Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Ernő

    tag

    válasz Mr X #5640 üzenetére

    közvetlen és közvetett eredmények……
    Komolyan mintha nem ebben az országban élnél. Tudod nem lenne ezzel baj hogyha nem itthon lenne erről szó hanem mondjuk a svédeknél. Akkor hinnék a dologban, de itthon mikor nyilvánvalóan jól előkészített dologról van szó?
    Talán el lehet fogadni hogy egyik napról a másikra mondjuk 1000% -al növeljék a piroson áthajtás büntetését(nem vicc korábban 10e volt most 100e). Oké emeljék meg a büntetéséket remélve hogy kevesebb lesz a baleset és reméljük úgy is lesz. Dehogy ezek a dolgok vállalkozások kezébe kerüljenek az nonszen. Nyilván te is tisztában vagy azzal hogy a „parkolótársaságok(vállalkozások) :DDD ” hogy szedik a pénzt, rengeteg a visszaélés, trükközés.
    Figyelj jön X keres havonta ilyen-olyan úton nettó 1 millát. 300 lóerős sportkocsival jár. Szerinted? X-et bemérik a pl a zsaruk, megáll fejenként kioszt 50-100ezret és szevasz megy tovább útjára. Neki nem számít 200-300 ropi. Vagy megbeszéli majd a „vállalkozóval”. Nyilván meglesznek a csatornák. Aztán ugyan úgy gyorsan hajt, mert ugye ő lazán ki tudja fizetni a gyorshajtás díját.(más: menetelmi jogos tetvekre persze nem vonatkoznak a szabályok, ki van ez találva ) Olyan szinten elharapódzhat a korrupció hogy az embertelen. Gondold el a zsaruk (vállalkozók)néhány perc alatt kereshetnek nettó 100ezret.
    Másik Józsibácsi jön az 1200-es Ladával 70-el bemérik a 30-as táblánál. Józsi bácsi aki azt se tudja, mi az hogy gyorshajtás, elnézte a táblát, fizethet 100ropit. Persze nem tudja kifizetni, ezután pedig „Józsibácsi tessék a nevünkre iratni a házát akkor elengedjük a büntetést.” aha láthatóan a dolgok összhangban vannak.

Új hozzászólás Aktív témák