Új hozzászólás Aktív témák

  • MRJOOOOOO

    csendes tag

    sziasztok! van egy problemam es a tapra gyanakszom, ezt talaltam a legkezenfekvobb topicnak. eloszor is volt egy 790i lapom gtx295 q9450 meg 4 db memo modul, ssd + hdd es egy corsair TX 750 W táp.
    na most lecsereltem a lapot gigabyte p67x ud3 b3 lapra, 2600K, 2x4gb memora, a tobbi maradt.

    na most a problema az, hogy amikor beinditanam a gepet, azt csinalja, hogy beindul, aztan 3 mp mulva leall. varok... semmi
    ujra beinditom, most 1 mp mulva kikapcsol, aztan 3-4 mp mulva ujra be !!!magatol!!!, kiirja, hogy tuningoltam valszeg es az a gond ( csak gyari tuning van prociban, tobbet is bir, memo alap, gtx295 alap ), szoval memot visszaveszi 2133mhz rol 1600ra.

    ezutan indul a bios, valtoztatasok mentese ( magyarul visszaallitom az inditaskori ertekeket ) es minden fasza.

    magyarul ugy nez ki, ha vegre beindul a gep, akkor utana mar megy, de nem akar beindulni.
    eddig idle 200 w korul volt a fogyasztas, most ez lejjebb ment az uj alkatreszekkel 130w koruli ertekre. ( amiatt nem tudom pontosan, mert 30" monitorom van es mindent egyutt mertem, ami kb 100watott eszik, de nagy a szoras )

    gtx295 öt tegnap kipucoltam, 12-15 fokkal huvosebb, proci uj, alaplap uj, memo uj.

    szoval a tapra gyanakszom, h annak lehet baja. lehet, hogy tul keveset fogyaszt a gep es amiatt nem indul be ? meg ahogy olvasom a 50% nal fogyaszt a legjobban a tap, kene egy kisebb. de gtx295 ha beindul, kell az aram.
    mi lehet a gond / mit csinaljak ? mi tilthat le es miert ?

    [ Szerkesztve ]

    MAZ

Új hozzászólás Aktív témák