Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Mai sztori:
Megyek szép kényelmesen, kikanyarodok a főútra látom ám, hogy kis teher gépkocsinak előttem nyitva van a jobb hátsó ajtaja, nem lógott ki semmi, nem volt semmi bent, lóbálózott stb. egyszóval tuti nyitva felejtették.
Nem volt semmi forgalom, csak mi mentünk az úton elkedtem szép lassan bemenni mellé a szembe jövő sávba. Erre ő mit csinál? Nyomja neki. Mondom biztos nem vett észre, kicsit jobban nyomtam neki, duddantottam kettő, hogy nézzen már rám, de még jobban tolta, közbe szemből már jöttek. Gyorsan vissza 3-ba padló bevágtam elé (kb. 150-ig nyomtam, hogy beférjek az isten barma elé... ) Látom lila a feje az öregnek, kimentem a szembe jövő sávba, letekertem az ablakot, fékezek, hogy bejöjjön mellém erre ő is fékez.
Nagy nehezen sikerül rávennem, hogy bejöjjön mellém, mutogatok hátra meg kiabálok, hogy nyitva van az ajtó (körforgalom kb. 150m-re...) erre mitcsinál a vén majom? Beint meg hadovál valamit vörös fejjel. Na mondom anyádat, padló tiltás. cső!Komolyan, olyan rosz kedvem lett hirtelen, az ember jó szándékkal segíteni akar és az ostoba ÁÁÁ mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest