Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Sisco2 #81989 üzenetére

    Mondjuk ezeknek a cikkeknek ki tudja, mennyi a valóságtartalma. Nekem tök fura lenne, hogy kint beígéri a kormány a tanárok fizetésének rendezését, itthon pedig miközben egyre érzékelhetőbb méretű tüntetések zajlanak, nem kiáll a főni büszkén bejelenteni, hogy sikerült kigazdálkodni mégis a béremelést, hanem totális csend és hullaszag.

    Amit biztosan tudunk, hogy látványosan tologatva van a bizottság döntése. Ez persze simán lehet azért, mint amit írsz, hogy a magyar kormány egyre több mindenben enged ahogy romlik a helyzet, ezért a brüsszeli bürokratáknak nem érdeke a "gyors" megegyezés. Viszont a végén nem is a bizottság dönt, hanem a tanács, ahol nyilvánvalóan politikai alkuk mentén fog valamilyen döntés fog születni. Valószínűleg jut is-marad is alapon, hogy Magyarországra se legyen katasztrofális a döntés hatása, de a nyugati politikusok is el tudják azért adni a sajátjaiknak, hogy jól odapörköltek Putyin csatlósának.

    Mindenesetre esélyes, hogy konkrétat max jövőre fogunk megtudni, addig csak a tologatás megy, meg ezek a (rendelésre írt?) cikkecskék, egyik héten már mindjárt itt a megegyezés, másik héten valami nyilatkozat, hogy ott kell szopatni a magyar kormányt, ahol csak lehet.

Új hozzászólás Aktív témák