Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazioforever
tag
válasz rejtőzködő #51358 üzenetére
Hát igen, még mindig gondolkodom.
Olvasgattam az elmúlt héten elég sok véleményt, tapasztalatot a Nikon alap modelljeiről (most a Coolpix S2800-ra és az L31-re gondolok főleg), és emellett nézegettem a Fujifilm darabjait is. Annyira felemás dolgokat írtak róluk, hogy az hihetetlen. Valaki szerint tök jó kis gépek, mások meg lehordják őket a sárga földig. Valahogy nem tudok dönteni. Tudom, hogy 20 ezer ft nem összeg a kompaktok világában, én mégis szeretném a lehető legjobbat kihozni belőle.Ez az "izé" (maradjunk most már ennél a kifejezésnél ) tulajdonságai alapján felveszi velük a versenyt, igaz, vélemények ennél is megoszlanak.
Minden esetre azt látom, hogy belenyúltam a tutiba, sokak érdeklődését felkeltette ez a gép itt a fórumon is most, hogy szóba hoztam. Persze nem pozitív értelemben.
Lehet, hogy már csak ezért is érdemes lenne kipróbálni, milyen, max gazdagabb leszek egy negatív élménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.