Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Khelben #6776 üzenetére

    én nem akarok innen elköltözni, valszeg meglesz rá a lehetőségem, de akkor is magyar vagyok, még ha nem is fideszes, de ettől még szeretek itt lenni.
    nem mutyi ez, vagy ha akarod legyen. engedtessék meg nekem ennyi mutyi, amikor azt látom, hogy a sok szarházi hogy pöffeszkedik az én adomból. meg a tiedből.
    és különben is, ezzel csak azt érik el, hogy a rendőr ezek után nem 10-15 rugót fog kapni, hanem 30at. hát ennyi..
    épp most volt az orosz műsorában a közlekedés rendészettől egy ezredes, nagyban újságolta hogy május 1-től indul a banzáj. naja, csak azt is kinyögte kénytelen kelletlen, hogy gyakorlatilag semmi sincsen szabályozva, ezzel majd május 1-ig elkészülnek. azt se tudják pontosan hogy kivel és hogy fognak szerződést kötni, hogy adják ki vállalkozóknak az üzemeltetést, a bérlést és így tovább, hogy a közútfenntartó és az önkormányzat hogy vesz majd részt benne és hagy ne soroljam. teljes a káosz.
    persze azt derék emberünk csípőből elutasította, hogy mi van a korrupcióval, illetve, hogy ááá, nincsenek az utakon letoló agressziv kopaszok és ők leszarják a bírságot és hogy csak a gyorshajtás természetesen a fő bűn...
    LOL..

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák