Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz AcCEsS #74694 üzenetére

    DKJ működése alapvetően bot egyszerű, a vételi árfolyam és a hozam fordítottan arányos. Ha a végéig tartod és nem adod el idő előtt, akkor te mindenképpen 100%-ot kapsz a végén a névértékre. Minél olcsóbban tudod megvenni, annál többet nyersz rajta. Ha 2 nap múlva olcsóbban tudod venni, akkor jobban jársz, ha akkor veszed, mint most.

    Árfolyam változása: ELVILEG piaci alapon történik, attól függ, mennyien akarnak venni és mennyien eladni. Gyakorlatilag meg a bánat tudja hogyan állnak össze az árfolyam táblázatok, piaci alapon olyan, mint ma történt (olcsóbban veheted mint eladhatod) nem jöhetne létre pl. Tényleg arra tudok csak gondolni, hogy az ÁK-nál az árfolyamokat excelben legózza össze Gizike és néha átcsattog Mirr-murr a klaviatúrán...

    Nem érdemes azzal szórakozni, hogy megsaccold a hozamokat, főleg több hónapos távon. Év elején jóformán 0% volt. Senki meg nem mondta volna, hogy most 7% feletti évesített hozam fog rá járni.

    #74695 Gézengúz
    Ha nem adod el lejárat előtt, sehogy. Ha eladod, akkor persze hogy változtatja, mivel az eladási és vételi árfolyam különbözete a hasznod. De szerintem nem akarod eladni, szóval ez téged nem érint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák