Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedy23451

    csendes tag

    Megérkezett ma a Super Flower FX Bronze 650watt tápom amit ugye Amazon bronze series néven rendeltem és féltem hogy a 4 db 12v-os ággal rendelkező amazont küldik de az 1 ágas Fx-et kaptam szerencsére. :)
    Kibontás után egy elég aprócska táp fogadott a dobozban(a GS 600 mellett tűnik kicsinek) de súlyra is érezhető,hogy van benne anyag.
    Tapintásra minőségi burkolat és a kábel harisnyák minősége is azt gondolom hogy tökéletes egy dolog rontja az élményt azt hogy minden egyes vezeték fekete színű ez sajnos hibakeresésnél lassítani tudja a dolgokat de reméljük hibára nem fog sor kerülni.Beszerelés után rögtön indítottam a cuccot ;)..Nagyon halk ilyen halk táppal még nem volt dolgom..nálam egy Corsair GS 600 tápot váltott ami beadta a kulcsot de azért annak volt hangja ehhez képest bőven.Nálam a rendszerhűtő meg a VGA hűtő elnyomják a hangját az SF-nek.Tehát eddig azt gondolom ,hogy egy remek és minőségi tápot vettem.Mindezt csak azért írtam le,hogy aki iylen tápegység vásárlásban gondolkozik az ne habozzon mert megéri. ;) A táp ajánlásért köszönetet mondanék Driftking Topik Gazdának Köszönöm szépen. :)

    "Nem olyan rossz,mintha kétszer olyan rossz lenne" :D PÜ-re illik válaszolni ! :)

Új hozzászólás Aktív témák