Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Asbee #28438 üzenetére

    Ezt írtad (#28420): "Erős egy 12V ágas seasonic belsős." (Kiemelés tőlem.)

    Arra próbáltam utalni, hogy a seasonic belső (vs. CWT vagy akármi) önmagában nem sokat jelent . Az hogy Seasonic SII variánsnak tűnik, már inkább, mert az SII-ről született egy csomó cikk (dicsérik is, szidják is), ami adhat némi támpontot. Azért csak támpontot, mert a konkrét áramköri felépítés nem feltétlen ugyanaz, pl. Antec-nél (High Current Gamer?) is van SII, és ott pl. konkrétan más a ventivezérlő modul.)

    XFX-szel kapcsolatban nem sok tapasztalatom van. Nemrég vettem egy 450-est, de még nincs beszerelve. Az már intő jel, hogy a papírjában megadott műszaki adatok nem igazán egyeznek azzal, ami a honlapjukon olvasható, meg ami különféle teszt site-okon írva vagyon (pl. akkor most van benne OTP vagy nincs?) Eleve kussolnak arról, hogy ez már a V2-es változat. Az pedig egész egyszerűen vicces, hogy hosszasan magyarázzák, hogy miért elengedhetetlen, hogy egy tápot 105 fokra méretezett kondenzátorral szereljenek, majd lábjegyzetben megemlítik, hogy ebben a tápban csak 85 fokosak vannak... (A papír amúgy angol nyelvű - engem nem zavar, de ha valakit igen, akkor vásárlásnál kérdezzen rá.)

    Amúgy az 550-es elvileg még az eredeti, az talán jó választás, de a V2-es 450-es pillanatnyilag zsákbamacska. (Amúgy sehol nem V2-ként árulják.)

    Ja, az egy ágasság sem pozitívum a szememben, bár elvileg van egy iskola, ami szerint nem veszélyes, csak sajnos az érveiket nem ismerem (bár lehet, hogy meggyőznének.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák