Új hozzászólás Aktív témák

  • b.gyula1983

    tag

    válasz membrandj #101184 üzenetére

    Nekem van mind a kettő fajta monitor, egyik a régi másik az új géphez (TN és AH-IPS). És én a 40ezreset venném, ha még egyszer kéne inkább mint a 21,5 collos IPS panelost, ami meg kicsi 16:9-be (szerintem). (Van egy 19-es 4:3as HQ191DP monitorom is tartalékba, 10+ éves és az is tökéletesen megy, TN paneles szintén 170/160, tökéletes volt 7 éven keresztül)
    És azért játszogatok is néha, szóval tapasztalatom az, hogy tök mindegy átlag felhasználásra, persze én is megvettem az újabbat, mer miért ne, de ha elé ültetnének hogy mondjam meg kép alapján melyik-melyik, nem biztos hogy tudnám :D (nem vagyok szemüveges)
    Szóval itt nincs mit olvasgatni. Főleg nem 200ezres keretből kompletten. Ha akar vesz kisebb IPS vagy nagyobb TN panelest, tök mindegy, egyik sem jobb vagy rosszabb választás, kinek mire kell.
    Nagyon sokan CS:GO-znak... :D 300FPS-hez sem kell túl komoly gép.

    De, szintetikus tesztek alapján lehet megítélni a processzorok teljesítményét, több tesztet is vizsgálva (intel vs amd-nél ez nem vezet eredményre, de intelen belül elég jól közelíti a játékos teljesítményt). Te mi alapján gondolod egyformának a 4590-el? Megérzés?

    Nem mondtad, hogy mivel felszereltebb a Pro4 lap. Semmivel. Miért jobb az ATX? Nincs zsúfoltság, nem néz ki bután egy ablakos házban. De én felsoroltam a különbségeket és linkeltem is.

    Érveltem, fordítva csak "vállveregetés és jól van pistike tanulj még nem értesz ehhez volt". :D

Új hozzászólás Aktív témák