Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz viharhozo #23631 üzenetére

    én 2012 ben nyitottam tbsz számlát, és általában 3-6 hónapos kötvényeket vettem belőle mindig. keddig soha semmilyen problémám nem volt velük a 3 év alstt. amikor nyitottam, több ajánlatot is megnéztem, cég hátterét, mióta létezik, stb. Ennyi erővel a buda cash és a hungária is lehetett volna a kiszemelt.

    A tájékpztatás kielégitőnek volt mondható, előtte itánanéztem, mérlegeltem a kockázatot és asuerint döntöttem. ám utólag végignézve a suerződést, most már meglátja az ember a turpisságot. A szerződés alapján az átlagember inkább vonhatja le azt a következtetést, hogy baj esetén az értékpapir számlára vonatkozó szabályok válnak érvényessé, mig az a tény, hogy a kötvényeket egy másik cég adja ki, az nem igazán került kiemelésre sehol. Hacsak nem keresed specifikusan az adott kötvényre vonatkozó tenderleirást pl googleban, nem is igszán találod meg ezeket az infókat. szerintem ezt nem mindenki tette meg.
    A számlanyitáskor kötelezően kitöltendő kárdőív is inkább a tbszre volt kihegyezve.

    viszont továbbra is tartom, hogy ha ez igy mukodott ahogy bemondtak a hirekbe, akkor nagyon komoly strukturalis valsag van, és nem kizárt hogy jönnek a többiek szépen sorban.Amit én agyilag nem fogok fel, az az, hogy egy ilyen mértékű dolog hogy a francba nem tűnik fel senkinek és miért 2 nap alatt derül ki. azt gondolom senki nem hiszi el h feb elején rendbe volt mimden az ellenőrzésen és aztán egy hónap alatt meg a piacra boritottak 150 milliardot és senkinek nem tünt fel.

Új hozzászólás Aktív témák