Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stanlee #62757 üzenetére
Ezt pl most egyértelműsítettek emailben pár hete hogy megy.
Másrészt, elvileg attól hogy "zárolták", még letudod vásárolni, elkölteni stb... csak mondjuk utalni nem.
Ahhoz, hogy egyiket se tudd, ahhoz nagyon nagyon durva tiltás kell, már ahogy én olvastam...Lehet, a hangnemmel is gond volt... nem mindig célra vezető...
Meg lehet azt finoman is jelezni... egy cég pl nem akarta, hogy üzletbe átvehető legyen a termék... rákérdeztem miért (magyar cég), erre meg mondták az okát, megnéztem, csináltam képernyőfotót, és csak annyit írtam " kérjük ki a fogásztóvédelem véleményét?" - hét hét kuss, majd "boltban is át lehet venni".Nem fenyegetőztem, meg tegyétek, a tudjátok miteket, hová...
+ azóta eltelt pár év talán javult a helyzet is. Elvileg ha prémium vagy még jobbak a lehetőségeid...
"Vagy ez ilyen zaroljuk es majd visszaadjuk, legrosszabb esetben perelni kell oket?"
REvolutnak is lehet írni + Litván, és európai bankfelügyeletnek, jegybanknak is pl, többek között...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Tab S10 Ultra Wifi 512GB (szürke) + billentyűzetes tok AI billentyűvel
- Xiaomi redmi note 13 okostelefon 8/256 gb
- SoFlow So3 gen 2, SoFlow So6 eladó egyben! Elektromos roller
- Eladó DELL Latitude 5490 (i5-8350U, 16GB RAM, 256GB M.2 SSD,14" 1920x1080 FHD,) számlával és garival
- HP Probook 430 G6 i5-8265U / 8GB DDR4 / 256GB m.2 SSD 14" laptop jó akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest