Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos14

    nagyúr

    válasz Nagya21 #15516 üzenetére

    szia, tudom, hogy neked Kodak géped van, ezért érthető módon elfogult vagy valamelyest irántuk. nincs is ezzel semmi baj. nos először is a 8612-t bridge gépnek hívni az, hát, nem helyes, de nem is ez a lényeg.
    nekem az a véleményem, hogy lehet hogy ilyen áron az ember fia-borja nem talál 8 mpixeles, 12x zoomos gépet (sőt, biztos), de inkább legyen kisebb a zoom, ha az outputra ez pozitív hatással van. megnéztem most pár 8612 és 812 tesztképet, és nem tetszettek, tehát a véleményem nem változott.
    ha megkérdezik tőled, hogy milyen, legalább 150 lóerős új autót ajánlanál vkinek 3 milla alatt, akkor nem azt mondanád, hogy ez nem egy reális elvárás, ha az ember nem széteső autót akar?
    "tükrösökkel" egyszer sem hasonlítottam össze kompaktot. régebbi hasonló gépeket szoktam inkább ajánlani inkább, használtan, mert sztem jobb alternatívát nyújtanak.
    amúgy az igaz, hogy a 8612 minden bekapcsolásnál a vakut is felnyitja? érdekes elgondolás. mondjuk ezt [link] a tesztet elolvasva nem ez a legnagyobb hibája.
    szóval ha ellenérzést vált ki benned, hogy egy gépről, ami szóva került, negatív dolgot írok le egy, a témával foglalkozó topikban, akkor "bocsika vok".

Új hozzászólás Aktív témák