Új hozzászólás Aktív témák

  • tornas

    őstag

    válasz kcsa #43008 üzenetére

    A Rubycon és Teapo kondik jól hangzanak. A ventijéről túl sok infót nem sikerült kihámozni; gyártója: DONGGUAN RENQUAN ELECTRONICS, RPM-je meg M-es, vagyis közepes fordulatú és olyan 1500-2000 között lehet a fordulatszáma percenként.

    "The pre-installed 120 mm fan is temperature controlled and only starts spinning once a certain temperature limit is breached. As long as this limit is not exceeded (e.g. after installing the PSU), the fan will not begin to cool."

    Ha jól értem, akkor ez egy "félpasszív" táp akarna lenni. Ez a Sharkoon hivatalos oldalán olvasható

    Dicséretes a sok moduláris kábel is ahhoz képest, hogy egy viszonylag "gyengébb" +12 V-os ággal rendelkező táppal állunk szemben. Itt az Ecova-ás 80+-os hitelesítése is. Tehát, képes leadni a ráírt értékeket. Kicsit furcsának (cikk-cakkosnak) találom az áramfelvételi görbéjét a grafikonon.

    Hogy milyen védelmek vannak benne valójában, azt a vezérlő IC típusából lehetne kikövetkeztetni. A kettős-diódák mérete is árulkodó lehet az adott ágak terhelhetőségével kapcsolatban. Topológiája FORWARD, de egy- vagy kéttranzisztoros, azt nem látom a képen.

    Összességében nem tűnik rossznak, de egy alapos tesztre kíváncsi lennék (feszek zajossága, túlterhelésnél mi történik: csattan vagy csak lekapcsol, stb.). :K

    [ Szerkesztve ]

    "Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

Új hozzászólás Aktív témák