Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    Lehet valamennyire off, de egy próbát megér, mert 1 hónapja nem jutottam semmire :U

    Olyan kiadó lakást tud-e vmelyikőtök, ami Kispest vonzáskörzetében van (csúcsforgalomban se legyen messzebb a Shopmark környékétől 15perc kocsitávolságra), és igazából nekem arra lenne szükségem, hogy az íróasztalomat a komplett gépemmel és gurulós székemmel együtt odavigyem, és végre valahára csendben tudjak programozást tanulni. Egy kb. 2x3méteres helyre lenne szükségem, napközben wc, kézmosás, hozott/rendelt kaja mikrózása ha úgy van, de ha úgy van az evőeszközt is hazahoznám, nem mosogatnék ott, nem mosnék ott, nem aludnék ott, kvázi munkaidőben 9-18ig lennék csak ott, esetleg este még kicsit ráhúzva olykor. Ami fontos, hogy gyors kábeles internet legyen.

    Az ilyen 1szobás garzonlakások 100-120ezer Ft-tól kiadóak, én viszont nem ott élnék, hanem "csak" ott "dolgoznék/tanulnék".

    1,5 éves a kisgyerekünk, nem tudok mellette haladni, ami viszont másik ingatlanunk van Óbudán, az a napi forgalomban túl sok idő lenne oda/visszakocsikázni, túl sok idő menne el feleslegesen a dugózásokkal, ha pedig a dugókat elkerülve közlekednék (pl. 10-11körül indulnék és 21 után mennék haza), akkor meg nem érek haza fürdetésre/altatásra, ami komoly érvágás a kisgyereknek is.

    Havi 40-50ezer Ft-ot szánnék rá + fizetném a számlákat (közösktg, víz, villany), tehát egy kb. 70-80ezer Ft-os összköltséggel számolnék magamnak, erre még azt mondom belefér.

    Irodahelyiségeket is nézegettem, sok esetben csoda ha 120ezer Ft-nál megállnának a költségek... + üzleti áram + üzleti internet, ami :N (egyik helyen netto 36ezer Ft volt a 20/20mbites net, hagyjuk már...)

    Ha amúgy is üresen áll vmilyen ingatlan, akkor ez igazából a tulajdonosnak is több hozam mint a semmi (+ a jelenlegi ktg.-eket is én fizetném ugye), leharcolva biztos nem is lenne tőle hiszen egész nap székben ülök :DDD, úgyhogy ha tudtok vkit akinél ilyen felmerülhet a fentebb vázolt összegekkel, írjatok már rám privátban :K (csak ahogy korábban is írtam, fontos a lokáció, nem bírom elviselni a dugózgatásokat, tehát előny, ha kontraciklikusan tudok közlekedni)

    COVID miatt akár egy külön zárható szoba is megtenné (de akkor azt olcsóbban), HA napközben never-ever látjuk egymást + viszek konnektorba dugható ózongenerátort :U
    Mivel 1,5 éves kisgyerekekre még nincsen oltás, mi a mai napig kifli-ről rendelünk mindent, boltba sem járunk, csak ha nagyon-nagyon muszáj és a saját szüleinket sem engedjük be a lakásunkba. (jó, ez lehet gáz, de ezt már az asszony találta ki :DDD )

    Ha nem szabad ilyesmit ideírni, akkor persze töröljétek a hozzászólásomat :(

Új hozzászólás Aktív témák