Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz MMIX #26647 üzenetére

    A linkelt Hardwaresecrets Nexus 430W tesztben a NYÁK színétől eltekintve egy az egyben az a belső van, amit a PH! GX Lite "tesztben" is látni.

    "In the switching section, two IXTP12N50PM MOSFETs are employed using the traditional two-transistor forward configuration. Each of these transistors support up to 6 A at 25º C in continuous mode or up to 30 A at 25º C in pulse mode, with a maximum RDS(on) of 500 mΩ (which is high). Unfortunately, the manufacturer doesn’t publish the current limits at 100º C."

    Harmatgyenge APFC kapcsolókör (egy tranzisztor, mely egymaga némileg kevesebbet tud, mint a CX430 v1 két MOSFET-je).

    Harmatgyenge a primer kapcsolóoldal. Még a CX430-ban (v1) is erősebb (igaz magasabb RDS(on) értékű, ami a hatásfokon meg is látszik) FET-ek vannak.

    A szekunder oldalon egyetlen 12V-os egyenirányító dióda van a CX430 v1 két, kicsit gyengébb párhuzamosan kapcsolt diódájával szemben. A szűrés viszont nagyon szép, nagyon alacsony a zaj, ez azért mindenképp dícséretes. Az az ultrahalk ventilátor ugyan okés, egy darabig, de kíváncsi vagyok, mikor fognak ezek a tápok hullani, HX520/HX620 túlmelegedős effektussal, főleg, hogy a GX Lite jóval erősebb ventit használ ugyanehhez a kapcsoláshoz.

    A +12V-ot nem figyeli az UVP. OPP, OTP, OCP nincs. Drága.

    Inkább hozzáteszek egy ezrest, és Aurum 400W... Vagy sokkal olcsóbban Corsair CX430 V2. Vagy valami hasonló árú Seasonic.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák