Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz amol #5791 üzenetére

    Nem akar eltörni, már 1x éve az a korsó. ;)
    Persze biztos félreérted te is a dolgot, mondván aki gyorsan megy, azt más szabály sem érdekli. Meghagylak ebben a hitedben, meggyőzni úgysem tudlak valószínűleg, az úton valóban ezt látni többnyire.
    Köszönöm, én is hasonlóan balesetmentes közlekedést kívánok!
    A tejeldéket azért igyekszem elkerülni, vagy másképpen elintézni, eleget lop tőlem így is az a felgyújtanivaló politikuscsürhe.

    "'oszt valahogy mégsem én hozom létre a vészhelyzeteket."
    Vagy észre sem veszed.

    Miért ne venném észre? Nem ész nélkül vezetek... Gondolod, azért megyek gyorsabban, mint az átlag, mert ettől érzem magam nagyobbnak, vagy férfinek, vagy akármi? Fenét, nem képzelem magam ettől többnek, egyszerűen szeretem azt a feszült figyelmet, ami ezzel jár, ill. a korlátos sebességeknél elaludnék. ;) De ez nem jelenti azt, hogy meg akarnék halni, vagy bárki mást veszélyeztetni, nem előzök záróvonalon, miattam nem kell a szembejövőnek, vagy a saját sávomban lévőknek lassítania stb., és csak olyan helyen haladok így, ahol lehet is, pl. olyan az út, nincs veszélyes rész az úton (pl. zebra, vagy beláthatatlan keresztutca), láthatóan bizonytalan autós mellett nem megyek el sokkal gyorsabban, lakóövezetben nem száguldozom, és hasonlók. Kevés olyan előzékeny autóst látok, mint én magam (és nem a sebesség miatt nem látom őket ;) ).

    De ilyen ember kevés van, rendszerint aki itt vét az vét mindenhol, és a gyorshajtás eleve magában hordoz más dolgokat, mint az index nélküli cikázás vagy a piroson való áthaladás.

    Az első felével egyetértek (sajnos), a másodikkal nem. Miért ne lehetne indexelni a sávváltás közben, és miért kellene áthajtani a piroson??? Nem csak az a 2 véglet van, hogy tötyögünk, vagy padlógázzal haladunk mindenhol, figyelmen kívül hagyva az összes szabályt... :W
    Egyetlen saját hibás balesetem nem volt a gyorshajtás miatt és még olyan sem volt, hogy másnak kellett volna az én popómat megmenteni.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák