Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz AMD Power #36675 üzenetére

    mi békésszentandrásra mentünk húsvétkor egy nyaralóba és beleszerettünk a helybe... kiülsz a stégre, csönd van és nyugalom... árak normálisak, nincs tömeg... álmom volt nekem is sokáig, hogy majd nyugdíjas korra odaköltözzünk a balatonpartra, de ez könnyen módosulni fog... és lehet nem is kellene nyugdíjig várni, hogy összejöjjön egy szentandrási nyaraló ára :) ...meg pozitívum: van helyi sörfőzde, ahol jelenleg 9féle sört kapni... egyik jobb, mint a másik... mind végigkóstoltuk és nemhogy azt nem tudom megmondani, melyik a legfinomabb: a leggyengébbet nem tudom kiválasztani :D (mind nagyon finom)

    hogy on is legyek: a 44es továbbra sem leányálom... szentandrástól kecskemétig fél tucat olyan szakasz van talán, ami beláthatóbb és előzéssel lehetne próbálkozni... kamionok viszont másznak az emberre... szívbajt is kaptam volna, ha valamelyik 90es tempónál kivág, hogy lenyomjon minket (de talán pár éven belül megépül az m44 és onnantól az oda-visszaút is csupa örömautózás lesz)

    #36676: na, ez jól elkerülte a figyelmem

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák