Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    Hm, bár meglehet , hogy cska a hitelintézetek maitt van ez így:U
    Új motor vásárlása esetén, 10% kezdő befizetésnél választhatja az Erste Leasing Rt.-t, Merkantil Bank Rt.-t , Lombard Lízing Rt. és a CIB Lízing Zrt.-t. A hitel felvételhez szükséges dokumentumok: személy igazolvány, jogosítvány (Merkantil Bank Rt., ”A” kategória kötelező), adókártya, TAJ kártya,2 db közüzemi számla+ befizetés igazoló csekk, kezes minden esetben szükséges. A Kezes dokumentumai megegyeznek a magánszemélytől kért iratokkal. Teljes körű CASCO vagy törés CASCO megkötése kötelező! Max. futamidő 72 hónap.

    Új motor vásárlása esetén 20% kezdő befizetésnél választhatja a fent sorolt bankokat. A hitel felvételhez szükséges dokumentumok: személy igazolvány, jogosítvány (Merkantil Bank Rt.,”A” kategória kötelező), adó kártya, TAJ kártya, 1 db közüzemi számla + befizetést igazoló csekk. Kezes nem szükséges. CASCO megkötése nem kötelező. Max. futamidő 72 hónap.

    Biga: én saját magam hallottam a fülemmel. Ott vettük a sajátunkét.
    ---------------------------------------------------

    Elvileg ha vezetéshez -pl. ha pályán(ringen)- használod nem kell minden esetben jogsi. Egyik ringgen pl egy 11 éves csajszi szokott menni egy 125cm3ssel , nem hiszem, hogy neki lenne róla papírja:U Szóval kacifántos a dolog , valóban.

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák