111 üzenetére
Elképzelhető simán, hogy kimaradt a dobozból, ilyen előfordulhat.
Ha tényleg nincs benn akkor vissza kell vinni garanciába.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Mottie
őstag
Sziasztok (again), találtam egy egész jó honlapot UK gép építésre.
Ha a ház fix, az alábbi konfig megfelelő lenne?Felhasználás: Játék (Witcher3, Fallout, GTA V, LoL, WoT, stb, ami kijön és tetszik), ArchiCAD + Artlantis renderelés, Photoshop (8 GB RAM előfordult már, hogy kevés).
Nem kell nekem max grafika, de FullHD-ben azért menjenek a mai játékok (970 már kicsit túl sok lenne összegben).
Be Victorious!
-
csocs
tag
válasz Lámafans #106108 üzenetére
PCX-en az összeszerelt gépre nem vonatkozik:
https://www.pcx.hu/rendelesi_informaciok
Az elállás a következőkre nem vonatkozik:
bontott szoftverekre
Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre
Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre. Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított számítógépek, valamint az egyedi igény szerinti nagyobb mennyiségű megrendelések
Bontott, használatba vett kellékanyagok (nyomtató patron, toner, stb.).Ipon ügyfélszolgálat megírta ma, hogy vonatkozik rá, csak az összeszerelés díját nem adják vissza (2000Ft).
[ Szerkesztve ]
-
Worlynox
csendes tag
Tegnap megkaptam a segítségetekkel összeállított gépemet. AQUA-ból rendeltem, összeszereléssel együtt. Szépen igényesen rakták össze és nagyon segítőkészek voltak. A már meglévő SSD-re is mondták, hogy szívesen beépítik ha kell, de az adatok átmentése miatt ezt nem kértem.
Köszönöm még egyszer a türelmeteket és segítségeteket.
Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Nem ide illik, írtam a megfelelő topikba, de nem igazán pörög és elég sürgős volna. Szóval ha bármi tippetek volna, megköszönném!
Nekem is volna most egy problémám. Van egy gép win 7-tel, minden működött, de állt egy kicsit.
Ma odaadták, hogy tegyek bele egy plusz hddt. A kábelezés valami szörnyű volt, így újrakábeleztem. Erre bekapcsnál a következőt írja:
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a keyAmi furcsa volt, hogy Sata2be volt téve a hdd és sata1be az odd. Ezt megcseréletem vagyis a 2. hdd került a sata2be az odd meg sata3ba.
Szóval mikor kiírta benéztem biosba, az odd volt az boot sorrendbe az első, ezt átállítottam. Ugyan ez. Végül a következőket csináltam, visszacseréltem a kábeleket az eredeti sorrendbe, kábelt cseréltem, lehúztam minden és csak azt hagytam rajta, azt is több sata csatlakozóba próbáltam ki.
Tehát nem kábel nem csatlakozó hiba, nem is bios beállítás.Mi lehet ezen felül? Haldoklik a vinyó? Da bios rendesen látja.
A boot szektor sérült?Egyéb más tipp, hogy mi lehet?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Szép lassan szeretném lecserélni a régi gépemet.
Először alaplap, memória és processzor (hűtővel együtt) vásárlást szeretném megejteni.Tehát a kérdés:
milyen alaplap, memória, processzor összeállítást javasoltok?A gépet játékra és filmnézésre is használnám.
A tápegységet már lecseréltem: FSB Raider 550 van jeleneleg és ezt meg is hagynám.
A keret erre a hármasra 100 000 HUF.
Ebbe bele kellene férine a procihűtőnek is.Köszönöm!
-
menledge
senior tag
-
Devas
őstag
válasz menledge #106125 üzenetére
SATA 3 elvileg gyorsabb mint a SATA 2. SATA 3-ra SSD-t, HDD-t kötnék. ODD-nek talán elég a SATA 1 is. Nem tudom milyen HDD-k vannak, milyen SATA-sak, meg miből hány kábel van, meg melyik winyón van oprendszer. Elég nehéz így elképzelni. Esetleg megpróbálhatnátok felrakni egy szűz oprendszert.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
-
menledge
senior tag
-
Lámafans
aktív tag
válasz Gaborka30 #106128 üzenetére
Gaborka30
Háznak pontos típust írj. Ha noname, akkor azt kell 1x cserélni.
És írd le miről szeretnél váltani, avagy mi van most meg, mindent pontosan.Sky85
69k-ért a 4690 már magában megkérdőjelezhető vétel, de mikor a 6500 63k körül van, úgy egyenesen rossz.[ Szerkesztve ]
Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Pali23 #106133 üzenetére
Lényegtelen az alaplap típusa! A bios beállítás nem jó, nincs elsődlegesre állítva rendszer hdd + rosszul lett feltelepítve!
"Van olyan bios, ahól nem csak boot sorrend állítható. Az is hogy melyik hdd legyen az elsődleges."
A 2 fedi egymást, egyébként minden bios-ban állítható a hdd sorrend. Röviden, minden bios-ban minden állítható. Kicsit belekavarodtál neme?[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Gaborka30
aktív tag
válasz Lámafans #106131 üzenetére
A ház pontos típusát már nem tudom , valami Chieftech nagy álló torony. Könnyen szerelhető sok ventillátorral és nem szeretném lecserélni .
Alaplap: Gigabyte EP45-DS3P
Processzor XEON L5420
Memória: Kingston 2 * 4 GByte, DDR2 (KHX8500D2/2G)Az eddigi segítséget köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Schalke
tag
Sziasztok. Nem témában vág de egy kis segítséget kérnék tőletek akár privátban is megkereshettek. Adott egy gép socket775 sata2 Wd160GB van most benne,venni akarok egy hyperXfury ssd 125GB hogyan tudom áttenni rá a rendszert újratelepítés nélkül? Köszönöm
Asrock B250M pro4 Intel Pentium G4560 3.5GHz Kingston 2x4GB DDR4 2400MHz Kingston HyperX Fury ssd FSP 300W tápegység
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
a szüleimnek tervezek venni egy új gépet, mert a régi már frusztrálóan lassú. Az első kérdés az az lenne, hogy milyen gépet érdemes?
Mivel a szüleim a PC-t csak netezésre, alap irodai munkára, fénykép- és filmnézésre használják, támadt egy vad ötletem: van-e olyan stabilan, megbízhatóan működő megoldás, ahol egy táblagépet lehet használni mint PC-t? Magyarul, lenne egy táblagép, amire csatolnák a monitort, billentyűzetet, egeret, nyomtatót és a hangrendszert és ilyenképpen lenne egy hordozható és asztali gépük? Létezik ilyesmi? Megoldható? Laptopot hagyjuk ki a játékból - kiborítanak!
Ha nem kivitelezhető az elgondolás, milyen asztali gépet ajánlotok és mennyiért a fenti használat betöltésére? Jó lenne, ha megbízható, gyors és stabil lenne a gép.
A segítséget előre is köszönöm!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Ármester
válasz Gaborka30 #106136 üzenetére
Üdv!
(#106136) Gaborka30Alaplap: Asrock B150M Pro4, Pro4S, MSI B150M Bazooka, MSI B150M Mortar, Gigabyte B150M-D3H ~25k (Figyelj, hogy DDR4-es legyen, ne DDR3)
CPU: Core i5-6500 ~64k
Ram: 2*4Gb DDR4 Kingston HyperX Fury, Crucial Ballistix Sport, Corsair Vengeance LPX, Patriot Viper 4 ~15-19k
Össz: 104-108kHa hűtőt is szeretnél: Alpenföhn Sella (92mm), Alpenföhn Ben Nevis (120mm), Deepcool Gammaxx 300 (120mm)/200 (92mm)/200T (120mm) ~4-8k
(#106139) BenJoe80Úgy összességében egy jobb Windowsos táblagép megfelelő lenne a célra, de ennyi mindent nem egyszerű rákötni és amennyibe itthon egy Win. táblagép kerül annyiból kijön egy egyszerű asztali gép. Szerintem célszerűbb lenne egy olcsó asztali gép:
Alaplap: MSI H81M-E34, MSI H81M-E33, MSI H81M-P33, Gigabyte H81M-S2H, Gigabyte H81M-HD3, Asrock H81M, Asrock H81M-HDS, HDS R2.0 ~13-15k
CPU: Celeron G1820 ~10k, G1840 ---> ha boltban szerelteted össze/vagy bevállalod azt a minimális esélyt (<1%), hogy nem fog menni H81 lapban és nem drágább.
Ram: 1*4Gb Kingston HyperX Fury, HyperX Savage, Crucial Ballistix Sport, Corsair Vengeance LP ~7k
HDD: WD 1Tb Blue (WD10EZEX) ~14k
SSD: 120Gb Kingston HyperX Fury, Adata ASP900/920 ~15k
Ház: CM N200 (mATX) ~12k
Táp: SuperFlower FX Bronze 350W (SF-350P14HE), Be Quiet! Pure Power L8 300W, Be Quiet! System Power S7 300/350W, Seasonic S12II 350W, ~12-14k
Össz: 83-87kHa sok még lehet rajta fogni:
- Ha elég ~100Gb tárhely akkor elég csak SSD-t venni, hdd-t nem kell. (-15k)
- Ház: Olcsóbban: Modecom Mini Cool/Trend ~6k (-6k)
- Táp: Mini Trendbe: FSP 350-60APN, FSP 350PNR ~6-10k
Cool az felsőtápos, oda azok kellenek amiket írtam, ezeknek a kis FSP-knek nem biztos, hogy elég hosszúak a kábelei egy alsótápos házba.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
assemble
addikt
Errol velemeny?
ASROCK Z170 Extreme4
INTEL Core i5-6600K 3.50GHz 1151 BOX
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2B3200C16
HGST Ultrastar 7K3000 2TB 7200 rpm 64 MB SATA3 HUA723020ALA641
SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E250RW
NZXT Source 340 fekete-piros
EVGA SuperNOVA 550 GS 550W
COOLERMASTER Hyper 212 EVOProbaltam a kulonbozo topicok bolcsessegei alapjan osszeallitani a cuccot, eleinte budget cuccot akartam, es az ar/erteket folyamatosan probaltam maximalizalni, de igy vegul eleg keves kompromisszum lenne benne.
GPU-bol egyelore egy atmeneti lenne benne, aztan ha kijon a Pascal (varhatoan ev vege fele), akkor abbol menne majd bele egy. Igazabol azert vennem meg addig is igy elore, mert egy regi gep bekrepalt es addig sem art ha van egy viszonylag jo pc + most a skylake megjelenesevel szerintem addig nem fog jelentosen valtozni ugysem a piac. -
HelloTwinky
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy olyan gépre lenne szükségem amivel tudok 4K-ban tavalyi és idei játékokat futtatni PLO3,SWattlefront.
Eddig meg van hozzá az összes perifériám, a ház, és a HDD meg az SSD. Amire szükésegem van, azProcesszor
Alaplap
Videókártya
Ram
TápEddigi elképzeléseim:
Processzor: Intel Skylake Core i7-6700K 4GHz LGA1151 Processzor
Alaplap: ASUS MAXIMUS VIII HERO Alaplap
Videókártya GIGABYTE GeForce GTX 980 G1 Gaming 4GB GDDR5 256bit PCI-E
Ram Kingston 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz
Táp Cooler Master G750MEz összesen: 400.000 Ft
Max 400.000 Ft-ig! Köszönöm a segÍtséget!
"Vezetéknév" Ákos
-
Ármester
válasz assemble #106141 üzenetére
(#106141) assembleMire kellen ill. mi a max keret? Kissé aránytalannak tűnik.
(#106142) Gaborka30
Igen, nagyjából egy tudásúak, árban van különbség leginkább.
(#106143) HelloTwinkyAlapjába véve jó az elképzelés, viszont 4k játékra nemtudom mennyire elég a 980Ti. Ha max beállításokon akarsz 4k-n játszani arra tuti nem lesz elég, de ha megelégedsz medium környékén arra szerintem elég lesz.
Kérdezz utána VGA-s topicban: "Milyen videókártyát?"
Magához a VGA-hoz viszont egy "mezei" non-k i7 is elég lenne (ahogy nő a felbontás, úgy egyre kisebb a proci kihasználtsága, viszont egyre több a VGA-é), tuning az SLI-nél lenne érdemes.Én így venném:
Alaplap: Asrock B150M Pro4, Pro4S, MSI B150M Bazooka, MSI B150M Mortar, Gigabyte B150M-D3H, MSI B150M Night Elf, Gigabyte H170M-D3H, Asrock H170M Pro4, Pro4S ~24-30k (Figyelj, hogy DDR4-es legyen, ne DDR3)
CPU: i7-6700 ~110k
+Hűtő: Alpenföhn Sella (92mm), Alpenföhn Ben Nevis (120mm), Deepcool Gammaxx 300 (120mm)/200 (92mm)/200T (120mm) ~4-8k
Komolyabb: CM Hyper 212 Evo (120mm), Alpenföhn Brocken Eco (120mm), Be Quiet! Pure Rock (120mm), Scythe Kotetsu (120mm) ~10-13k
Ram: Amit írtál az ok.
VGA: Amit a VGA-s topikba mondanak rá.
HDD: Satás? Ha igen akkor ok.
SSD: Van, ok.
Ház: Milyen van?
Táp: FSP Hyper M 600W (FÉLmoduláris), Seasonic S12II 520W, Antec HCG-520M, FSP Raider S 550W, XFX TS 550, ~17-23k
Drágább, teljesen moduláris: XFX XTR 550W, Seasonic M12 II Evo 520/620W, NZXT Hale 85 V2 550W ~24-33k[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Összeállítottam, egy gépet, szerintetek jó válogatás?
Felhasználás: Internet\Youtube\Office\- Nagyon Irodai\ Multimédiás Használat, de mégis legyen teljesítmény benne.
a ráfordított keret, NAGYON szűkös volt.Asrock FM2A68M-HD+
AMD A6-5400K 3.6GHZ FM2
Kingston ValueRAM 2GB 1333 KVR1333D3N9\2G - 2db
XDL Basic X-01 Fekete-Piros Ház
A-DATA SP900 64GB SSD (lehet hogy nem szokás ilyen irodai felhasználás melett SSD-t tenni a gépbe, de én már HDD-re nem tudnék visszatérni, és másnak se szívesen tennék a gépébe rendszerre. - nagy fájlok nincsenek tárolva rajta.)(Csak Windows 10\ pár alap program\ Vírusírtó) - ill van külső USB-s vinyó.
FSP Hexa+ 400W[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz Walter_White #106145 üzenetére
Borzalmas. Mennyi a keret?
-
Grave_444
nagyúr
válasz Walter_White #106148 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Walter_White #106148 üzenetére
-Celeron G1820, G1840 ~ 10k
-Gigabyte H81M-S2H, MSI H81M-E34 ~ 14k
-1×4GB DDR3 RAM, pl HyperX Fury ~ 6-7k
-HyperX Fury 120GB ~ 15-16k
-Felső tápos házhoz: FSP 350-60APN | Alsó táposhoz is: Be Quiet! Pure Power L8 300W, Be Quiet! System Power S7 300W, 350W, FSP Hexa+ 400 ~ 10-13k
-5k-s ház(lehetőleg valamilyen légkavaróval), drágábban Zalman T1, T2, T3(ezekhez jár venti) ~ 5-7k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Macska topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest